Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
4. Dan. kuknjava
Vas igrac je vec imao zuti karton, a situacija nije ni blizu kao ona nasa protiv Slavije. Ovo je bila 100% sansa.
Vas igrac je vec imao zuti karton, a situacija nije ni blizu kao ona nasa protiv Slavije. Ovo je bila 100% sansa.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
I nikoga od onih plavih strumfeta sada da se javi i kaze nesto kada su igraci Slavije demantovali one jutrosnje nebuloze.Svaka vam cast,fakat ste mizerni...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
nihohoni992 je napisao/la:Strumfovi nam lizu jaja
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
konto da je ovaj vikend derbi, pa ga pustili par danabagrcavi je napisao/la:Ovaj se ispalio iz Jagomira garant
Željezničar živimo !
Odakle li si se ti ispalio pa se u svakom postu kleberis sa tim smajlijima?bagrcavi je napisao/la:Ovaj se ispalio iz Jagomira garant
.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 maj 2015, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.bagrcavi je napisao/la:Iz spavaće sobe tvojih staraca.Ado76 je napisao/la:Odakle li si se ti ispalio pa se u svakom postu kleberis sa tim smajlijima?bagrcavi je napisao/la:Ovaj se ispalio iz Jagomira garant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 06 maj 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Obzirom da mi je stari rahmetli poginuo,svasta bih ti bio u stanju reci,ali zbog retarda kao sto si ti ne zelim da napustim ovaj forum.Neka je tebi na cast i dusubagrcavi je napisao/la:Iz spavaće sobe tvojih staraca.Ado76 je napisao/la:Odakle li si se ti ispalio pa se u svakom postu kleberis sa tim smajlijima?bagrcavi je napisao/la:Ovaj se ispalio iz Jagomira garant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini onda buraz, jbg nisam znao.Ado76 je napisao/la: Obzirom da mi je stari rahmetli poginuo,svasta bih ti bio u stanju reci,ali zbog retarda kao sto si ti ne zelim da napustim ovaj forum.Neka je tebi na cast i dusu
DRUG NEBI TI PUNCA
-
nihohoni992
- Kontakt:
To je ta nekulturna seljadija koja u nedostatku argumenata udara po roditeljima.. ali naravno admine boli rinaka jer su neki zasticeni na ovom forumu ko polarni medvjedi. Gledaj ovog virtuala jada samo se mozes smijati jado jadni skupi muda pa sam napisi nekom nesta.bagrcavi je napisao/la:Iz spavaće sobe tvojih staraca.Ado76 je napisao/la:Odakle li si se ti ispalio pa se u svakom postu kleberis sa tim smajlijima?bagrcavi je napisao/la:Ovaj se ispalio iz Jagomira garant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Curry jes' to ti? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nebrojno puta sam i ja dobio nesto ovakvo na moj racun. i ja sam ostao bez majke, cak sa 14 godina. Pa ti ljudi nisu dobili ban. Naravno da ne opravdavam ove psovke, ali cisto da se zna da ni vi niste zlatni 
Željezničar živimo !
Iz spavaće sobe tvojih staraca.
[/quote]
To je ta nekulturna seljadija koja u nedostatku argumenata udara po roditeljima.. ali naravno admine boli rinaka jer su neki zasticeni na ovom forumu ko polarni medvjedi. Gledaj ovog virtuala jada samo se mozes smijati jado jadni skupi muda pa sam napisi nekom nesta.[/quote]
Ma nema veze buraz.Svako ima svoje,neko bi i prijavio post ali necu,ne pada mi napamet,ako je ovakvo nesto nekome dusevna hrana,nema problema.
To je ta nekulturna seljadija koja u nedostatku argumenata udara po roditeljima.. ali naravno admine boli rinaka jer su neki zasticeni na ovom forumu ko polarni medvjedi. Gledaj ovog virtuala jada samo se mozes smijati jado jadni skupi muda pa sam napisi nekom nesta.[/quote]
Ma nema veze buraz.Svako ima svoje,neko bi i prijavio post ali necu,ne pada mi napamet,ako je ovakvo nesto nekome dusevna hrana,nema problema.
Aco, fino prije derbija zatvori ovu temu, jer ovde ce biti svasta. Ovo vise nema ni smisla evo vec 4 dana.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nadi jedan jedini post gdje sam ja bilo kome od forumasa pomenuo clana porodice,ako ga bude, MOLIM ADMINISTRACIJU DA ME TRAJNO BANUJE SA FORUMA.Eto toliko od mene da sam mozda ja nekome nesto slicno pomenuokatakomba je napisao/la:nebrojno puta sam i ja dobio nesto ovakvo na moj racun. i ja sam ostao bez majke, cak sa 14 godina. Pa ti ljudi nisu dobili ban. Naravno da ne opravdavam ove psovke, ali cisto da se zna da ni vi niste zlatni
Da ne ulazimo u dalju raspravu. Nisam ja rekao da si ti rekao to, ali opcenito mislim na forumase naklonjene FKS, tako da nemoj misliti da sam mislio na tebe. Ne opravdavam nikakav oblik psovanja clanova familijeAdo76 je napisao/la:Nadi jedan jedini post gdje sam ja bilo kome od forumasa pomenuo clana porodice,ako ga bude, MOLIM ADMINISTRACIJU DA ME TRAJNO BANUJE SA FORUMA.Eto toliko od mene da sam mozda ja nekome nesto slicno pomenuokatakomba je napisao/la:nebrojno puta sam i ja dobio nesto ovakvo na moj racun. i ja sam ostao bez majke, cak sa 14 godina. Pa ti ljudi nisu dobili ban. Naravno da ne opravdavam ove psovke, ali cisto da se zna da ni vi niste zlatni
Željezničar živimo !
-
nihohoni992
- Kontakt:
Izvini ali ne kontam. Opet u nedostatku argumenata potezes za necim sto ne kontam tj.neke interne zayebancija oko kojih ja nisam u toku.Virtu4l je napisao/la:Curry jes' to ti?
Hoce srce, gdje pamet nece.Chinaglia je napisao/la:eh sad, ne pretjerujsa ovom ekipom bismo bili među prvih 6 sigurno, tj. 5 ili 6
al' sljedeće sezone će ako Bog da biti bolje
A dobro, to sam konstatovao na osnovu proljetne tabele, pa je i realno onda pomisliti kako bismo vec ove sezone se borili za izlazak u Evropu gledajuci proljetnog bodovnog ucinak.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
nihohoni992
- Kontakt:
Da medju 5 ili 6 u kantonalnoj ligi,slazem se,ipak bi borba sa Igmanom bila neizvjesnija nego sa olimpicom i borcem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.