FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Danas pobjeda ne smije doci u pitanje. Jednostavno, ovo je utakmica u kojoj nema kalkulacija. Bayernu samo pobjeda igra i ako uspiju brzo doci do prednosti, neka onda odmara igrace.
Proslo kolo mi je bilo iznenadjenje pobjeda Hannovera protiv Schalkea, rusenje jos jednog kandidata za titulu bi bilo ogromno cudo.
Proslo kolo mi je bilo iznenadjenje pobjeda Hannovera protiv Schalkea, rusenje jos jednog kandidata za titulu bi bilo ogromno cudo.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 17 apr 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern do sada u Bundeski gledalo preko milion ljudi.
Za svaku pohvalu.
A i danas se ocekuje pun stadion, uostalom tako i bude u svakoj utakmici.
Za svaku pohvalu.
A i danas se ocekuje pun stadion, uostalom tako i bude u svakoj utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pobjeda danas ne bi trebala doci u pitanje, ali et nekad su i protiv slabiji protivnika na kraju se desavali slabiji rezultati ove sezone....mislim da danas ipak tim bayerna mora shvatiti utakmicu ozbiljno i osvojiti bitne bodove...sumnjam da ce schalke jos jednom kiksat...iako gledajuci po stanju na tabeli a i inace toku sezone imaju tezeg protivnika...gladbach je neugodan ove sezone....najidealnije bi bilo kiks schalkea pobjeda bayerna, tada bi borba za titulu bila vec odlucena
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
1:0 danas. Isti tim kao i proslo kolo, molim. To ce biti dovoljno. Hvala!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- moustapha
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:1:0 danas. Isti tim kao i proslo kolo, molim. To ce biti dovoljno. Hvala!
Volim ovaj optimizam kod Bayernovih navijaca.
#divovi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
To Trasimaco ,volim kad si tako optimistican . Danas ce biti tesko ,jer je Hanover ohrabren pobjedom protiv S04. tesko da ce Gaal izvesti najjaci sastav ,ali eto ostaje da vidimo, jer zamislite da se nedaj Boze povrijedi Robben ili Ribery ili neko drugi.Trasimaco je napisao/la:1:0 danas. Isti tim kao i proslo kolo, molim. To ce biti dovoljno. Hvala!
kod ove prognoze je pozitivna ova nula...jer odavno nismo odigrali a da pozada nulu sacuvamo...lijepo bi bilo konacno i ne primit gol...a nek bude i 1-0 nemam nista protiv, vazni su bodovi...a da svi zelimo ubjedljiviju pobjedu jasna stvarTrasimaco je napisao/la:1:0 danas. Isti tim kao i proslo kolo, molim. To ce biti dovoljno. Hvala!
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Teska je utakmnica pred nama Hanover se nece predati bore se za opstanak, dok mi za titulu, nadam se da cemo zavrsiti utakmnicu u prvom poluvremenu i onda lagano privoditi utakmnicu kraju, go go BAYERN.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dva komada ,31 minut. Robben i Olic . Igra je ...nemoze bit bolja uglavnom 
- moustapha
- Kontakt:
Koji je majstor ovaj Robben. Svaka mu cast.
Utakmica ide u odlicnom smjeru. Nadam se da ce ovo lagano do kraja privesti.
Utakmica ide u odlicnom smjeru. Nadam se da ce ovo lagano do kraja privesti.
#divovi
3-0 Muller
- Ballack2311
- Kontakt:
Lagana tekma
Sad u zweite halbzeit ubaciti klince i lagano početi razmišljat u Lyonu.
Sad u zweite halbzeit ubaciti klince i lagano početi razmišljat u Lyonu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, nisam očekivao od Bayerna ovakvu golijadu. Eto, ovaj rezultat dozvoljava Van Gaalu da odmori Robbena i Ribbery-ja, te da ih tako sačuva od neke neželjene povrede pred dvomeč sa Lyonom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
3:0
Silovanje.
Koliko je Robben sexualan igrac. Kakav samo gol. Majstor.
Igra Bayerna na vrlo visokom nivou, pritisak sa svih strana, ne zna se odakle je veci. Kako igramo, toliko smo i golova dali.
O ovome sam pricao. Da rijesimo utakmicu u prvom poluvremenu, tako da bi nasa krila mogla dobiti drugo poluvrijeme da odmaraju. Robbena treba izvesti, jer definitivno idu da ga povrijede, a njegova povreda bi nam samo nevolje donijela. Vidi se da se cuva, ali i ne moze u svakoj situaciji, kad oni kreteni ne biraju sredstva da ga zaustave. Gomez i Altintop in, Robbery out.
Igra Bayerna na vrlo visokom nivou, pritisak sa svih strana, ne zna se odakle je veci. Kako igramo, toliko smo i golova dali.
O ovome sam pricao. Da rijesimo utakmicu u prvom poluvremenu, tako da bi nasa krila mogla dobiti drugo poluvrijeme da odmaraju. Robbena treba izvesti, jer definitivno idu da ga povrijede, a njegova povreda bi nam samo nevolje donijela. Vidi se da se cuva, ali i ne moze u svakoj situaciji, kad oni kreteni ne biraju sredstva da ga zaustave. Gomez i Altintop in, Robbery out.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
možda je bolje najprije olića vani,jer znamo koliko se on troši u svakoj utakmici,a i treba bit odmoran za bayern,jer je uz robbena najvažniji igrač ove ekipeomerbavarac je napisao/la:3:0![]()
![]()
Silovanje.
![]()
- amel10071988
- Kontakt:
ma nek odmori sweinija i on je nas vazan igrac 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja ljudi mislim da Ribery ostaje ,danas je k'o preporođen ,trči šuta ,odlican je 
5 komada 2 ola,2 robben i muller
Nemoj lagati!!! 6 komada 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.