FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Od ovih sudbonosnih sjednica i skupština ću dobiti čir na želucu ,pa koliko ih još moramo preživiti
.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kljucne tacke smo davno identifikovali:
- NE prema zlatnoj karici i je DA gasenju Slobode
-od grada se ne trazi novac da se finansira poslovanje kluba, nego dugovi koji su nastali u periodu kada je grad na celu sa faraonom zmirio na probleme Slobode i okrenuo glavu od Slobode- pustio razne uprave da krcme Slobodu kako zele..s tim sto ja tu krivim sve nas
- da smo blize sudbini Dite nego sto smo toga svjesni, a bas sinoc pricamo o Diti i tome kako nismo qrcem mrdnuli
- NE prema zlatnoj karici i je DA gasenju Slobode
-od grada se ne trazi novac da se finansira poslovanje kluba, nego dugovi koji su nastali u periodu kada je grad na celu sa faraonom zmirio na probleme Slobode i okrenuo glavu od Slobode- pustio razne uprave da krcme Slobodu kako zele..s tim sto ja tu krivim sve nas
- da smo blize sudbini Dite nego sto smo toga svjesni, a bas sinoc pricamo o Diti i tome kako nismo qrcem mrdnuli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
bas kako sam i pisao ovdje,covjek me zamal citira
netraze oni pare od opstine za evropu,igrace,plate,titule,to ce oni finansirati od sledece sezone,trazi pare za dug,jer nece da vraca i cisti tudja ****..
sto je sto posto upravu.
otvoreno prozva skupstinu
nadam se da ce razum prevladati sve drugo,i da cemo godine,otprilike u ovo vrijeme,raspravljati o protivnicima u euro takmicenju,umjesto piskaranja,o dugovima,gasenju,ispadanju,i td..
nadam se...
netraze oni pare od opstine za evropu,igrace,plate,titule,to ce oni finansirati od sledece sezone,trazi pare za dug,jer nece da vraca i cisti tudja ****..
sto je sto posto upravu.
otvoreno prozva skupstinu
nadam se da ce razum prevladati sve drugo,i da cemo godine,otprilike u ovo vrijeme,raspravljati o protivnicima u euro takmicenju,umjesto piskaranja,o dugovima,gasenju,ispadanju,i td..
nadam se...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi logicno nece prihvatiti ako na njima ne bude ogroman pritisak. Da nema sada ovog pritiska oni bi odbili hladno..
Da me neko ne shvati pogresno ovde,postojil druga strana medalje???
1. Financijski izvjestaj od kad je Azmir predsjednik
2. Postojil upravni odbor kluba ili je jos uvijek samo jedan clan(Azmir Husic)
3. Papir koji dokazuje koliko je i kome vraceno duga.
4."Ucjena" za gradske vlasti,sa 300 000 KM od grada se isto najavljivala europa i napad na titulu.Sad treba milion godisnje za ostvarenje svega...ako ne bude odo ja(mislim da ovo nije fer od njega)
ima tu jos svega necega...al ovo sto mi je palo prvo na pamet.Ne kudim Azmira da se odma zna,ali i ovo nisu "cista posla".
Ovo sam napiso iz velike ljubavi prema nasoj Slobodi...jer svi smo prolazni a Sloboda ostaje aBd.
4."Ucjena" za gradske vlasti,sa 300 000 KM od grada se isto najavljivala europa i napad na titulu.Sad treba milion godisnje za ostvarenje svega...ako ne bude odo ja(mislim da ovo nije fer od njega)
ima tu jos svega necega...al ovo sto mi je palo prvo na pamet.Ne kudim Azmira da se odma zna,ali i ovo nisu "cista posla".
Ovo sam napiso iz velike ljubavi prema nasoj Slobodi...jer svi smo prolazni a Sloboda ostaje aBd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
izvini brate,o kojem ti pritisku pricas...forumskom...koga...tuzlak1987 je napisao/la:Ovi logicno nece prihvatiti ako na njima ne bude ogroman pritisak. Da nema sada ovog pritiska oni bi odbili hladno..
bez 10 000 ljudi protiv borca,skandiranja podrske predsjedniku,i zvizduka jasminu,odnosno kompletnoj gradskoj upravi,blizi smo diti nego sto mislis,iskreno...navijaci su jedini koji mogu napraviti pritisak,onaj koji je potreban...azmir je ucinio sto moze...sad je na nama,a znajuci nas....**** nas
"Modra boja,na bijelome platnu,
neka Azmir otvori kapije Tušnja protiv Borca, da dođe 5000-6000, da se pošalje poruka gradskim vlastima
treba neku akciju napravit', da dođu navijači, sa jasnim ciljem zašto se pozivaju u što većem broju, ili neke proteste napravit', šta znam .. kad govorite niko neće qrcem da mrdne, treba odnekle počet'
treba neku akciju napravit', da dođu navijači, sa jasnim ciljem zašto se pozivaju u što većem broju, ili neke proteste napravit', šta znam .. kad govorite niko neće qrcem da mrdne, treba odnekle počet'
POBRKO SI ADRESU .ODGOVORI NA TVOJA PITANJA DOBIVAJU SE NA SKUPŠTINI KLUBA.TRAŽI SKUPŠTINU.emirzlaTu je napisao/la:Da me neko ne shvati pogresno ovde,postojil druga strana medalje???
Ja volim FK Tuzla City
VELIKA JE NEPRAVDA ŠTO JE DUG NA IME "GLETOVANJA" ZAPADNE TRIBINE I POSTAVLJANJA STOLICA 2004 ,PRESUĐEN SLOBODI. GRAD KAO PRAVNI VLASNIK STADIONA MORAO JE PREUZETI DUG KOJI JE PRESUĐEN U KORIST "ARKADE".RADOVI SU UGOVORENI NA IZNOS OD 252 000 KM. NE ZNAM KOLIKO IZNOSE SADA.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema ko napraviti pritisak ..ne moze Azmir praviti akcije, trebaju navijac- a navijaca nemas..kriticne mase nemas...il nece "seljaka" na celu kluba, il su previse lijeni nesto da rade il su potkupljeni..mala je grupa onih koji bi ali ne znaju kako i ne znaju sta mogu..a u ovoj situaciji svako moze nesto uraditi
ostaje samo UG, momcima svaka cast al ako je citav grad dopustio da spadnemo na par ljudi je.aji ga
edit: i ovo zadnje sto je napisao @sloboda72 samo pokazuje kakva je nepravda nacinjena Slobodi i koliko je zanemaren za vrijeme Imamovica...gdje to ima da preuzmes subjekat, a ne preuzmes njegove obaveze..sad se samo od Imamovica trazi da "plati" na ovaj ili onaj nacin svoje greske i zanemarivanje Slobode..platit ce ili parama iz budzeta ili porazom na izborima- njegov je izbor
ostaje samo UG, momcima svaka cast al ako je citav grad dopustio da spadnemo na par ljudi je.aji ga
edit: i ovo zadnje sto je napisao @sloboda72 samo pokazuje kakva je nepravda nacinjena Slobodi i koliko je zanemaren za vrijeme Imamovica...gdje to ima da preuzmes subjekat, a ne preuzmes njegove obaveze..sad se samo od Imamovica trazi da "plati" na ovaj ili onaj nacin svoje greske i zanemarivanje Slobode..platit ce ili parama iz budzeta ili porazom na izborima- njegov je izbor
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Normalno da Mirsad Muharemagic i Zeljko Mitric ne zele napraviti saziv skupstine jer ce biti smijenjeni, kupuju vrijeme uz neciju direktivu. UG Sloboda trebaju odmah djelovati, mislim da imaju pet svojih clanova u skupstini.
Muharemagić se uhljebio na Tušnju a Mitrić "kralj"ćikmine .Prije 11 god porez na čikminu bio je pola miliona.(nije plaćan).Bijedić je odmah dao ostavku kad je to vidio.Skver je napisao/la:Normalno da Mirsad Muharemagic i Zeljko Mitric ne zele napraviti saziv skupstine jer ce biti smijenjeni, kupuju vrijeme uz neciju direktivu. UG Sloboda trebaju odmah djelovati, mislim da imaju pet svojih clanova u skupstini.
Ja volim FK Tuzla City
a vi ste baš sigurni da bi Faraon popušio na izborima, ako Slobode nestane?
mislim, malo mi je kontradiktorno, kažete da nema mase, nema ovo, nema ono, da je mali broj ljudi ostao uz Slobodu, oni koji bi nešto pokušali, pa kako bi onda Faraon platio na izborima? ko bi bio protiv njega i ne bi mu dao glas? oni koji ne pune Tušanj, oni koji ništa ne rade za Slobodu, a takvi su velika većina? mislim da ljudi kad njemu daju glas, gledaju koliko je on uradio za Tuzlu, čisto sumnjam da Sloboda tu ima neki faktor, kao što ni Dita nije imala .. Faraon je ovdje k'o rahmetli Gaddafi
mislim, malo mi je kontradiktorno, kažete da nema mase, nema ovo, nema ono, da je mali broj ljudi ostao uz Slobodu, oni koji bi nešto pokušali, pa kako bi onda Faraon platio na izborima? ko bi bio protiv njega i ne bi mu dao glas? oni koji ne pune Tušanj, oni koji ništa ne rade za Slobodu, a takvi su velika većina? mislim da ljudi kad njemu daju glas, gledaju koliko je on uradio za Tuzlu, čisto sumnjam da Sloboda tu ima neki faktor, kao što ni Dita nije imala .. Faraon je ovdje k'o rahmetli Gaddafi
Faron ce popusiti na izborima jer je takav izborni zakon da ni ne moze biti kandidat pa samim time nije ni bitno...Chinaglia je napisao/la:a vi ste baš sigurni da bi Faraon popušio na izborima, ako Slobode nestane?
Kada vlasniku ne ide posao pokusa ga popraviti i ako bas ne ide kljuc u bravu...
Nema posjete na stadionu...Nema prodatih ulaznica...Nema 100 firmi...Dakle sve jasno...Sloga novi premijerligas
& $ ?
Fukiju je grehota što je tužio.A nekad se falio da daje nepovratno.Revizija pokazala da je samo 50 000 km od njega prošlo kroz blagajnu.Dakle ušlo u Slobodu.Ovu presudu (150 000) je dobio tako što su se pojedinci pretpostavljam,usmeno kleli na Sudu .Hodža mu sasu u lice 2004 da je prodao zrinji( 2-3) za 40 000 eura i da će ga goniti a on odmah "Ostavka".Ako si dao(a tako si prestavljen) ,halali ,ako ćeš tužiti nemoj ni davati ni pozajmljivati.
Ja volim FK Tuzla City
A jbg, ne tako davno smo imali i preko 9000 ljudi na stadionu, u svakom kaficu se pricalo samo o Slobodi. Nas narod je lijen, indolentan, principijelan, siromasan, malo teze ga alarmirati, ali to ne znaci da nije uz spork, svoj voljeni klub, i mozda gledajuci Tusanj sve to izgleda neozbiljno, ali ako bi Jasmin bio najveci krivac odlaska Azmira, a time i propadanja Slobode, tada bi opet svi pisali, pricali o tome, osudjivali, i na kraju se veliki dio njih na izborima sjetio za koga ne glasati u inat. Znas ti nas.Chinaglia je napisao/la:a vi ste baš sigurni da bi Faraon popušio na izborima, ako Slobode nestane?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zar to nije trebalo tako biti da je Tuzla ostala opcina? A sada je dobila status grada i samim tim i Jasmin ima pravo ponovnog kandidovanja, ovaj put sve dok ga narod bira kao gradonacelnika Tuzle (a ne nacelnika Opcine Tuzla).klma1 je napisao/la:Faron ce popusiti na izborima jer je takav izborni zakon da ni ne moze biti kandidat pa samim time nije ni bitno...Chinaglia je napisao/la:a vi ste baš sigurni da bi Faraon popušio na izborima, ako Slobode nestane?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ako Jasmin nije ispušio kad se Dita ugasila neće ni sad. Džaba ti je tih 9000 Batva kad ti imaš sad samo 1000 ljudi.
Tad nam je išlo sve po planu jbg, da smo tad predstavili kariku i probleme sigurno bi bilo i mase "da se zatalasa" ovako teško Bgm.
Tad nam je išlo sve po planu jbg, da smo tad predstavili kariku i probleme sigurno bi bilo i mase "da se zatalasa" ovako teško Bgm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.