Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Klub koji je od siporeksa napravio stadion i ima trave 10 dlaka po metru kvadratnom svakako treba izbaciti pa makar bili Srbi sa dna kace 
- molotovljev
Generalno, posjeta je mizerna i ispod svakog prosjeka... međutim, posjeta FKS je u posljednjih nekoliko utakmicasolinas je napisao/la:ja pricam o prosjeku,nekada manje nekad vise,a taj prosjek vam izvlaci derbi,inace bi bili u prosjeku bh ekipa.
po nekoj logici stvari,neko ko konstantno igra evropu,osvaja trofeje,trebao bi da ima prosjek od 7-10 milja,a ne da se utapa u zabokrecinu bh fudbala,i da mu derbi bude svjetla strana.
jedina.
svatite kako hocete,ali kada jedan trenutni drugolis,uspije dva tri puta u sezoni,prekucati posjetu komplet premjer lige,nesto sa tom ligom nije uredu.
mi se konstantno izvlacmo na finansije,nekvalitet fudbala,ovo ili ono,posjeta nam je generalno u kurcu,svima,a valjda se igra zbog navijaca...ne zbog uprava klubova.i saveza..
na Koševu otprilike tu negdje koliko si naveo da bi trebalo biti, dakle 8.ooo u prosjeku, a ne kao što si prethodno
naveo da je 2 do 3.000. Dodaj tome da FKS na gostovanju ima najbrojniju podršku, čak nas negdje bude kao
domaćih pa čak i više od domaćih navijača, što samim tim znači da popravljamo prosjek na svim stadionima...
U naredne tri utakmice na Koševu ( Zrinjski, Željezničar i Sloboda ) FKS će značajno popraviti prosjek, jer
se u te tri utakmice očekuje da bude između 40 i 50.000 navijača. Ukupno naravno.
F.K.SARAJEVO
ma nema sta ukupno bolan...da bogdom hoce biti 40 hiljada protiv brkatih,minimum 15 protiv zrinje,i 50 protiv nas...jer to treba nasem fudbalu...zbog toga se igra.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@solinas
Nisam rekao da vas je naučio igrati nego sam htio reći zna čovjek šta radi i kako se spremiti za tekmu i kako postaviti taktiku i sve ostalo. A Sloboda je prije imala talenata iz svoje škole puput Saida itd.
Nisam rekao da vas je naučio igrati nego sam htio reći zna čovjek šta radi i kako se spremiti za tekmu i kako postaviti taktiku i sve ostalo. A Sloboda je prije imala talenata iz svoje škole puput Saida itd.
SRETAN BROJ - 1725
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da hoce ostati Husref jos dugo, treba mu samo pustiti da radi kako zna i ne praviti pritisak 
Druga polusezona vam je pokazala dosta stvari kada je Husref u pitanju, a za napredak imate još puno prostora naravno potpomognuti Azmirom.tuzlak1987 je napisao/la:Ma da hoce ostati Husref jos dugo, treba mu samo pustiti da radi kako zna i ne praviti pritisak
SRETAN BROJ - 1725
Sto se tiče posjećenosti mislim da ce čelik još dugo držati rekord od prije par godina kada su imali 20000 na Bilinom, i onda preko noći padoše.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ta cemo mi, nasi dosli, Tusanj prazan, nije ni cudo da nisi znao da je penal izmisljen.Chinaglia je napisao/la:Olimpic nekog da privuče
Jel' tako $eronja?
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 07 maj 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesu se "digli" pojedinci na ovom forumu. Do "jučer" igrali po selima entitetske lige a sada se kao ismijavaju drugim klubovima. Provincija je provincija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Oni sto niko ne spominje je da je ta posjetu potreban i neki iskorak nasih predstavnika u Evropi.Mora se neko plasirati u grupnu fazu.I ove lakrdije s Evropskom licencom.Halo pa cemu liga ako 5 klubova se bori za ta mjesta i to se zna.Ma realno mi uslove ni za nasu ligu nemamo.I nemogu shvatiti da navijaci klubova joji moraju SREDJIVATI licencu nesto pisu za Travnik .De se poklopite po usima i molite ponovo ljude kojima ste godinana duzni da bi mogli igrati i na tim livadama sa siporex tribinama o kojim pričate...
bjež'mo, eto vucova 
Mene samo zanima ko moze da vjeruje da je mec nekog finala namjesten? Nije mi jasno.. Svima je u cilju da se osvoji trofej, ne mogu da vjerujem da neko misli da je bolje prodati finale nego podici pehar...
Ja ne vjerujem da ce il oLIMPIK Il Siroki da pusti nekom finale... VAN SVAKE PAMETI
Ja ne vjerujem da ce il oLIMPIK Il Siroki da pusti nekom finale... VAN SVAKE PAMETI
Meni ako nije Drina losija bila, nije ni bolja od ta 2 tima.tuzlak1987 je napisao/la:Slavija i Travnik najgore ekipe koje su gostovale na Tusnju ove godine, to odgovorno tvrdim.
Pogledajte samo gol razliku Travnika 17:36, pobjede kuci kad navale ko krkani i to je to. Odu u goste i neko ih nabije..
Ova cetvorka iz RS no comment. Dijele medjusobno bodove, nrp Radnik ima 5 bodova vise od Drine bubam, Drina ih dobije, pa onda Obarskoj treba pa njoj neko pruzi 3 boda i u konacnici se svi nadju iza crte.
Samo zbog toga bih volio da u Gradaccu lagano bude 1:0 za domacina, halal im
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ali vi sigurno necete osjetit cari igranja na Maksimiru,JNA,Marakani,Poljudu...pred 20 000 i vise hiljada ljudi...nikako da shvatite da ste izmisljeni i da sluzite da dajete bodove kome zatreba Zelji ili Sarajevu...puka sreca vasa sto Sarajevo ispade iz kupa,jer da su prosli tu bi vam se takmicenje zavrsilo.Mancini je napisao/la:Jesu se "digli" pojedinci na ovom forumu. Do "jučer" igrali po selima entitetske lige a sada se kao ismijavaju drugim klubovima. Provincija je provincija.
Da je Olimpik stabilan i uredjen klub svaka cast al na tom ce i ostati...nesto upecatljivo da cete uradit u BiH i Europi cisto sumljam...pozz
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Joj i tebe s kime se raspravljašemirzlaTu je napisao/la:Ali vi sigurno necete osjetit cari igranja na Maksimiru,JNA,Marakani,Poljudu...pred 20 000 i vise hiljada ljudi...nikako da shvatite da ste izmisljeni i da sluzite da dajete bodove kome zatreba Zelji ili Sarajevu...puka sreca vasa sto Sarajevo ispade iz kupa,jer da su prosli tu bi vam se takmicenje zavrsilo.Mancini je napisao/la:Jesu se "digli" pojedinci na ovom forumu. Do "jučer" igrali po selima entitetske lige a sada se kao ismijavaju drugim klubovima. Provincija je provincija.
Da je Olimpik stabilan i uredjen klub svaka cast al na tom ce i ostati...nesto upecatljivo da cete uradit u BiH i Europi cisto sumljam...pozz
Vi kao i ovi iz Mostara. Kada ne znate sastaviti normalnu rečenicu odmah idete u rikverc 30 i više godina. Koga više to interesuje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
vas sigurno ne 
Dokle ce ovaj savez vise ****.ti sarajevske klubove ? Dokle ?? Da je kojim slucajem Siroki ili Zrinjski trazio odgodu kola, odgodilo bi se vrlo rado. Ionako nema kvalitetne tekme u ovoj nasoj ligi, a oni pokusavaju unistit i ovu jedini utakmicu vrijednu spomena. Prestao sam pratit A selekciju nakon brazila, a sad cu boga mi i ove mladje. FUJ
Željezničar živimo !
Zalosno bgm.katakomba je napisao/la:Dokle ce ovaj savez vise ****.ti sarajevske klubove ? Dokle ?? Da je kojim slucajem Siroki ili Zrinjski trazio odgodu kola, odgodilo bi se vrlo rado. Ionako nema kvalitetne tekme u ovoj nasoj ligi, a oni pokusavaju unistit i ovu jedini utakmicu vrijednu spomena. Prestao sam pratit A selekciju nakon brazila, a sad cu boga mi i ove mladje. FUJ
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.