Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Yebo komentar, gledaj imena.mandraX je napisao/la:
Božidar Pižurica
Ja sam mislio da se u Nepal ne moze ni nazvati telefonom jer smo preko vode...)) Nazvao bih jednog druga nego se bojim da mu je telefon na vibraciju pa ce ga srce gadjat.... Neka ste se sjetili...
To bila neka zajebancija u drustvu jedno vrijeme i kad su se pocele skupljati slicice za SP ja se registrujem ovdje, to mi prvo palo na pamet i stavim kao nick. Tek prije neki dan skontao koliko je to pickastomessilla je napisao/la:A fakat dje ti je pamet bila?Pegi10 je napisao/la:Kakvo je sad krenulo ismijavanje, koji sam ja amater
Kontam dao nik po onom game standardu pegi, pegi10, nepreporucljiv za osobe ispod 10 godina.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu
i ja sam na to pomisliomuamerc je napisao/la:Kontam dao nik po onom game standardu pegi, pegi10, nepreporucljiv za osobe ispod 10 godina.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu
gledam i ne vjerujem!?!?! LenBias is back?!? Dex jesi to opet skupio zmajeve kugle???LenBias je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Pjegica.
Joj gdje ga izvuce, dobar igrac.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu
Ako bi birao izmedju industrije i ekologije, izabrao bi industriju.Belmin6 je napisao/la:
Ha Bokte gledaj ludila![]()
i ti si iz zenice???Donnie Darko je napisao/la:Nije ovo ništa novo Cartmane. Ovo je dobro kako je znalo biti.
Ne bi se iznenadio da moji unuci krila budu imali. Zenica će postat leglo real life superheroja.
Sad kad čuju da hoću tražit zmajeve kugle, odma vraćaju u život, kažu waste of timeDANTES je napisao/la:gledam i ne vjerujem!?!?! LenBias is back?!? Dex jesi to opet skupio zmajeve kugle???LenBias je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Pjegica.
Jaoo tek sad vidi, hvala i tebi, sad je ostalo na meni.DukeOfWellington je napisao/la:Ništa ne pričaš jel' ti sinoć doš'o neki tekst u inboxBelminM23 je napisao/la:Hvala prijatelju. Zivio ti meni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.