FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2015, 15:46

Gledam dres Dinama neka akcija trenutno, 80 kuna košta. Mogli bi i ovi naši bacit' kakvu akciju nekad, pred evropu možda.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2015, 15:50

Nece biti odgode derbija !
Prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Problem rjesen.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 maj 2015, 15:54

Naši su očigledno htjeli na lijep način sa savezom da se dogovore, ovi ako odbiju onda se moramo boriti sa svim raspoloživim sredstvima..
"Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetskih i juniorskih selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorskih reprezentacija."
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:17

realno je u opštem interesu da momci igraju i derbi i za reprezentaciju. pa bi trebalo imati malo sluha i fleksibilnosti.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 16:22

"Manijaci idu u Mostar.
Nismo u mogucnosti obezbjediti autobus, ali organizujte sebi kombije i i vozila. Bit ce organizovan odlazak, dakle svi u jednu kolonu, kombiji i ta vozila, te pokusajte doci na odgovarajuce mjesto za okupljanje i polazak.
Znate zakon o sprijecavanju nereda na sportskim borilistima HNK kantona, dakle svi alkoholizirani ce biti vraceni.
Ulaz besplatan.
Zelji treba podrska. Svi u Mostar u subotu."

SVI KOJI SU U MOGUCNOSTI, NEKA KRENU PUT MOSTARA ! VOLIM TE ŽELJO
Željezničar živimo !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 maj 2015, 16:25

Sretan ti rodjendan idolu moj, zivio mi jos 100 godina!

IVICA OSIM!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:25

mater rođena nam ne bi dala autobuse još bar neko vrijeme...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2015, 16:38

Licence smo dobili. :njanjanja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:41

sve što se gleda za licencu ove je godine završeno lakše i prije nego većinu prethodnih, a neuporedivo lakše nego prošle godine. ne znači to da je klub bez dugova i van govana, da bogdu jeste, daleko je od toga. ali radi se, postavljaju se neki procesi i organizacija i ide na bolje.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 maj 2015, 16:44

Sad ce pitari pisati da smo i licence kupili. Mada oni i bisu bitni. Evo gledam, velez ove sezone u vrapcicima 6 pobjeda i 3 neriješene. Tradicije su tu da se ruse. A ko je bolji od zelje za tako nesto.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 maj 2015, 16:44

ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212

Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Ovo je odlicno dali smo im drugacije rijesenje nisu ga prihvatili, sada mi mozemo raditi sta hocemo.
Dobar potez uprave :thumbup:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 maj 2015, 16:47

zeljeznicar1 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212

Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Ovo je odlicno dali smo im drugacije rijesenje nisu ga prihvatili, sada mi mozemo raditi sta hocemo.
Dobar potez uprave :thumbup:
Nije to bas tako ima jos dosta faktora, od pravilnika NS da li si po njemu duzan da pustis igraca u ovim kategorijama, do toga da li bi ti igraci igrali za repku ipak je ovo bitna utakmica i gledace ih dosta menadzera pa onda svi ti igraci imaju menadzere i oni bi sigurno da ovi igraju u ovako bitnoj utakmici nebi li ih prodali itd...Mnogo je to zamrsenije nego sto izgleda na prvu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 maj 2015, 17:04

Pa majku mu, moze se napravit sastanak s guzonjama iz saveza da se napravi dogovor. Eto, i savezu je u interesu da momci igraju za reprezentaciju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 maj 2015, 17:06

Dakle, pročitali ste svi već da se ide u Mostar. Idemo Manijaci svi zajedno. JA VOLIM ŽELJU, ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 17:09

shzna je napisao/la:Dakle, pročitali ste svi već da se ide u Mostar. Idemo Manijaci svi zajedno. JA VOLIM ŽELJU, ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!
OVIM MOMCIMA TREBA PUNA PODRSKA, IDEMO ZAJEDNO, IDEMO JACI ! IDEMO DOBITI TO DOLE, PA POKAZATI KONAMA NA GROBLJU KO JE VELIKI ZELJEZNICAR !!!
Željezničar živimo !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 06 maj 2015, 17:18

Pa ja mislim da je tim menadzerima prioritet da ta djeca igraju najvecu utakmicu koju ova zemlja moze pruziti pred 20-25 hiljada ljudi, nego junirske kvalifikacije. U igrace i ne sumnjam. 0d 80-ih godina u Zelji nisu nosioci igre bili momci od 19-20 godina. Gledamo u Memiju i Bajica pogotovo, ali i u Sadikovice, u malog Beganovica i ostale, kao ljude koji mogu odluciti utakmicu. Cast svima ali to nije bila situacija ni u jednom timu koji se borio za titulu nakon rat.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 maj 2015, 17:30

Licenca dobijena, sad jos samo obezbijediti nastup u Evropi. Odlicna vijest je da ce nasi navijaci ici u Mostar, jer sigurno da ce im podrska mnogo znaciti.Trenutno je ovo najbitnija utakmica za nas i samo o njoj trebamo da razmisljamo.Velez izuzetno dobar na domacem terenu,bez poraza.Al' ja vjerujem u ove momke i siguran sam da mogu pobijediti rodjene :-D

Sretan rodjendan nasoj legendi Ivici Osimu i da nam zivi jos mnogo godina. A sretan rodjendan i nasem A reprezentativcu Riadu Bajicu.Da zabijes jos puno golova za naseg Zelju i doneses nam jos puno radosti u buducnosti :)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 maj 2015, 18:11

Gdje ste procitali to za Mostar ? @katakomba @shzna
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 maj 2015, 18:11

Ima na FB
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 18:15

Minjore je napisao/la:Gdje ste procitali to za Mostar ? @katakomba @shzna
facebook profil The Maniacs

edit : " onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar živimo !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, DoktorXabaras, drzgemboadislic, Sarun i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []