U Engleskoj 9.juna pocinje, ali ovaj transfer ce se zavrsiti 1.jula.OnlyUnited je napisao/la:1. jula.Kad zvanicno pocinje prijelazni rok?
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Kaže Gundo da je spreman ostati u Borusiji. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma i da ostane nije kraj svijeta, ima i boljih od njega. Isto tako i Humels je imao losu sezonu, siguran sam da mu je cijena pala za 5-10 miliona u odnosu na proslu godinu.Kaunas je napisao/la:Kaže Gundo da je spreman ostati u Borusiji.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ja da mogu birati uzeo bi Laportea,Gundu i Clynea,prodao Chichu,Nanija iako mi je zao al nema mjesta pogotovo sad folaskom Drpays,Evansa,Rafaela..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Depay, Angel i Young dosta za krilne pozicije.
Sredina: Carrick, Blind, Herrera, Perreira plus pojacanje. Malog Pearsona ponovo poslati na posudbu ili mu pruzati prilike u kupovima, decko je veliki potencijal, mozda i nesto najbolje iz akademije na poziciji zadnjeg veznog.
Od kreativaca imamo Matu, dok Fella moze sluziti kao dzoker (naravno ni blizu kreativca, da ne bude zabune).
Smalla upariti sa kvalitetnim stoperom, te dovesti db i to je to.
Napad je veliki upitnik, obzirom da sve zavisi od Robinove izdrzljivosti. Sigurno veliki napadac, al' dovesti neko pojacanje za sireg rostera, jer ce primarna formacija vjerovatno biti krilna 433.
Sredina: Carrick, Blind, Herrera, Perreira plus pojacanje. Malog Pearsona ponovo poslati na posudbu ili mu pruzati prilike u kupovima, decko je veliki potencijal, mozda i nesto najbolje iz akademije na poziciji zadnjeg veznog.
Od kreativaca imamo Matu, dok Fella moze sluziti kao dzoker (naravno ni blizu kreativca, da ne bude zabune).
Smalla upariti sa kvalitetnim stoperom, te dovesti db i to je to.
Napad je veliki upitnik, obzirom da sve zavisi od Robinove izdrzljivosti. Sigurno veliki napadac, al' dovesti neko pojacanje za sireg rostera, jer ce primarna formacija vjerovatno biti krilna 433.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Opet ću ponoviti, ako će se igrati 4-3-3 onda nema potrebe za kupovinom dodatnog napadača. Rooney kao prva opcija, RVP kao druga, te Wilson kao treća.
- OnlyUnited
- Kontakt:
To sam i napisao (u vezi dovodjenja novog spica), al' situacija se moze dodatno "zakomplikovati" u slucaju da Depay i Angel budu u odlicnoj formi. Tada imas Rooneya u spicu, dok ispod tri vezna. U takvim okolnostima Robin nema mjesta (istina sezona je duga, ali ovaj igrac nije za klupe) plus povrede, koje su ceste u zadnjem periodu.al' dovesti neko pojacanje za sireg rostera
citam na bildu da cemo mijenjati svajnstajgera za di mariju...
ja sam za
ja sam za
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bild je poceo da lupa gluposti 
sekerbay je napisao/la:citam na bildu da cemo mijenjati svajnstajgera za di mariju...
ja sam za
A daj bgti, pa ne mozes to nikako podrzati. Jedna losa sezona u ekipi koja generalno igra LOSE ne mora znaciti nista posebno, nadam se da Di Maria ostaje u Unitedu ali ova razmjena je suluda ideja, cista glupost.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako van Gaal ne zna koristit Di Mariu a odobrio 60 miliona za njega, otkaz i vozdra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nisu ni ti tvoji ludisekerbay je napisao/la:citam na bildu da cemo mijenjati svajnstajgera za di mariju...
ja sam za

sve su to gluposti Di Magija ostaje SIGURNO
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
moze za 18 nije puno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma plati 200 miliona, samo da ne gledam konja Valenciu vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Depay 23 miliona, Clyne et' nek izadje i na 25 sa bonusima, al' dobili dva odlicna, mlada igraca za cijenu koja je otp 12 miliona niza od transfera Di Marie. Ovo se zove odlicno poslovanje, bez obzira sto je United trenutno u stanju istresti neke astronomske cifre.
Iskreno i nema nekoh izbora na desnom beku,Clyne je odlican igrac i dugorocno rjesenje.Moja zelja je bio Coleman al eto nema veze neka se zavrsi posao sa Clyneom sto prije
Kako bismo samo jaki bili na poziciji desnog beka uz Rafaela i Clynea, a prodati Antonia.
Šteta stvarno za Rafu... Dovesti Clynea je prioritet, 18 miliona je sasvim prihvatljivo, treba istresti i više samo da se dovede, svi nas buše preko strane gdje je db.
Šteta stvarno za Rafu... Dovesti Clynea je prioritet, 18 miliona je sasvim prihvatljivo, treba istresti i više samo da se dovede, svi nas buše preko strane gdje je db.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Baš bi bilo gotivno imati tu mladu englesku zadnju liniju: Clyne - Jones - Smalling - Shaw.
P.S. Naravno da nisam zaboravio da je potreban još jedan top stoper.
P.S. Naravno da nisam zaboravio da je potreban još jedan top stoper.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zaboravio si da je potreban jos jedan top stoperPatrice_Evra_3 je napisao/la:P.S. Naravno da nisam zaboravio da je potreban još jedan top stoper.![]()
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.