FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2015, 17:03

belosevic28 je napisao/la:Halali lektore ! Btw, vidim jos jedan u nizu koji ´´vise´´ na nasoj temi. Mashallah (pise li se ovako)
http://en.wikipedia.org/wiki/Alal" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2015, 17:04

Tako vas volim,3 odgovora za minutu :D , mislim da ce biti vrlo teska utakmica posto imaju najbolju odbranu u cijeloj ligi i na korak su da postanu apsolutni rekorderi po broju primljenih golova ikada s tim da imaju trenera koji je procitao nasu igru u kupu i koji se uspjesno brani.Samo ovaj put je drugacije jer se Zrinjski mora otvoriti posto i oni idu na titulu tako da im nerijeseno ne ide u korist posto su proslu kiksali od predzadnje ekipe na tabeli.Tradicija je na nasoj strani uveliko sa 18 utakmica odigranih,14 pobjeda 3 remija i samo 1 jedinom izgubljenom utakmicom sa gol razlikom 33:8,nismo primili ni jedan gol na Kosevu od 2005. i ne znam da postoji ijedan klub a da imamo bolji medjusobni omjer ali naravno to ne mora nista da znaci,ako se udje u igru onako kao sto smo usli protiv Sirokog ja ne sumnjam u pobjedu ali ako udjemo onako kako smo usli protiv Slavije bit ce guravo do kraja.

IGRAJ BORDO-BIJELI OLE OLE IGRAJ BORDO-BIJELI OLE OLE ! :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 17:06

dr.van nostrand je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Halali lektore ! Btw, vidim jos jedan u nizu koji ´´vise´´ na nasoj temi. Mashallah (pise li se ovako)
http://en.wikipedia.org/wiki/Alal" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

NEZNAM SUMLJAM DASI UPRAVU :tralala: :tralala:
:kralj: brat si moj.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 17:06

Vec vidim scenu, vracam se sa utakmice, teta iz trafike pita: "Kol'ko je igralo Saraj'vo", a ja ono ladno: 2:0 :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 maj 2015, 17:32

uNbx je napisao/la:Vec vidim scenu, vracam se sa utakmice, teta iz trafike pita: "Kol'ko je igralo Saraj'vo", a ja ono ladno: 2:0 :opaopa:
A teta nema "tranzistor"!? :urnebes:

E cuj ovoga,ako je vjera onda je Halal,on onako sav ozbiljan i kao zna kako se to pise...hahahahahahaaha :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Inace tekma ce biti jos zanimljivija nego ona kontra listice jer ovi nece biti tako inferiorni,i tim prije jer se nece igrati samo na jedan gol,ali da uzimamo u to nema sumnje,bar sto se mene tice..Dvicak realan.. :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 07 maj 2015, 17:39

@mortem
kazes procitao nasu igru ovaj trener zrinjskog
jes al igru sa kodrom; dal je procito sa dzenom, cisto sumljam. Ono je bila sreca nikakvo citanje igre.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 maj 2015, 17:55

Nemojte loziti raju, kad god ste vodili nekoga sa sobom, lozili da dodju mi smo razocarani napustali stadion..
Ko hoce neka dodje, ne silite nikoga...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 maj 2015, 18:06

@Mortem samo da dodam da im je standardni odbranbeni dobio crveni u prosloj(cini mi se Radeljic)

Poslije prethodnog kola mi smo u blagoj prednosti u odnosu na ostale. Ne mislim na bodovnu prednost nego na psiholosku.
Mislim da se Zrinjski mora otvoriti u ovoj utakmici jer njima i nerijeseno je ravno porazu i moglo bi ih ostaviti bez evrope.
Koliko me sjecanje sluzi ptomjenjena je odluka tako da bi Olimpik i da ne osvoji Kup mogao kao finalista kupa u evropu, naravno ukoliko Siroki zavrsi među prva tri u ligi.
Tako da sam ubijeđen da se Zrinjski mora otvoriti, a samim tim da cemo Lakse osvojiti 3 boda i biti na korak do titule.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2015, 18:35

Zip je napisao/la:Nemojte loziti raju, kad god ste vodili nekoga sa sobom, lozili da dodju mi smo razocarani napustali stadion..
Ko hoce neka dodje, ne silite nikoga...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moramo brate, nije dovoljno nas 3k ovisnika. Moramo navuci na drogu jos raje, pa kad jednom udje pod kozu onda ce svaki vikend gubit zivce sa nama. hahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2015, 18:36

Da Radeljic im ne moze igrati i pobjednik kupa samo ide u Europu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 maj 2015, 19:05

Imal' još koga da ne može u subotu na tekmu da zajedno topimo tugu :oops:
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 19:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:Imal' još koga da ne može u subotu na tekmu da zajedno topimo tugu :oops:
Ima, ima brate moj :evil:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 maj 2015, 19:49

belosevic28 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Imal' još koga da ne može u subotu na tekmu da zajedno topimo tugu :oops:
tebe ne računam, za tebe sam pročit'o čini mi se da si trajno odsutan :mrgreen: al gore je kad si tu a ne možeš :evil: valjda mi nešto ispadne u međuvremenu pa uspijem otići, da je bar u nedelju..
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 19:52

BitiSrcemVezan je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
tebe ne računam, za tebe sam pročit'o čini mi se da si trajno odsutan :mrgreen: al gore je kad si tu a ne možeš :evil: valjda mi nešto ispadne u međuvremenu pa uspijem otići, da je bar u nedelju..
Hahhah dobar si, cuj trajno :D al jbg tako i dodje, tek sam u sestom mjesecu dole aBd. Ajd iskombinuj sta bem mu misa :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2015, 19:53

MCMXLVI je napisao/la:Zasto promjeni temu bolan.

Evo ti jos.

FK Sarajevo donirao 8.780.00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... -kuce/2270" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne bi me iznenadilo da i vi zatrazite neku donaciju, naravno izasli bih u susret i pomogli svojim komsijama.
Ne moraju oni tražit donaciju od nas oni su je prvi dobili 94 godine lopte i opremu kada im je to u ruke uručio Hamo Granof u ime FKS. Ali džaba takav narod i navijači brzo zaboravljaju, a ako je nekoga FKS možda oštetilo slučajno ili sudije sa utakmice gdje je igralo FKS onda to ne zaboravljaju i još se šprdaju na račun FKS o širenju istine 94 godine kada su dobili tu pomoć od strane FKS. Tužno šta se dešava da tužnije ne može biti. :(
SRETAN BROJ - 1725

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 07 maj 2015, 20:50

uNbx je napisao/la:Vec vidim scenu, vracam se sa utakmice, teta iz trafike pita: "Kol'ko je igralo Saraj'vo", a ja ono ladno: 2:0 :opaopa:
A to da kupis cigare nakon sto je kutija pukla za 90 minuta o nervoze? :mrgreen:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 maj 2015, 21:01

Ljudi, moramo biti malo oprezniji... Imam osjecaj da smo se previse opustili i da mislimo da cemo lahko protiv Zrinja...
Vidite sta nam rade van terena... Moramo biti oprezni jer neprijatelj nikad ne spavaa..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 21:06

Slazem se @Zip,jeste da nam leze kao protivnik, ali to nista ne mora da znaci. Samo oprezno, jednu po jednu. Svaka do kraja ce biti teska, i svaka nam moze biti finalna...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2015, 21:07

Evo prema Komitetu za sudije i suđenje NS/FS BiH bio je veoma mali ofsajd Benke pomoćni sudija kažnjen jedno kolo da ne može suditi. Valjić uradio korektno posao i onaj prekršaj Tatka nije bio za crveni karton. Sutra ćemo vidjeti koliko će Slaviju kazniti radi svim mogućih propusta kako na terenu tako i na tribinama i van nje.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/valjic-k ... van/161376" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 07 maj 2015, 21:23

slika

Ovo ocekujem protiv Zrinje.. bit ce tesko bez Samira i Mese, klupa nam je 0, jedino zavisi u kakvoj je Bilbija formi...
orde del male

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986, mnon46, muhamedhulk, rimljanin90, Tarapi i 38 gostiju.