Kaze dos´o Berba u KK Ditu i vratio sve dugove i sto Azmir ne uradi isto ,ne znam bil´ se smijao il´ plak´oNYKnicks Fan je napisao/la:Joj onog degena mirsada tinjica, samo nesto komentarise po fb, nervira me
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta kaze:Zodiac je napisao/la:Kaze dos´o Berba u KK Ditu i vratio sve dugove i sto Azmir ne uradi isto ,ne znam bil´ se smijao il´ plak´oNYKnicks Fan je napisao/la:Joj onog degena mirsada tinjica, samo nesto komentarise po fb, nervira me.
OKK Sloboda igra za prvaka BIH i ima svoje prostorije , tri poslovna prostora koje izdaje i ima neki prihod , dva nova kombija i jedno auto i uvijek 100.000 KM na racunu. FK Sloboda nema od imovine nista i ko je kriv.
Oni koji su preuzeli odgovornost da ce Slobodu izvesti u Evropu i vratiti dugove neka rade a ne stavljaju korpice da narod ubacuje po 1.KM.
De mu sta odgovorite zivi bili
banuj ga jarane
al' opet', kako bez njegovih dubokoumnih komentara
al' opet', kako bez njegovih dubokoumnih komentara
Fule vrši pritisak na Azmira
,korpice
.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma necu, neka ga. Eno napisao mu je jedan dobar odgovor
Pritisak

Pritisak
NYKnicks Fan je napisao/la:Sta kaze:Zodiac je napisao/la:Kaze dos´o Berba u KK Ditu i vratio sve dugove i sto Azmir ne uradi isto ,ne znam bil´ se smijao il´ plak´oNYKnicks Fan je napisao/la:Joj onog degena mirsada tinjica, samo nesto komentarise po fb, nervira me.
OKK Sloboda igra za prvaka BIH i ima svoje prostorije , tri poslovna prostora koje izdaje i ima neki prihod , dva nova kombija i jedno auto i uvijek 100.000 KM na racunu. FK Sloboda nema od imovine nista i ko je kriv.
Oni koji su preuzeli odgovornost da ce Slobodu izvesti u Evropu i vratiti dugove neka rade a ne stavljaju korpice da narod ubacuje po 1.KM.
De mu sta odgovorite zivi bili![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 07 maj 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne volim komentare sa fejsboka ali jarane FK Sloboda nema od imovine nista i ko je kriv...Pa svi oni koji su bili u prethodnim upravama i napravili ovoliki dug...Od Jasmina, Envera Bijedica i Vinka Cure, preko Ediba Kravica, Salka Bukvarevica,Camila, Sabovica, Davuda, Mesanovica, i svih onih koji su guzice lizali po lozama dakle cijela tuzla...Trebao je neki Azmir Amerikanac da dodze da se stvari pocnu na cistac izvoditi...Ma u p.m.NYKnicks Fan je napisao/la:Sta kaze:Zodiac je napisao/la:Kaze dos´o Berba u KK Ditu i vratio sve dugove i sto Azmir ne uradi isto ,ne znam bil´ se smijao il´ plak´oNYKnicks Fan je napisao/la:Joj onog degena mirsada tinjica, samo nesto komentarise po fb, nervira me.
De mu sta odgovorite zivi bili![]()
![]()
![]()
& $ ?
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
kakva je ovo budala majko mila.....
cuj tinje,gospodo ja nisam spomeno husica,ja znam da je dao para...
pickice jedna
pickice jedna
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ja stvarno nisam protiv sporta ali ja ne znam sta je ljudima pa prate okk.....pa ljudi klub nastao prije 2 god.... legende kk sloboda dita trebaju uzeti sve one pehare i sve ostalo zakopat u zemlju jarane a ne da se ovi kurce sa tim istim....... sutra da slobodu ugase nek se jebu ....vecu tradiciju ima ofk tuzla i odo na pasa bunar navijati
Šta ćeš kad većina vidi crveno crne dresove i naziv Sloboda, misle isto je to. Čuju najavljuje se derbi starih rivala Bosne..
kakva vijestHeller je napisao/la:Koja vijest?
ma gdje ovaj majmun komentarise, na koji post ne mogu da nadjem nikakosolinas je napisao/la:kakva vijestHeller je napisao/la:Koja vijest?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
De ba, ne zna čovjek gdje se lopta duva, a da priča nešto on o Gigantu...emirzlaTu je napisao/la:I ti bi komentsriso da te Azmir izbacio sa skupstineNYKnicks Fan je napisao/la:Joj onog degena mirsada tinjica, samo nesto komentarise po fb, nervira me![]()
bemje ga u stau kriva
" onclick="window.open(this.href);return false;
na nasoj stranici,na video gdje azmir objasnjava ovo oko licenceHeller je napisao/la:ma gdje ovaj majmun komentarise, na koji post ne mogu da nadjem nikakosolinas je napisao/la:kakva vijestHeller je napisao/la:Koja vijest?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
gledaj mu profilne, rek'o bi čovjek da je veliki navijač Slobode 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH obrisao sve komentare kad su ga poceli prozivati

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.