UrbyEmanuelson je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Gledajuci sastave, mogu reci da ce ih Bayern poderati, dosta vise ovih spanjoleza.![]()
Mislim da Bayern nema sansi veceras. Bit ce im puna kapa ako izgube sa malim zaostatkom za drugi mec.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
UrbyEmanuelson je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Gledajuci sastave, mogu reci da ce ih Bayern poderati, dosta vise ovih spanjoleza.![]()
Mislim da Bayern nema sansi veceras. Bit ce im puna kapa ako izgube sa malim zaostatkom za drugi mec.
Bit ce pakleno u revansu.UrbyEmanuelson je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Gledajuci sastave, mogu reci da ce ih Bayern poderati, dosta vise ovih spanjoleza.![]()
messilla je napisao/la:Gdje je sad onaj Neuer? Ko je sad šef?![]()
![]()
Ajzea je napisao/la:U prvi momenat sam pomislio da je neko Boatenga snajperom sa tribina skin'o
Taj Neuer je spasio 3 cista gola.messilla je napisao/la:Gdje je sad onaj Neuer? Ko je sad šef?![]()
![]()
hahahahahhahahahahahhaha @OnlyUnited gledajuci ti si klinac aj razliguUrbyEmanuelson je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Gledajuci sastave, mogu reci da ce ih Bayern poderati, dosta vise ovih spanjoleza.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.