FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilbiju zaboravite...
Nego, jel nam Alispahic udure? Kakve su sanse da zaigra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego, jel nam Alispahic udure? Kakve su sanse da zaigra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bas ce nam biti tesko bez Mese ja ne znam kako smo do sada ista dobili bez njegatrunks1946 je napisao/la:
Ovo ocekujem protiv Zrinje.. bit ce tesko bez Samira i Mese, klupa nam je 0, jedino zavisi u kakvoj je Bilbija formi...

mora se priznati ovo ovako izgleda mocno samo da je mesa zdrav ja bi ga bacio ovde gdje je cimi a cimija pomjerio gdje rustem pa kud puklo da puklo...i sad kad vidite sve ovo kako jednostavno bilo napraviti najacu ekipu a kad se sjetim kodre i njegovih rotacija veznjak igra na krilu da probija bokovetrunks1946 je napisao/la:
Ovo ocekujem protiv Zrinje.. bit ce tesko bez Samira i Mese, klupa nam je 0, jedino zavisi u kakvoj je Bilbija formi...

Samo Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zar sumnjaš da su sva raspoloživa sredstva usmjerena ka tome da odgodim sve poslovne obaveze?belosevic28 je napisao/la:
Hahhah dobar si, cuj trajnoal jbg tako i dodje, tek sam u sestom mjesecu dole aBd. Ajd iskombinuj sta bem mu misa

1946
"Sigurno je da je Sarajevo u mom srcu. Znam i sam da mogu pomoći Sarajevu indirektno u borbi za titulu u ovom susretu protiv Širokog Brijega. Dat ću svoj maksimum i više od toga da pomognem Sarajevu u borbi za titulu i ostaviti ću zadnji atom snage na terenu", kaže Bajraktarević.
Znas koga treba udarat,ajde Cukaaa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cijela liga igra 4-5-1
Daj nesta novo, mi kao klub imamo igrace za 4-3-3!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
90 % ekipa u cijeloj Evropi igra tu formaciju.MCMXLVI je napisao/la:Cijela liga igra 4-5-1Daj nesta novo, mi kao klub imamo igrace za 4-3-3!

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Probao je Meho klasičnu 4-3-3 protiv Borca u prvenstvu, realno ni na šta nije ličilo. Ruku na srce, ni klasična 4-5-1 odnosno 4-2-3-1 nije izgledala puno bolje u Mehinoj eri. Jednostavno nisu htjeli i to je to.MCMXLVI je napisao/la:Cijela liga igra 4-5-1Daj nesta novo, mi kao klub imamo igrace za 4-3-3!
1946
- trunks1946
- Kontakt:
Citaj sta sam napisao, sta ako stvari nedo Bog krenu lose...? koga imamo na klupi, a znamo u kakvoj je formi Stojcev...Hz-Sa je napisao/la:bas ce nam biti tesko bez Mese ja ne znam kako smo do sada ista dobili bez njegatrunks1946 je napisao/la:
orde del male
Postoji mogucnost da ne mognem doc u subotu......
Nadam se da cu se izborit da odem aBd 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izdajico,sad niko ne moze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- molotovljev
Ne, ako je frka hoćeš da odgodimo utakmicu...uNbx je napisao/la:Postoji mogucnost da ne mognem doc u subotu......Nadam se da cu se izborit da odem aBd

F.K.SARAJEVO
Mozda cu morat do Dervente da potpisujem i ovjerim neke kupoprodajne ugovore. Nadam se da njihova opstina nece radit u subotu, pa da ce se odgodit za slijedecu sedmicu...MortemHz je napisao/la:Izdajico,sad niko ne moze
Evo imaju zvanicni grb Srbije na svom grbu opstine

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
@BitiSrcem, hvala ti brate, i tebi sretno u odgodi obaveza i pohodi KOsevo u subotu aBd. Eto mene na istok na evropske aBd.
Svaka cast Semiru, decko je realan, nadam se da ce i ostali Celikovci maksimalno odigrat, pa sta bude. Mi ionako sami o sebi odlucujemo, sve je u nasim rukama. Jos pet finala...

Svaka cast Semiru, decko je realan, nadam se da ce i ostali Celikovci maksimalno odigrat, pa sta bude. Mi ionako sami o sebi odlucujemo, sve je u nasim rukama. Jos pet finala...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozejoker90 je napisao/la:Da li se sutra u prostorijama kluba mogu kupiti karte?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Danas se akcije uigravale neke na treningu,Radovac počinje sigurno sa Cimijem.Rustemovic okolo trcao sa Barom.Ovo ostalo bi trebalo biti isto vjerovatno.trunks1946 je napisao/la:Citaj sta sam napisao, sta ako stvari nedo Bog krenu lose...? koga imamo na klupi, a znamo u kakvoj je formi Stojcev...Hz-Sa je napisao/la:bas ce nam biti tesko bez Mese ja ne znam kako smo do sada ista dobili bez njegatrunks1946 je napisao/la:
Kako ce Radovac pocet kad je kartoniran 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.