Sad u srijedu unakaziti Sirokog
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bas tako,kakva ''guzva'' na BP moze da bude i dobro je sve u svemu.Niko nije ostecen ili zakinut:mrgreen:miky_hz je napisao/la:Kraj 0-0 ja zadovoljan,bravo Mirza![]()
Sad u srijedu unakaziti Sirokog
Jbg šta je bilo bilo je, ja nikad nisam gledao unazad, jer se to nemože vratiti ! da je Hadžić pogodio čist gol protiv Cluja mi bismo igrali u Europa ligi, al to je sve život !EnZo_85 je napisao/la:Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu
Opet realno gledajuci nebi bilo nista.Zeljo bi imao 47 tada nakon ovog kola.Tako da ni zadnje kolo nece odlucivati o prvaku i da su pokupili te bodove.Zadnji mec ce biti ako bogda put u Evropu.EnZo_85 je napisao/la:Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu
pokazati ko je najbolji,poderali borca i zelju na gostovanju,ako Bog da i kuci.....od vodecih samo nas je siroki uspio kuci dobiti ito poslije svega onoga uz toliko srece da je ono bilo za plaakati.......harishp je napisao/la:Opet realno gledajuci nebi bilo nista.Zeljo bi imao 47 tada nakon ovog kola.Tako da ni zadnje kolo nece odlucivati o prvaku i da su pokupili te bodove.Zadnji mec ce biti ako bogda put u Evropu.EnZo_85 je napisao/la:Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu
A Evropi se ne gleda u zube.![]()
Direktne protivnike perijat na svom terenu a gledat sta se moze umociti na gostovanju kao danas.I to bi bilo to.
ma uprav leti imam osjecaj ko fisekharishp je napisao/la:Po selendrama se titula i osvaja.![]()
Ali kako rekoh put u evropu,opet plan ispunjen.Pa valjda i uprava dodje pameti.Ako nista nek se promjeni
ha ha ha .....hajd ba razligu tamo .......naucili postiti,pa se malo najeli.....alipasha je napisao/la:zahvalite Zelji na evropi
ko MI ,,,,,i ko ste VI ???make je napisao/la:jel ono vi na titulu idete....![]()
![]()
![]()
johnnyHZ je napisao/la:ko MI ,,,,,i ko ste VI ???make je napisao/la:jel ono vi na titulu idete....![]()
![]()
![]()
JEL TE TO SRAM RECI ZA KOGA NAVIJASmake je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:ko MI ,,,,,i ko ste VI ???make je napisao/la:jel ono vi na titulu idete....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma bitno je da idete, a nebitno je ko smo MI, a ko VI...