Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
al pegi gegi

Yebo komentar, gledaj imena.mandraX je napisao/la:
Božidar Pižurica
Ja sam mislio da se u Nepal ne moze ni nazvati telefonom jer smo preko vode...)) Nazvao bih jednog druga nego se bojim da mu je telefon na vibraciju pa ce ga srce gadjat.... Neka ste se sjetili...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To bila neka zajebancija u drustvu jedno vrijeme i kad su se pocele skupljati slicice za SP ja se registrujem ovdje, to mi prvo palo na pamet i stavim kao nick. Tek prije neki dan skontao koliko je to pickastomessilla je napisao/la:A fakat dje ti je pamet bila?Pegi10 je napisao/la:Kakvo je sad krenulo ismijavanje, koji sam ja amater
Za Quartebacka imam jedan poklon posto sam mu ja dao gotivan nadimak, cak je i Donnie to priznao, a on meni ovako vraca
Poklon je u spoileru
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- legenda reala
- Kontakt:
ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pjegica. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kontam dao nik po onom game standardu pegi, pegi10, nepreporucljiv za osobe ispod 10 godina.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu
i ja sam na to pomisliomuamerc je napisao/la:Kontam dao nik po onom game standardu pegi, pegi10, nepreporucljiv za osobe ispod 10 godina.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu

http://www.pegi.info/en/index/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
gledam i ne vjerujem!?!?! LenBias is back?!? Dex jesi to opet skupio zmajeve kugle???LenBias je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Pjegica.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha Bokte gledaj ludila

Ha Bokte gledaj ludila
Joj gdje ga izvuce, dobar igrac.legenda reala je napisao/la:ja reko drag mu igrač, Pegy Luyndula pa napravio nik po njemu
Yebote Belmine, sta je ovo. Dobro si ti ikako normalan.
Ako bi birao izmedju industrije i ekologije, izabrao bi industriju.Belmin6 je napisao/la:
Ha Bokte gledaj ludila![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije ovo ništa novo Cartmane. Ovo je dobro kako je znalo biti.
Ne bi se iznenadio da moji unuci krila budu imali. Zenica će postat leglo real life superheroja.
Ne bi se iznenadio da moji unuci krila budu imali. Zenica će postat leglo real life superheroja.
Zivio sam ja tamo godinu dana, sestra mi bila na aparatima, dobila bronhitis i svasta nesto. Dok smo otisli nista joj.
i ti si iz zenice???Donnie Darko je napisao/la:Nije ovo ništa novo Cartmane. Ovo je dobro kako je znalo biti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad kad čuju da hoću tražit zmajeve kugle, odma vraćaju u život, kažu waste of timeDANTES je napisao/la:gledam i ne vjerujem!?!?! LenBias is back?!? Dex jesi to opet skupio zmajeve kugle???LenBias je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Pjegica.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jaoo tek sad vidi, hvala i tebi, sad je ostalo na meni.DukeOfWellington je napisao/la:Ništa ne pričaš jel' ti sinoć doš'o neki tekst u inboxBelminM23 je napisao/la:Hvala prijatelju. Zivio ti meni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pegi Gegi
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.