FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 06 maj 2015, 17:41

To je samo jedna od utakmica te sezone.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 maj 2015, 17:56

jel ima šta gore kad ovako vrijeme sporo prolazi

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2015, 18:04

Ja oko pola tri ulazim u klubske prostorije da uclanim malu sestricnu, sutra joj prvi rodjendan... :D Kad govore one tete da Zeljeznicar trazi odgodu kola jer im par igraca ima reprezentativne obaveze, kazu morat ce im se udovoljit jer kad su 3+ igraca pozvana, onda se kao moze odgodit. Cista glupost po meni. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2015, 18:07

Oerde je napisao/la:Prvo da kažem da sam blago šokiran ovim današnjim prodavačima koji su nimalo uljudni. Prvo nam Sarajčić proda utakmicu, jer on vedri i oblači u Travniku, a onda se žali na suđenje, onda ovi isprimaju poziva svega, uzmu love, poginu na terenu da uzmu bod, i tek onda to sve poslije utakmice prepričavaju. Sramotno!
Da se mi razumijemo, ovo se radi smišljeno da se stavi pritisak na suce, savez i ostale po pitanju Sarajeva i to je to. Da sudac od sad pa nadalje svaku odluku u korist Sarajeva dobro preispita i slično. Treba sprovesti istragu!!! Insistirati na tome. A Fahira, Fahira moja draga... imao sam običaj ranije kupiti Sport, sve do ljetos. I tako ono par strana Sarajevo, par Željo... i među tim člancima o Želji, članak, priča o Željinoj djeci. Ono kako, koji, šta, sve super. Za razliku od većine forumaša ovdje meni ta priča ne smeta, omladinci, djeca kluba super. Elem, Članak zaključuje rečenicom kako se Željo okreće domaćim snagama, svojoj nadasve kvalitetnoj i talentovanoj djeci, te neće dovoditi polovnjake poput komšija s Koševa. Oprostio bih ja to da je bio neki članak gdje upoređuje FKS i Želju, ali ono članak o Želji, nikakve veze sa Sarajevom i ti tako. Tako da mi nikako ovi Crnogorci nisu profesionalni. Tužit i zabranit prilaz na 179 km i Koševu i klupskim prostorijama, pa kad drugi budu pisali o svjetlanju obraza bh fudbala i guženju Atromitosa, on nek sa Šavijom nagađa o kupovini Slavije i Obarske i slično. Zanimljivo niko nije pisao o sumnjivo pregaženoj Slaviji od strane Drine, koja vraća tu tricu na svom terenu Obarskoj!? Jel se možda Šavija sjeća sudijske lakrdije i klanja Slobode koje ih je ostavilo u ligi, a Slobodi pokazalo put u Federalnu? Ili da krenemo onima koji najviše pričaju o namještanju Sarajeva

" onclick="window.open(this.href);return false; jel se neko sjeća ove utakmice? Je li start nad Baraćem isti kao onaj nad Memijom u Gradačcu? Je li Adilović u ofsajdu? Može se naći i cijela utakmica gdje se jasno vidi Kung Fu Jamak i još dvije situacije kad se Čeliku svira nepostojeći ofsajd. I? Niko ništa.
PS Jel' Željo ikad izgubio utakmicu koju mu je sudio Vukasović?

Trebamo u subotu lijepo, najljepše, svi ko jedan na najdraže mjesto i pokazati im kako se pravi pritisak. Pozdrav
:tokralju: Ostanimo smireni braco. :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2015, 18:10

Idemo mi ovu sezonu izgurati sve poslije će biti lakše ako Bog da. Ne trebamo gledati ove natpise toliko ali stvarno me iznenađuje da u svakoj izjavi nekog čelnika ili igrača kluba se mora spomenuti FK Sarajevo , nebitno bilo ti Zvijezda ili Slavija itd..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 maj 2015, 18:32

uNbx je napisao/la:Avaz ne gubi tuzbe zbog nenormalnih veza u pravosudju koje ima njegov vlasnik, a sto se vidi u brojnim procesima (i to ne samo gdje je Avaz jedan od stranaka).
Gubi jarane,gubi..
"AVAZ" OKLEVETAO IZETBEGOVIĆA: Mora platiti 7.000 KM i sudske troškove!
Općinski sud u Sarajevu donio je presudu kojom je tuženi izdavač „Dnevnog avaza“ „Avaz roto press doo Sarajevo“ dužan tužitelju Bakiru Izetbegoviću na ime naknade štete zbog klevete isplatiti iznos od 7.000 KM, kao i nadoknaditi mu troškove postupka u iznosu od
2.171 KM u roku od 30 dana, pod prijetnjom izvršenja.
Sto se tice pravosuđa.to drzi SDA preko Campare i ostale kompanije koje Avaz svakodnevno napada,pa ne sumnjam da nece iskoristiti priliku da ih jos dobrano opletu po dzepu.
Zadnja izmjena: arhimed89, dana/u 06 maj 2015, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 06 maj 2015, 18:33

Pa braze to je Bakir on svakako ima ordenje hhhhh

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 maj 2015, 18:36

macahz je napisao/la:Pa braze to je Bakir on svakako ima ordenje hhhhh

Gdje ima Turaka,ima i SDA,a gdje ima SDA ima i Bakira :urnebes:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 06 maj 2015, 18:38

uNbx je napisao/la:Ja oko pola tri ulazim u klubske prostorije da uclanim malu sestricnu, sutra joj prvi rodjendan... :D Kad govore one tete da Zeljeznicar trazi odgodu kola jer im par igraca ima reprezentativne obaveze, kazu morat ce im se udovoljit jer kad su 3+ igraca pozvana, onda se kao moze odgodit. Cista glupost po meni. :crazy:
Moralo bi se čitavo kolo odgoditi (jer u 3 posljednja kola sve utakmice moraju biti odigrane u istom terminu). A to za 2+(ne 3+) važi samo za A-selekciju.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 maj 2015, 18:45

hilmo je napisao/la:Prekinuti svu saradnju sa njima... Pa kako ih nije stid izmišljati.

Brate,njihovo pljuvanje po nama je krenulo jos od potpisa ugovora sa TA,a sada je kulminiralo sa ovim.Jos kada se pogleda potpis novinara onog teksta (Lubura) moze se zakljuciti da je neki alkos iz lukavice koji ce za 50 km napisati i puno gore stvari
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 06 maj 2015, 19:24

Ado76 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Prekinuti svu saradnju sa njima... Pa kako ih nije stid izmišljati.

Brate,njihovo pljuvanje po nama je krenulo jos od potpisa ugovora sa TA,a sada je kulminiralo sa ovim.Jos kada se pogleda potpis novinara onog teksta (Lubura) moze se zakljuciti da je neki alkos iz lukavice koji ce za 50 km napisati i puno gore stvari
Kod mene na poslu budu svaki dan sve novine Avaz, Oslobođenje, Nezavisne, Dnevni list, i u dosadi pročitam sve sportske strane kod svih, i vjeruj mi ja sam mislio da je Fahro direktno u talu s Sarajevom, jer to šta se kod njih pisalo o Divovima, o najboljoj ekipi na Balkanu, o dolasku Misimovića, Spahiću, to baš nigdje ni blizu nije bilo, kod mene par jarana Željovaca prestalo čitat kolko je to odvratno bilo i agresivno uveličavanje.....

E sad, to pljuvanje koje ti spominješ, ja fakat nikad nisam vidio, čak i nakon utakmice sa Slavijom, znači svi mogući portali su objavili onaj govor od predsjednika Slavije, samo u Avazu nije ništa o tome izašlo

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 maj 2015, 19:31

blavor je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

Kod mene na poslu budu svaki dan sve novine Avaz, Oslobođenje, Nezavisne, Dnevni list, i u dosadi pročitam sve sportske strane kod svih, i vjeruj mi ja sam mislio da je Fahro direktno u talu s Sarajevom, jer to šta se kod njih pisalo o Divovima, o najboljoj ekipi na Balkanu, o dolasku Misimovića, Spahiću, to baš nigdje ni blizu nije bilo, kod mene par jarana Željovaca prestalo čitat kolko je to odvratno bilo i agresivno uveličavanje.....

E sad, to pljuvanje koje ti spominješ, ja fakat nikad nisam vidio, čak i nakon utakmice sa Slavijom, znači svi mogući portali su objavili onaj govor od predsjednika Slavije, samo u Avazu nije ništa o tome izašlo
Brate,jedini avaz nije objavio vijest o potpisivanju ugovora sa TA i od tada se krenulo sa hinjskim tekstovima.Prije toga se u superlativima pisalo zahvaljujuci pojedinim menadzerima koji su htjeli da u klub uvale Veselog,Pirica....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 06 maj 2015, 19:40

Oerde je napisao/la:Prvo da kažem da sam blago šokiran ovim današnjim prodavačima koji su nimalo uljudni. Prvo nam Sarajčić proda utakmicu, jer on vedri i oblači u Travniku, a onda se žali na suđenje, onda ovi isprimaju poziva svega, uzmu love, poginu na terenu da uzmu bod, i tek onda to sve poslije utakmice prepričavaju. Sramotno!
Da se mi razumijemo, ovo se radi smišljeno da se stavi pritisak na suce, savez i ostale po pitanju Sarajeva i to je to. Da sudac od sad pa nadalje svaku odluku u korist Sarajeva dobro preispita i slično. Treba sprovesti istragu!!! Insistirati na tome. A Fahira, Fahira moja draga... imao sam običaj ranije kupiti Sport, sve do ljetos. I tako ono par strana Sarajevo, par Željo... i među tim člancima o Želji, članak, priča o Željinoj djeci. Ono kako, koji, šta, sve super. Za razliku od većine forumaša ovdje meni ta priča ne smeta, omladinci, djeca kluba super. Elem, Članak zaključuje rečenicom kako se Željo okreće domaćim snagama, svojoj nadasve kvalitetnoj i talentovanoj djeci, te neće dovoditi polovnjake poput komšija s Koševa. Oprostio bih ja to da je bio neki članak gdje upoređuje FKS i Želju, ali ono članak o Želji, nikakve veze sa Sarajevom i ti tako. Tako da mi nikako ovi Crnogorci nisu profesionalni. Tužit i zabranit prilaz na 179 km i Koševu i klupskim prostorijama, pa kad drugi budu pisali o svjetlanju obraza bh fudbala i guženju Atromitosa, on nek sa Šavijom nagađa o kupovini Slavije i Obarske i slično. Zanimljivo niko nije pisao o sumnjivo pregaženoj Slaviji od strane Drine, koja vraća tu tricu na svom terenu Obarskoj!? Jel se možda Šavija sjeća sudijske lakrdije i klanja Slobode koje ih je ostavilo u ligi, a Slobodi pokazalo put u Federalnu? Ili da krenemo onima koji najviše pričaju o namještanju Sarajeva

" onclick="window.open(this.href);return false; jel se neko sjeća ove utakmice? Je li start nad Baraćem isti kao onaj nad Memijom u Gradačcu? Je li Adilović u ofsajdu? Može se naći i cijela utakmica gdje se jasno vidi Kung Fu Jamak i još dvije situacije kad se Čeliku svira nepostojeći ofsajd. I? Niko ništa.
PS Jel' Željo ikad izgubio utakmicu koju mu je sudio Vukasović?

Trebamo u subotu lijepo, najljepše, svi ko jedan na najdraže mjesto i pokazati im kako se pravi pritisak. Pozdrav
Što bi se reklo, ku.rva o poštenju.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 20:05

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ima šta gore kad ovako vrijeme sporo prolazi
Slabo skroz :nedam:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2015, 20:10

Evo opet porukica :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 20:20

I meni je stigla prije sat,pitam djevojku ko sad pere kaze ona ma Sarajevo :rol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2015, 20:40

Dobro je pa nije bila ona mala sto sam te vidio s njom neki dan, ubila bi te djevojka :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 21:02

Jel' ona plava sto je bila sa mnom neki dan?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 21:06

MortemHz je napisao/la:Jel' ona plava sto je bila sa mnom neki dan?
Pa kud baš plavu bolan :urnebes: :urnebes: farbaj to :lol:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 21:13

:urnebes: :urnebes: ma to mi je drugarica,ne volim ja plavke :nene: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, galia95, Google Adsense [Bot], Napapijri, Vanja8 i 88 gostiju.