Bahati Dino, a Šavija uvrijeđena mlada
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jao Pobrica i Šavije što zajedno tuguju i žale u intervju sa 2 dijela, na onom smiješnom košpicarskom portalu.
Das Ist Walter
Gdje se ove slicice mogu kupiti?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
belosevic28
- Kontakt:
Bujrum MOrta brate
Miden bro, pishaj ih...samo se blamiraju, smijesni suu fakat
Miden bro, pishaj ih...samo se blamiraju, smijesni suu fakat
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hoce li biti kakva tekma omladinaca u kantonalnoj na pomocnom do subote, da ubijem vrijeme... Ne znam ziv sta cu od sebe 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mortem tebra dobar ti ovaj vic hahahaha SJEVER-jug hahahaha dobaaaar!a ovog scepu (radoncica)**** za sva vremena!kako ga nije stid,jao jao pa sto im je svima vokri sto smo stabilan i jak financijski klub?!ajd razumijem radoncica kod njega nista tursko nevalja,to je vec politika i izlazi iz okvira sporta ali NAHERENDAM MU SE FAMILIJE I NJEMU I BAKETU I SVIM POLITICKIM STRVINARIMA!!!NAMIRISALA BAGRA PARE,MRS MAJKU VAM VASU,POD HITNO PREKID SARADNJE SA AVAZOM!PA NEK ONDA PISKARAJU STA HOCE!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Mittwoch a ne Mitwoch... Kakav si mi ti švabo...belosevic28 je napisao/la:Uljepsao si mi kisni Minhenski Mitwoch hahaha
Meni opet nekako zalosno vise![]()
![]()
Inače, hoće li to konačno ovi serveri početi padati... Mislim odavno se najavljuje od nekih idola...
Morebit da su nas pogresno ucili u skolama njemacki
Doduse ja sam u srednjoj francuski ucio 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo plavke.MortemHz je napisao/la:![]()
ma to mi je drugarica,ne volim ja plavke
![]()
Vidim neki "turnir prijateljstva" ce da bude sa prenosom na sport klubu. Kadeti od najboljih timova sa Balkana. Iz BiH cemo biti mi, Sloboda, Borac i maleni. Lijepo ce to biti pogledati na SK HD-u!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Grupa A: Dinamo, OFK Beograd, Sutjeska, Sloboda
Grupa B: Zvezda, Velez, Osijek, Buducnost
Grupa C: Partizan, Zeljo, Vardar, Olimpija
Grupa D: Rijeka, Sarajevo, Vojvodina, Borac
Grupa B: Zvezda, Velez, Osijek, Buducnost
Grupa C: Partizan, Zeljo, Vardar, Olimpija
Grupa D: Rijeka, Sarajevo, Vojvodina, Borac
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko prizeljkuje Zahirovic. Covjek ne igra u cvajti i da s njim udjemo u LS, nidje veze.
I zasto bi se dizala parola za osudjenog ubicu, dobro znate da narod kaze "s kim si taku si".
S avazom se suradnja trebala raskinuti dan nakon potpisa sa TA jer avaz ni rijeci ne napisa o vrhunskom djelu uprave.
U subotu ce bit vise od 12h gledatelja, prema istrazivanju Iss.
I zasto bi se dizala parola za osudjenog ubicu, dobro znate da narod kaze "s kim si taku si".
S avazom se suradnja trebala raskinuti dan nakon potpisa sa TA jer avaz ni rijeci ne napisa o vrhunskom djelu uprave.
U subotu ce bit vise od 12h gledatelja, prema istrazivanju Iss.
Kakva ba liga prvaka, treba nama jos dosta pure da bi dosli do play offa LP a kamoli grupne faze, nadam se samo da ako budemo prvaci nece biti depresije ako odmah ispadnemo jer se bojim da neki navijaci ne pomisle da smo mi dovoljno jaki da mozemo u grupe odmah...kad i ako jednog dana ulozimo par miliona u igracki kadar mozemo se tome nadati, ovako nema sanse
Pyro is not a crime !
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Ok, nego Zahirovic nije ni za nase lige a kamo li kvalifikacija LP.
ma za nase lige bi bio dobar ipak pricamo o premijer ligi BiH a licno moje misljenje je da nama trebaju bolji igraci i od njega da bismo nesto u evropi pokusali, sad kako ih dovesti ? - ne znamSarajevo22 je napisao/la:Ok, nego Zahirovic nije ni za nase lige a kamo li kvalifikacija LP.
Pyro is not a crime !
Re: Odg: FK Sarajevo
Haj što vole izmišljati i huškati, al što ne mogu otvoriti službenu stranicu saveza i vidjeti prave informacije, ili ako ništa prelistati forum.
Danas Smrdončić piše kako Radovac i Berberović nemaju pravo nastupa zbog kartona... za Samira znamo ali Džemo nije dobio karton u Lukavici.
Danas Smrdončić piše kako Radovac i Berberović nemaju pravo nastupa zbog kartona... za Samira znamo ali Džemo nije dobio karton u Lukavici.
Molio bih vas da ne razmisljate o LP.. Jer mi realno ne mozemo igrati istu ove godine, nemoguce...
Prvo osvojiti ovu ligu, a to cemo uraditi ukoliko dobijemo Zrinjski( automatski izbacujes konkurenta iz trke), protiv Radnika poginuti, mislim da ce biti jako tesko dole uzeti 3 boda...
Bez obzira, uzeli titulu, otisli u kvalifikacije za LP.. Budite realni, nama treba bar 10 milki da se ulozi u igracki kadar da bi bili u LP..
Neka nam bude cilj da prodjemo jedno pretkolo, pa da obezbjedimo jos 4 utakmice u Evropi...
Zdravka Saviju nabijem na karinu sve za nasu Bosnu ponosnu...
Prvo osvojiti ovu ligu, a to cemo uraditi ukoliko dobijemo Zrinjski( automatski izbacujes konkurenta iz trke), protiv Radnika poginuti, mislim da ce biti jako tesko dole uzeti 3 boda...
Bez obzira, uzeli titulu, otisli u kvalifikacije za LP.. Budite realni, nama treba bar 10 milki da se ulozi u igracki kadar da bi bili u LP..
Neka nam bude cilj da prodjemo jedno pretkolo, pa da obezbjedimo jos 4 utakmice u Evropi...
Zdravka Saviju nabijem na karinu sve za nasu Bosnu ponosnu...
Cuj Zahirovic ne valja. A jesu vam Mesa, Mitrevski, Kostic, Kallasi, Stojcev, Okic, Bandovic, Kouadio, Dzemo, Protic, Rustemovic igraci.. Sta vam je ljudi. Pun pogodak bi bio potpisat Zahirovica. Sta ovi imaju, a on nema? Covjek je klasa za sve nabrojane.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ocito ljudi misle da mi treba dovoditi igrace iz Liga petice...Kao imamo paraamorovski je napisao/la:Cuj Zahirovic ne valja. A jesu vam Mesa, Mitrevski, Kostic, Kallasi, Stojcev, Okic, Bandovic, Kouadio, Dzemo, Protic, Rustemovic igraci.. Sta vam je ljudi. Pun pogodak bi bio potpisat Zahirovica. Sta ovi imaju, a on nema? Covjek je klasa za sve nabrojane.
Samo cekam da se pojavi Info da nam Ibisevic dolazi, a ovde bi pola njih reklo.. Kakav Ibisevic, nije igrao utakmice u Stutgartu, nije gola dao godinu dana
TOTALNO smo neralni... Sad se prica o nekoj LP, a nismo ni svjesni i da UDJEMO u tu LP da bi nas svaka ekipa ispratila s 5-6 komada...
Bolj sacekati pravo vrijeme.. Zadrzati se sto vise u Evropi ako je moguce..
Jer slčjedece godine mislim da cemo biti nositelji sigurno u drugom pretkolu.. Jer se brise najmanji koeficient u zadnjih 5 godina
E gledaj ti to pasa moj. Najbolji zadnji vezni koji je izasao iz nase lige u zadnjih 7-8 godina, sa ogromnim iskustvom i on kao ne valja.amorovski je napisao/la:Cuj Zahirovic ne valja. A jesu vam Mesa, Mitrevski, Kostic, Kallasi, Stojcev, Okic, Bandovic, Kouadio, Dzemo, Protic, Rustemovic igraci.. Sta vam je ljudi. Pun pogodak bi bio potpisat Zahirovica. Sta ovi imaju, a on nema? Covjek je klasa za sve nabrojane.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@sabinho A jarane, onaj kaze ne igra u Cvajti. Pa Cvajta je oko 10. lige na svijetu. Pojam je tamo otic, sta je vama.. Odakle su Stojcev i ostali dosli, osim Jajala i Saida u svim ovim godinama. Dajte malo realnosti. Zeljo nije mogo sa onakom ekipom(Zeba, Adilovic i ostali kad su bili beton) nisu mogli prismrdit play offu, a da mi nesto uradimo sa ekipom koja se pati sa Slavijom i gubi od Veleza.
@zip shvatit cemo kad nas spusti neka ekipa koja je ulozila jedno 15-20 milki u igracki kadar..
@zip shvatit cemo kad nas spusti neka ekipa koja je ulozila jedno 15-20 milki u igracki kadar..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: LegendKiller, Morpheus i 25 gostiju.