Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Bravo dečki ovako se završavaju transferi 
tako brzo i jednostavno, izgleda da je u formi!!
next please Hummels i Gundogan
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
I love this manBelmin6 je napisao/la:Doktor.
Vec zamisljam Depaya kako dize trofej LS
Mnogo ocekujem od njega,jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo ga potpisali pocetkom maja
Mnogo ocekujem od njega,jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo ga potpisali pocetkom maja
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pominje se cifra od 22.3 miliona funti, sto je odlicno i bit ce kompenzirano prodajom Nanija i Chice.
- Ed Woodward for Prime Minister !
A realno evo, gledao si ga, podsjeca li te imalo na Nanija?Belmin6 je napisao/la:Pa haveru, u cemu ti nisi skeptik, ono realno ?Rooney88 je napisao/la:Ja sam ionako skeptik sto se njega tice![]()
Fina kupovina, nadam se napokon nekoj produkciji krila Uniteda.
Ali dobro, evo transfer zavrsen, Depay nas, ispred nosa Liverpoolu jos bolje. Ostaje da vidimo kako ce se pokazati, nadam se da moze izrasti u WC igraca za kakvog ima potencijal.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa dobro, baca na Nanija, ali i sam znaš da je Nani u formi bio najbolje krilo na ostrvu.
Njegova krivica je što nije nastavio. Ne treba puno ni ocekivati od malog sljedece sezone, treba se naviknuti malo na Prem. Nadam se da ga nece ubiti pritisak, jer ga ova Engleska smeca od novinara samo cekaju, kao i sve ostale igrace.
Njegova krivica je što nije nastavio. Ne treba puno ni ocekivati od malog sljedece sezone, treba se naviknuti malo na Prem. Nadam se da ga nece ubiti pritisak, jer ga ova Engleska smeca od novinara samo cekaju, kao i sve ostale igrace.
Za 30 miliona ste uzeli jednog od najtalentovanijih igraca.
Dobar transfer. Predobar.
Naravno da se sa sigurnoscu ne zna kojim ce putem krenuti, kako ce ga sluziti zdravlje... Mnogo toga moze biti presudno kad je mladi igrac u pitanju... ali ja mislim da ce on biti zvjerka i da trebate skakati od srece.
P.S. ne baca on samo na Nanija, baca i na Ronalda.
Dobar transfer. Predobar.
Naravno da se sa sigurnoscu ne zna kojim ce putem krenuti, kako ce ga sluziti zdravlje... Mnogo toga moze biti presudno kad je mladi igrac u pitanju... ali ja mislim da ce on biti zvjerka i da trebate skakati od srece.
P.S. ne baca on samo na Nanija, baca i na Ronalda.
Pa ne bas najbolje krilo ali definitivno jedan od najboljih, samo se nadam da je Depay jaci mentalno jer Nani jednostavno nije mogao nikada biti vodja Uniteda bez obzira na potencijal.
Za novinare se slazemo, to je veliki problem novajlija u Engleskoj, ubit` ce te psihicki i ako to prezivis mozes vala i posudbu u Championship.
Za novinare se slazemo, to je veliki problem novajlija u Engleskoj, ubit` ce te psihicki i ako to prezivis mozes vala i posudbu u Championship.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dobili smo igraca koji je odlican 1 na 1, a to nam trenutno fali u ekipi plus vec sada zvjerka na fizickom nivou.
on sa jedne a Angel sa druge strane, očekvati je Angela da bude odlican naredne sezone, i ove je bio do povrede!OnlyUnited je napisao/la:Dobili smo igraca koji je odlican 1 na 1, a to nam trenutno fali u ekipi plus vec sada zvjerka na fizickom nivou.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kao sto sam rekao, mislim da necemo dovoditi Balea, jer je potrebnije povezati ove klase u jedan tim.
Odlicno, rano rijesit transfere i onda uigravat to. Van Gaal momcinu dobro poznaje i iz repke naravno. Jos Hummels, Nainggolan, Carvalho, Clyne i Benteke. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj današnji datum treba zapamtiti jer smo upravo potpisali igračinu nivoa CR7 !
Big Eddd
Big Eddd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Necu rec Ronaldo, jer to je jedinstven igrac, ali vjerujem da ima potencijal Hazarda u svakom slucaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Hajd ne bil' ih doveo i ovdjeCartman je napisao/la:Necu rec Ronaldo, jer to je jedinstven igrac, ali vjerujem da ima potencijal Hazarda u svakom slucaju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Može možda postat Ronaldo iz 2007.
Oš problema po caršiji ?Donnie Darko je napisao/la:Može možda postat Ronaldo iz 2007.
I kad si se ti u fudbal razumio, haj ne rise.
Vidis buducnost? Drzi se filma hebo ga ti i ne pisaj ljudima po meraku.Donnie Darko je napisao/la:Može možda postat Ronaldo iz 2007.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.