FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
facebook profil The ManiacsMinjore je napisao/la:Gdje ste procitali to za Mostar ? @katakomba @shzna
edit : " onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar živimo !
-
nihohoni992
- Kontakt:
Mogu li znati sto mi se obrisa komentar? Nisu dozvoljena mala bockanja?
na ovoj temi nenihohoni992 je napisao/la:Mogu li znati sto mi se obrisa komentar? Nisu dozvoljena mala bockanja?
Željezničar živimo !
-
nihohoni992
- Kontakt:
Pa na kojoj jest? Ybo rivalstvo bez bockanja
opste diskusije.nihohoni992 je napisao/la:Pa na kojoj jest? Ybo rivalstvo bez bockanja
Danas sam bio s par momaka iz vrha grupe. Ne znam ko upravlja to grupom na fb, ali nece biti organizovano navijanje bar kolko ja znam. Manijaci su isli i u Gradacac 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
U Gradacac nas je islo samo nekoliko ostalo su bili iz okolnih krajeva.Minjore je napisao/la:Danas sam bio s par momaka iz vrha grupe. Ne znam ko upravlja to grupom na fb, ali nece biti organizovano navijanje bar kolko ja znam. Manijaci su isli i u Gradacac
Znači ide se u Mostar ali nema navijanja?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Niko nikom ne brani da ide u Mostar. I za navijanje isto, uvijek spontanog navijanja moze biti. Ja koliko znam nece biti ORGANIZOVANOG navijanja. No to nije razlog da podrzimo momke..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ima organizovanog navijanja. Ja cu organizovati.
niko kao aldin sa juga.
Kad smo se mi mogli organizovat za subotu mozete vala i vi iz Sa i ostalih gradova.Ekipi treba podrska malo je ostalo do kraja,Mirzu ne smijemo zaboravit (s njim smo se najcesce dog za tekme)i on bi sigurno zelio da odemo dole i nosimo ekipu do pobjede
19TM87 ZAVIDOVICI
Tako je miretm
Posto mi imamo kao neki vrh grupe
Ja cu to preuzeti na svoja pleca.
Aldin Popara je na sjeveru, ako mislimo na istog.ChWilla je napisao/la:niko kao aldin sa juga.
ne mislimo.
Onda bez veze idu dole maltene za svoju dusu kao njemi posmatraci da gledaju utakmicu uzivo, ako ce biti samo posmatraci, ne znam sta igraci imaju od toga ako im nece dati podrsku ?FaraonTM je napisao/la:Znači ide se u Mostar ali nema navijanja?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma navijat će se.
Normalno da ce se navijati. Svi u Mostar!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 26 gostiju.