Ima ba kako nema, za rekreativca Vareu se mnogi svjetski klubovi raspitujukatakomba je napisao/la:on ili nedo, nema ko drugiBijeliLuk je napisao/la:Ja mislim da je Sejo Bucan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ma on vec u valenciju odeŽeljooooo je napisao/la:Ima ba kako nema, za rekreativca Vareu se mnogi svjetski klubovi raspitujukatakomba je napisao/la:on ili nedo, nema ko drugiBijeliLuk je napisao/la:Ja mislim da je Sejo Bucan.
Željezničar živimo !
Ako mi prodamo igraca za 700.000 € ili vise to bi bio genijalan priliv novca u klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ode ba Sejo u Lyon, zavrseno sve.
kazu pao im prosjek zutih kartona, pa ga zovuBijeliLuk je napisao/la:Ma ode ba Sejo u Lyon, zavrseno sve.
Željezničar živimo !
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Tuga me uhvati kad pogledam ovaj video. Gdje smo bili, a gdje smo sad.
[youtube][/youtube]
Ovo će biti prvi derbi na Koševu u zadnjih nekoliko godina da jug neće nadjačati sjever. Zadnjih godina su bili smješni u odnosu na jug. Šteta.
[youtube][/youtube]
Ovo će biti prvi derbi na Koševu u zadnjih nekoliko godina da jug neće nadjačati sjever. Zadnjih godina su bili smješni u odnosu na jug. Šteta.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Kamo sreće da mi dođemo do kakvih para pa da zadržimo naše igrače jer tamam stasa generacija i raspe se a da ne odigraju zajedno ni dvije sezone.super je napisao/la:zanemariva cifra koju smo postavili kao odstetu(700-1m eura)neroazzuro je napisao/la:E bas ste jebci vas dvojica
ustat ćemo mi još jači iz ovoga, samo treba vremena.. barem ja imam takvo mišljenjerodom s Mejtaša je napisao/la:Tuga me uhvati kad pogledam ovaj video. Gdje smo bili, a gdje smo sad.
[youtube][/youtube]
Željezničar živimo !
Ma ljudi sad je furka da kazes ne idem na utakmicu, necu da navijam i slicno. Kad prode da IN furka bice dobro.
Kvesa mijenja Kurzawu u Monaku
Kako ce lijepo zvucati za mjesrc dana recenica : Francuski prvoligas se pojacao iz redova sampiona BiH
ajmo na Pp nek neko javi za mustuluk neku info 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Najgore je kad ti ovako super i pile bace udicu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Benjo Colic u PSG-u.
- advanced1921
- Kontakt:
Raja, novi sam kolačić... pratim vec dugo, evo sad se ima i vremena pa reko da se registrujem (nije toliko tesko
)..
Tako mi je drago da je ukinuta suspenzija Hasanoviću, nidje veze bio potez, ne može niko osim trenera ou ovakvom trenutku prosipati suspenzije..
Al pitari sami prljaju obraz, ja sam imao info prije utakmice od pitarcica da su isli neki iz uprave u lukavicu i mahali sa miljom dvije tri
U Mostaru x2, bod ne znaci puno kao bod, al sa psiholoske strane veoma dobar, i ovo kolo ce biti neocekivanih rezultata...
Memija je igrac najblizi odlasku...
Država Željo
Tako mi je drago da je ukinuta suspenzija Hasanoviću, nidje veze bio potez, ne može niko osim trenera ou ovakvom trenutku prosipati suspenzije..
Al pitari sami prljaju obraz, ja sam imao info prije utakmice od pitarcica da su isli neki iz uprave u lukavicu i mahali sa miljom dvije tri
U Mostaru x2, bod ne znaci puno kao bod, al sa psiholoske strane veoma dobar, i ovo kolo ce biti neocekivanih rezultata...
Memija je igrac najblizi odlasku...
Država Željo
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
malo, malo ljudi zna da je ivici osimu ime ivan.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Sad nam najmanje trebaju priče o prodaji bilo koga, o produženju ugovora i sl. Strpiti se još dvadestak dana pa onda. Po činjeničnom stanju nama predstoji pravi remont ekipe. Bitno je da ovi igrači koji najviše vrijede imaju ugovore minimalno do iduće godine. PO meni samo za Benjom i Stanom možemo žaliti (jer bi mogli neku lovu uzeti )ako ne potpišu a i oni su zaslužili da odu. Sa osalima sjesti i razmotriti. KO ima želju da i dalje igra u Želji a treba Odi super, ko nema želju, dojadila mu liga i sl ili ne treba ODi hvala i prijatno. Znat će manijaci cijeniti što su izgarali na terenu u ovo doba kad nismo imali baš puno love.
Sasvim je realno da na kraju sezone neki igrači dobiju konkretne ponude, prije svih Memija i Bajić. Ove igre nisu mogle proći nezapaženo.zaboljisportuBiH je napisao/la:Sad nam najmanje trebaju priče o prodaji bilo koga, o produženju ugovora i sl. Strpiti se još dvadestak dana pa onda. Po činjeničnom stanju nama predstoji pravi remont ekipe. Bitno je da ovi igrači koji najviše vrijede imaju ugovore minimalno do iduće godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
glavno je da memija ima ugovor do početka 2019., a bajić do polovine 2018.
- champions1921
Memija je biser koga bi Mamic prodao za 3 miliona eura.. Steta sto se iz nase lige igraci ne mogu prodati za te pare..
BUDI ŽELJO !!!
Da, i Dženis ima ugovor do 2018, tako da smo mirni.
Za Memiju su se već neki klubovi raspitivali, ali dolaze iz lige sa kojom imamo loša iskustva oko plaćanja.champions1921 je napisao/la:Memija je biser koga bi Mamic prodao za 3 miliona eura.. Steta sto se iz nase lige igraci ne mogu prodati za te pare..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Hazre i 70 gostiju.