FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BijeliLuk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BijeliLuk » 07 maj 2015, 12:33

Kako danas uprava odlicna, a neki dan ih sve htjeli rastjerati i jos nesposobni. A sad bravo za licencu. :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 maj 2015, 12:37

Bravo za upravu i ovaj ugovor :thumbup: :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 07 maj 2015, 12:44

BijeliLuk je napisao/la:Kako danas uprava odlicna, a neki dan ih sve htjeli rastjerati i jos nesposobni. A sad bravo za licencu. :)
Nikad nisam protiv ove uprave, jer ovo su ljudi koji fkt rade svoj posao i svaka im cast!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 07 maj 2015, 12:49

Nisam mislio na tebe. Nego opcenito. Prijatelji, rodbina Hasanovica. Trazio u ime ostalih da im se isplate pare, et budale. A frajer najgori igrac u Zelji koji ima 20 utakmica odigranih od pocetka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2015, 12:54

Samo jos da se za derbi zadrze ovi igraci sto treba da idu za reprezentaciju, da se dogovore sa selektorom mladih.

Novi sporazum sa Jomom, uglavnom kod nas se radi u tisini i polako. Nadam se da ce do kraja mjeseca da bude taj famozni sponozor, ulagac - partner.

A na Odovicu i igracima je da obezbjede europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 maj 2015, 12:56

BijeliLuk je napisao/la:Nisam mislio na tebe. Nego opcenito. Prijatelji, rodbina Hasanovica. Trazio u ime ostalih da im se isplate pare, et budale. A frajer najgori igrac u Zelji koji ima 20 utakmica odigranih od pocetka.
Ali nemaš boljeg realno, ne znam zašto sebi skakati u stomak 5 do 12 kada je najvažnije.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 07 maj 2015, 13:04

Elegant je napisao/la:Samo jos da se za derbi zadrze ovi igraci sto treba da idu za reprezentaciju, da se dogovore sa selektorom mladih.

Novi sporazum sa Jomom, uglavnom kod nas se radi u tisini i polako. Nadam se da ce do kraja mjeseca da bude taj famozni sponozor, ulagac - partner.

A na Odovicu i igracima je da obezbjede europu !
Baja rekao! Završeno! :D :D „Kao neko ko je dijete Želje, radujem se svakom uspjehu kluba i sa te strane želim da se zahvalim Upravi na potpisanom Ugovoru. Nadam se da ćemo već u pretkolima Lige prvaka nastupiti u novoj opremi, koja doista izgleda impresivno!“
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 maj 2015, 13:05

jug-onostalgicar je napisao/la:nek stave konacno klasicne dresove a nek se igraju sa gostujucom garniturom ha ja
Potpis! Neka malo osluškuju želje navijača, daj konačno domaću plavo-bijelu garnituru, a gostujuća neka bude kakva hoće.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 07 maj 2015, 13:07

FaraonTM je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:Nisam mislio na tebe. Nego opcenito. Prijatelji, rodbina Hasanovica. Trazio u ime ostalih da im se isplate pare, et budale. A frajer najgori igrac u Zelji koji ima 20 utakmica odigranih od pocetka.
Ali nemaš boljeg realno, ne znam zašto sebi skakati u stomak 5 do 12 kada je najvažnije.
Upravo iz tog razloga ni ja ga ne bi suspendovao, ali ne bi mi odigrao minute do kraja. Kad nemas obraza, i jos glumis nekog igraca/igracinu, haj zdrao ba. Enis ce biti 10 puta bolji na njegovoj poziciji. Kako je momak odigrao u Tuzli na stoperu, Eldar to nije u 20 utakmica. Skakuce po terenu ko kakva zena.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 07 maj 2015, 13:10

BijeliLuk je napisao/la: Upravo iz tog razloga ni ja ga ne bi suspendovao, ali ne bi mi odigrao minute do kraja. Kad nemas obraza, i jos glumis nekog igraca/igracinu, haj zdrao ba. Enis ce biti 10 puta bolji na njegovoj poziciji. Kako je momak odigrao u Tuzli na stoperu, Eldar to nije u 20 utakmica. Skakuce po terenu ko kakva zena.

:thumbup:
nadam se da će Oda više forsirat Enise, gotovo u svakoj utakmici gdje je dobio više minuta odigrao je dobro..

Od 19-24. maja održaće se "Turnir prijateljstva" za kadete, a učestvovaće svi veliki klubovi iz bivše Jugoslavije.

Ovo takmičenje biće odigrano pod pokroviteljstvom UEFA a timovi su podeljeni u četiri grupe od po četiri tima.

U grupi A igraće Dinamo, OFK Beograd, Sloboda Tuzla i Sutjeska iz Nikšića. Grupu B čine Crvena Zveda, Velež iz Mostara, Osijek i Budućnost iz Podgorice. Grupa C sastojaće se od Partizana, Željezničara, Vardara i Olimpije iz Ljubljane i konačno, Grupu D sačinjavaće Rijeka, Vojvodina, Sarajevo i Borac iz Banjaluke.

Sve mečeve ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a termini će biti 11:00, 13:00, 16:00 i 18:00. Finale će biti 24. maja, čekamo vas na našim frekvencijama i nadamo se da ćemo svi zajedno uživati
1921 !
05.06.1998

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 07 maj 2015, 13:16

Cuj Sport Klub. Extra..

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 07 maj 2015, 13:16

Hvala upravi na licenci i novoj opremi(od danas pocinjem skupljat marku dvije dnevno za dres da se uzme,jer ce biti strašan kazu)..
U Mostaru je prelom sezone,pobjeda bitka za titulu nikada bliza,remi evropa i dobre sanse da se ostvari,poraz strepnja do zadnjeg kola za evropu i poklapanje drugih rezultata.
Kako god igraci da odigraju ja im necu prigovoriti samo nek ostave srce na terenu kao i dosad,bod/ovi su sigurni.I nema puno greski u realizaciji svaka sansa se mora iskoristiti jer ovo moze biti tekma koja "jedan pogodak sve rjesava".
Cekati ih prvo poluvrijeme i od 60.,70. ih napasti jako i pokusati rjesiti utakmicu.Podrska ne smije doci u pitanje i bice nas dosta dole da momcima pruzimo podrsku.
Igrace ovaj period max izolirati jer ce se u 7 dana odigrati 3 utakmice(i fizicki i psihicki treba jak ostati) i na zemlji cvrsto ostati..
Sretno nam..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 maj 2015, 13:32

tačno je i to. ali nije bio sam i nije zbog toga suspendovan.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 maj 2015, 13:38

BijeliLuk je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Upravo iz tog razloga ni ja ga ne bi suspendovao, ali ne bi mi odigrao minute do kraja. Kad nemas obraza, i jos glumis nekog igraca/igracinu, haj zdrao ba. Enis ce biti 10 puta bolji na njegovoj poziciji. Kako je momak odigrao u Tuzli na stoperu, Eldar to nije u 20 utakmica. Skakuce po terenu ko kakva zena.
Kvalitet mu je upitan tu se slažem, sav je on nekakav smotan na onom terenu čovjek bi rekao da ne zna ni hodati a pogotovo igrati...

Enis je čini mi se i odigrao samo tu utakmicu u Tuzli ove sezone koliko se ja sjećam i odigrao je vrlo dobro, doduše meni je ostao u "ružnom sjećanju" od prošle sezone i Slavije u Lukavici mislim da je tada bio katastrofa :crazy:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 maj 2015, 13:48

enis je u tuzli odigrao bez greške - na stoperu. mada, ovu polusezonu je sve što je ulazio i na veznog zaista dobro izgledalo i mislim da zaslužuje više. ne mogu govoriti za druge, ali mislim da je odluka o ukidanju suspenzije više vođena željom za "mirom u kući" pred ove odlučujuće utakmice nego eldarovim igračkim kvalitetima, čak i sa ovako tankom klupom.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 maj 2015, 13:48

Ljudi ja nisam ovako nervozan bio nepamtim a smao iz razloga sto ova djeca ginu nema veze kvalitet ali oni ginu i bas radi toga me bole ova desavanja oko navijaca pa da nam za derbi neigraju 3 standardna igraca i nk jos neko fasuje zuti ili povreda eto ti pola tima a nemas klupu e to nisu ova djeca zasluzila.Mi nemamo sansi za titulu jer pitari ce prevrnut savez ali ce je osvojit samo bi volio da im mi bar malo zakuhamo ali tesko.Imamo 3 teska gostovanja i san o tituli nemojte da vas razocara jer sa ovim timom otic u evropu i vratot jos dugove cilj ispunjen.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 maj 2015, 13:51

A de mi sad recite, jesmo li na derbiju bez ovog trojca ili ćemo ih zadržati u ekipi odnosno nećemo ih pustiti zbog onog pravila što ste ovdje postavljali?

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2015, 14:02

FaraonTM je napisao/la:A de mi sad recite, jesmo li na derbiju bez ovog trojca ili ćemo ih zadržati u ekipi odnosno nećemo ih pustiti zbog onog pravila što ste ovdje postavljali?
Ne zna se jos, valjda se postigne neki dogovor sa selektorom da ostanu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 maj 2015, 14:15

Virtu4l je napisao/la:Najgore je kad ti ovako super i pile bace udicu
A nigdje veze. Sve rekla kazala. A situacija nije bas najsjanija oko ovih prodaja igraca, ali da vidimo zvanicne cifre pa cemo pricati. Ko, kako i koliko.

Bijeli Luk@ smori hajkom na Hasanovica, na jednog od standardnijih u ekipi koja poraza u proljece nema. Svi zasluzni samo on nije, treba ga mijenjati jer je eto hudnik trazio pare, neke. Kakav idiot.
I onda mu se pridruzi par objektivnih i vrsnih poznavalaca fudbala, jer dao je tri losa pasa, i trci ko curica. Fuj.
Sam drzao sredinu proti Borca. Znaci sam u sredini 70 minuta, radi sve, pogino momak. Jok, hajmo mu hebat mater.
:clap:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 maj 2015, 14:25

Braco mislim da smo svjesni da je ovo jedna od najvaznijih utakmica u zadnjih par godina. Svjesni smo kolko ovaj tim moze a i ne moze. A isto tako mislim da mi navijaci nismo svjesni kolko Mi mozemo. Svaki od nas je potreban kao sto je svaki igrac potreban na terenu. Eto ici ce se organizovano. Moramo biti svjesni svi, da situacija u grupi nije dobra. Ali budite sigurno da se to nece i ne smije odraziti na tribinu. Sve stvari ce biti rijesene privatno i VAN TRIBINE. Zeljo ce ovo pobjediti ako i mi pobjedimo. Jer Zeljo je pobjedio i Udbu, ratove, rezime, partije , Zeljo je pobjedio i sve ostale prepreke. A Manijaci ce ovo da pobjede ako Bog da za Dzildu, Buaza, Mimija, Pacu, Chatu, Raleta i svu ostalu bracu koja sad cine nebeski kop. Sta god da se desi ostaje nam Zeljo, a i mi Zelji..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.