Mogli smo sad i ja i ti biti milioneri.Samo kad bi znali dobitnu kombinacijuRiNo je napisao/la:Mogao je ostati i u Portsmouthu... iako bi primao dosta golova po utakmici barem bi branio. A onda na ljetnom prijelaznom roku fino razmisliti gdje da nastavi sa karijerom.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobitna kombinacija? Mamića za menadzera, i to je toharishp je napisao/la:Mogli smo sad i ja i ti biti milioneri.Samo kad bi znali dobitnu kombinacijuRiNo je napisao/la:Mogao je ostati i u Portsmouthu... iako bi primao dosta golova po utakmici barem bi branio. A onda na ljetnom prijelaznom roku fino razmisliti gdje da nastavi sa karijerom.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jel se ovo meni cini ili meni bega nekako lici pravo na one vrsne kanadjanine hahahaha ,vidi se dje je odrastao 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek bi rekao da mu je konkurencija Cech pa ne brani, a ne Sorensen. Jbg, tako mu grah pao. Nadam se da će sljedeća sezona biti mnogo bolja, nego ovi zadnji mjeseci u Stoke City-ju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
polako ljudi, sørensen nije bio bas solidan danas i njegovi se dani broje u stokeu zasigurno. udarila recesija manje klubove i nebi dzabe stoke bacao £3.5 mio. na Bega..
Sorensen je sasvim solidan golman, i on je jedinica Stoka, to se znalo i tako ce biti. Licno se nadam ce pruziti veoma dobre partije na SP, da bi se odma posle prodao i tako bi nas Beg dosao medju stative. To mu zelim od sveg srca 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
iduce sezone sørensen svakako nije vise no.1 za stoke, u to sam poprilicno siguran 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da ne tražim sad na stranici Stoke-a(možda je i nemaju HAHAHA), ali mislim da sam načuo da je Sorensen potpisao novi ugovor sedmicu prije nego što je Begović doveden. Dakle, ipak računaju na Sorensena, a Asmir je samo da se onaj ne bi opustio i primao svakakve golove.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije stoke lud klub da baca tolike milione na Bega samo da on vrsi pritisak na sørensenu s klupe.. plus sam tony pulis je cesto nabacio kako ce uskoro Beg dobit pravu priliku na golu.
Sorensen je potpisao produženje ugovora u novembru prošle godine, ugovor ističe 2012. godine i ima klauzulu da se može produžiti za još jednu godinu...Monolog je napisao/la:Da ne tražim sad na stranici Stoke-a(možda je i nemaju HAHAHA), ali mislim da sam načuo da je Sorensen potpisao novi ugovor sedmicu prije nego što je Begović doveden. Dakle, ipak računaju na Sorensena, a Asmir je samo da se onaj ne bi opustio i primao svakakve golove.
Definitions belong to the definers, not the defined
''More bit bidne,a more i ne bidne'' 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga, ušao je Asmir umjesto Sorensena. Doduše, ovaj se povrijedio, ali bitno je da je stao na gol.
- ChelseaFann11
- Kontakt:
eo ga begovic uso u igru i debituje za stoke..primio gol iz penala jbg...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
-
Necromacer
- Kontakt:
Primio je on 3 gola , a mozda bude jos...mada citam na skysportu da je imao par sjajnih intervencija...kazu da je nevidjeno sta je skinuo Maloudi u 78 min....sa samo nekoliko metara!
To je tacno, skinuo mu je mrtvu sansu... vec je primio 5 golova, ali Stoke u drugom poluvremenu ni ne igra uopste, tako da te to ne treba ni pod razno iznenaditi...Necromacer je napisao/la:Primio je on 3 gola , a mozda bude jos...mada citam na skysportu da je imao par sjajnih intervencija...kazu da je nevidjeno sta je skinuo Maloudi u 78 min....sa samo nekoliko metara!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ako ko gleda tekmu, realno ako jest koliko je golova Begovicu na dusu?
--Pametnij popusta--
Realno - ni jedan jedini, odbrana Stokea se presetava po sesnaestercu k'o po modnoj pisti, a napadaci Chelsea onako brzi to bez problema koriste...armin90 je napisao/la:Ako ko gleda tekmu, realno ako jest koliko je golova Begovicu na dusu?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Oke hvala na infoIsnar je napisao/la:Realno - ni jedan jedini, odbrana Stokea se presetava po sesnaestercu k'o po modnoj pisti, a napadaci Chelsea onako brzi to bez problema koriste...armin90 je napisao/la:Ako ko gleda tekmu, realno ako jest koliko je golova Begovicu na dusu?
--Pametnij popusta--
Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili
Mozda bi manje primili
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pregledaj golove, pa onda komentarisi...harishp je napisao/la:Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili