FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
I molim vas nemojte.prljat ovu tu sa imenom falcao
To je najveca prevara
Kolumbijski narko korteli
Mafija..niko ne zna ni koliko mu je godina. A posle povrede one moze jedino igrat u cvajti
To je najveca prevara
Kolumbijski narko korteli
Mafija..niko ne zna ni koliko mu je godina. A posle povrede one moze jedino igrat u cvajti
di maria je dobar igrac, bez daljnjeg, ali nije klasa koja ce unaprijediti bayern.
nama treba igrac koji bi barem priblizno kompenzirao povrijedjenog riberija. dakle, igrac koji ce praviti visak u napadu odvlaceci dvojicu ili trojicu protivnickih igraca; igrac koji ce traziti igru 1:1 i koji je u stanju da promijesa protivnicku odbranu i postigne gol. je li to di maria? naravno da nije. sad, ako cemo biti realni, trenutno na svijetu ne postoji igrac koji bi bio dostojna zamjena za bavarskog kralja. dakle, buduci da nema dostojne zamjene, promjena formacije je neminovnost. najdraze bi mi bilo da se teziste igre sa krila prenese u sredinu. jednostavno, na trzistu imamo daleko veci broj kvalitetnih veznjaka negoli krila. sto se tice robena, njega jos uvijek ne smatram penzionerom. a i ako bi se roben povrijedio, tu su goce i muler.
znaci, misljenja sam d bi se sa ove formacije koju igramo zbog robena i riberija predjemo na 4-3-3
jos jednom, dokle god igraju riberi i roben, ostaje sve kako jeste. ovo je za vrijeme u kojem smo bez njih.
mislim da je ovo najkvalitetnije sto imamo:
1)lam-----2)boateng------3)medhi-----4)alaba
----------------------5)martinez------------------
------------6)tiago------------------7)???---------
8)muler ili goce-------9)leva--------------10)???
sad, postavlja se pitanje moze li goce igrati na poziciji koju sam oznacio brojem 7(ako je svajn sa krila prekomandovan u sredinu gdje je briljirao, ne vidim zasto ´destka´ ne bi mogla igrati na ´osmici´), ili je bolje da se za istu dovede igrac koji se vec dokazao na toj poziciji? onda u obzir dolazi di maria ili, recimo, verati.
sto se tice pozicije koju oznacih br. 10, ako se vec odlucimo za ovu formaciju, onda bi bejl bio idealan kandidat.
ili on, ili se vratiti provjerenom receptu i dovesti nekog iz bundeslige, recimo rojsa.
ovo je mojih idealnih 10(nojer se podrazumijeva
):
bejl----------------leva-------muler ili goce
----------di maria----------tiago------------
------------------martinez-------------------
alaba------medhi-----boateng--------lam
i da, naravno da bi hazard jos bolje odgovarao na poziciji koju popunih bejlom, ali je hazard nemoguca misija.
nama treba igrac koji bi barem priblizno kompenzirao povrijedjenog riberija. dakle, igrac koji ce praviti visak u napadu odvlaceci dvojicu ili trojicu protivnickih igraca; igrac koji ce traziti igru 1:1 i koji je u stanju da promijesa protivnicku odbranu i postigne gol. je li to di maria? naravno da nije. sad, ako cemo biti realni, trenutno na svijetu ne postoji igrac koji bi bio dostojna zamjena za bavarskog kralja. dakle, buduci da nema dostojne zamjene, promjena formacije je neminovnost. najdraze bi mi bilo da se teziste igre sa krila prenese u sredinu. jednostavno, na trzistu imamo daleko veci broj kvalitetnih veznjaka negoli krila. sto se tice robena, njega jos uvijek ne smatram penzionerom. a i ako bi se roben povrijedio, tu su goce i muler.
znaci, misljenja sam d bi se sa ove formacije koju igramo zbog robena i riberija predjemo na 4-3-3
jos jednom, dokle god igraju riberi i roben, ostaje sve kako jeste. ovo je za vrijeme u kojem smo bez njih.
mislim da je ovo najkvalitetnije sto imamo:
1)lam-----2)boateng------3)medhi-----4)alaba
----------------------5)martinez------------------
------------6)tiago------------------7)???---------
8)muler ili goce-------9)leva--------------10)???
sad, postavlja se pitanje moze li goce igrati na poziciji koju sam oznacio brojem 7(ako je svajn sa krila prekomandovan u sredinu gdje je briljirao, ne vidim zasto ´destka´ ne bi mogla igrati na ´osmici´), ili je bolje da se za istu dovede igrac koji se vec dokazao na toj poziciji? onda u obzir dolazi di maria ili, recimo, verati.
sto se tice pozicije koju oznacih br. 10, ako se vec odlucimo za ovu formaciju, onda bi bejl bio idealan kandidat.
ili on, ili se vratiti provjerenom receptu i dovesti nekog iz bundeslige, recimo rojsa.
ovo je mojih idealnih 10(nojer se podrazumijeva
bejl----------------leva-------muler ili goce
----------di maria----------tiago------------
------------------martinez-------------------
alaba------medhi-----boateng--------lam
i da, naravno da bi hazard jos bolje odgovarao na poziciji koju popunih bejlom, ali je hazard nemoguca misija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Inace demichelis je sa islandaScholl je napisao/la:Morate znati da onaj mamlaz LVG ne voli igrace iz juzne amerike. Sjetite se da se odreko lucija a ostavio sebi panjeve van buytena i demichelisa. Sjetite se da riberi nije mogao biti pravi jer ga je lvg sputavao svojim zadacima. Dakle di maria bi mozda opet eksplodirao u nekom drugom klubu ne mora to biti bayern. Pa lvg samo gomila holandjane. Joj doveeo nama brafheida i pranjica .... Ko da smo bochum a ne bayern. Bayern ako zeli trku sa barcom realom i ostalim mora nesto poduzet po pitanju buducnosti inace nam slijedi par crnih godina kao onda kad smo imali otlla .brenu.. Lella i kompaniju.
A sto se tice spominjaja ovih igraca svjetske klase, malo je takvih i klasa se ne postaje kroz godinu dvije nego je to proces koji traje i igracu se mora dosta stvari poklopiti, samo se sjetite robena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i naravno ove formacije su realne i dobre ali samo pod uslovom da je na klupi neki švapski trener jer kod pepa kolko god mi plakali ovo ne prolazi....a sigurno je ddobitna kombinacija
http://www.newsnow.co.uk/A/772004777?-10538:1329:t" onclick="window.open(this.href);return false;
pocelo je pocelo
pravac katalunja

ma momci kakav di marija ,po meni kvalitetan igrac ali slab fiyickih konstitucija ,iole snayniji solidno brz bek ga moye zaustaviti, dovesti lakazeta ili andersona pa kud puklo da puklo
ma momci kakav di marija ,po meni kvalitetan igrac ali slab fiyickih konstitucija ,iole snayniji solidno brz bek ga moye zaustaviti, dovesti lakazeta ili andersona pa kud puklo da puklo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- ASD
- Kontakt:
Pep se nije obrukao, postavio je ekipu muski dostojnu jednog Bayerna, presudila je velika razlika u individualnoj kvaliteti.
Da je Jupp bio on bi odbranu postavio u sesnaesterac kao i svaka ekipa iz sredine tablice Spanske lige.
Da je Jupp bio on bi odbranu postavio u sesnaesterac kao i svaka ekipa iz sredine tablice Spanske lige.
dok sam u stimungu, red je da napisem i par rijeci o ´njemackom mesiju´.
svakodnevno citamo komentare navijaca bayerna i ostalih zaljubljenika u fudbal u kojima kritikuju pa cak i otpisuju najveceg njemackog talenta. ne znam, izgleda da svi bolujemo od kratkotrajnog pamcenja tj. zaboravljamo njegove partije zbog kojih je ustvari doveden u minhen.
[youtube][/youtube]
ako su svi eksperti u njemu vidjeli najveceg njemackog talenta svih vremena, zasto to ne pokazuje u bayernu?
mislim da je problem u treneru koji nije u stanju da ga integrise u tim.
citam tekstove insajdera - ljudi kojima je svakodnevno pred ocima, i maltene svi su slozni da je goce stranac u minhenu. netom procitah da se u minhenu ne druzi sa saigracima, nego je vazda u drustvu djevojke i brata.
to se preslikava na teren, pa je vidljivo da ga saigraci bas i ne traze loptama. iskren da bdem, ni goce se ne nudi.
dakle, pomirio se sa sudbinom. svejedno mu je
zasto? nazalost, svi ti genijalci su istovremeno i piz.de kojima je potrebna dodatna paznja.
recimo, da uprava i treneri nisu mazili riberija, ne bi taj docekao penziju u minhenu. to je svima poznato.
dakle, kao sto je gvardiola posebnu paznju posvecivao mesiju, potrebno je da se identicno ponese prema goceu.
ako to uradi tj. ako ga uspije integrisati u tim, dobit ce njemackog mesija koji ce sam odlucivati utakmice.
a ako ne uspije ili ako ne pokusa, sto je naravno gore, dobit ce neadovoljnog flopa koji ce se popiskiti na ulozene milione.
svakodnevno citamo komentare navijaca bayerna i ostalih zaljubljenika u fudbal u kojima kritikuju pa cak i otpisuju najveceg njemackog talenta. ne znam, izgleda da svi bolujemo od kratkotrajnog pamcenja tj. zaboravljamo njegove partije zbog kojih je ustvari doveden u minhen.
[youtube][/youtube]
ako su svi eksperti u njemu vidjeli najveceg njemackog talenta svih vremena, zasto to ne pokazuje u bayernu?
citam tekstove insajdera - ljudi kojima je svakodnevno pred ocima, i maltene svi su slozni da je goce stranac u minhenu. netom procitah da se u minhenu ne druzi sa saigracima, nego je vazda u drustvu djevojke i brata.
to se preslikava na teren, pa je vidljivo da ga saigraci bas i ne traze loptama. iskren da bdem, ni goce se ne nudi.
dakle, pomirio se sa sudbinom. svejedno mu je
zasto? nazalost, svi ti genijalci su istovremeno i piz.de kojima je potrebna dodatna paznja.
recimo, da uprava i treneri nisu mazili riberija, ne bi taj docekao penziju u minhenu. to je svima poznato.
dakle, kao sto je gvardiola posebnu paznju posvecivao mesiju, potrebno je da se identicno ponese prema goceu.
ako to uradi tj. ako ga uspije integrisati u tim, dobit ce njemackog mesija koji ce sam odlucivati utakmice.
a ako ne uspije ili ako ne pokusa, sto je naravno gore, dobit ce neadovoljnog flopa koji ce se popiskiti na ulozene milione.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- ASD
- Kontakt:
Njemacki Messi je samo po visini.
Meni on uopste ne djeluje kao igrac koji ce stalno uzimati loptu i nizati po nekoliko igraca, a to Bayernu treba.
Meni on uopste ne djeluje kao igrac koji ce stalno uzimati loptu i nizati po nekoliko igraca, a to Bayernu treba.
Bas. Götze je tacno kao stranac. Nikakvo zanimanje ne pokazuje. Dobro mu se Franz nagovorio. E sad, da li on obraca paznju na to?sekerbay je napisao/la:dok sam u stimungu, red je da napisem i par rijeci o ´njemackom mesiju´.
[youtube][/youtube]
dakle, pomirio se sa sudbinom. svejedno mu je![]()
Ne bi me cudilo da nastavi sa nezalaganjem.
Ali sam sebi unistava karijeru..
kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja. vala, za 17 milki koje prima gvardo + 40 placenih za gocea + goceova plata = trenerovo nosanje goceovih jaja. dakle, trener se mora vise posvetiti goceu.
Tesko da ce. Imam osjecaj da ga Pep ne sljivi ni 10%. Ja licno bih bio najsretniji da nas Pep napusti. Ali ni to se nece desit'. Nije on covjek.
tako je, nazalost.edotabako je napisao/la:Tesko da ce. Imam osjecaj da ga Pep ne sljivi ni 10%. Ja licno bih bio najsretniji da nas Pep napusti. Ali ni to se nece desit'. Nije on covjek.
[youtube][/youtube]
ovu budaletinu dovesti u minhen, pa da vidis kako ce goce proigrati
sekerbay je napisao/la:kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja. vala, za 17 milki koje prima gvardo + 40 placenih za gocea + goceova plata = trenerovo nosanje goceovih jaja. dakle, trener se mora vise posvetiti goceu.
ima istine u ovome sto zboris
ma situacija je jasna aj sad nećemo reći pep je najlošiji trener to nebi bilo tačno ali je puno griješio u ove dvije godine uzeo je dva prvenstva to bi uzeo svako prosječan trener sa ovom ekipom,prošle godine smo zijanili LP isključivo zbog Pepa zapravo zato kako neko pomenu nije igrao Javi martinez najbolji defanzivac na planeti,a ove godine eksperimenit Lam u vezi rafinja lijevi i desni bočni,vajzer gore dole, ineke objektivne okolnosti silne povrede plus Mario Gezze za kojeg nemam riječ kako opisati njegovo ponašanje na terenu...
Licno sto se mene tice guardiola je za ove dvije sezone jasno i glasno potvrdio da je limitiran trener u punom smiuslu
i da je nevjerovatno brzo uspio sjebati sve najbolje sto je valjalo i funckionisalou u ovom bayernu,po tom segmentu je bez premca.Daj Boze da sto prije ode
.
najvise se bojim da ce pep ostati i dobiti odrijesene ruke da dovede par niskih spanaca s kojima ce pokusati da usavrsi svoj sistem kuknjava

Ne znam meni se ova nasa uprava sa rumenigeom toliko zgadila zbog hinjavosti i lizanja dupeta guardioli,ocigledno je da je njima preci novac od mase navijaca ,simpatizera od kojih najvecim djelom i dobijaju novac ,sramotasekerbay je napisao/la:najvise se bojim da ce pep ostati i dobiti odrijesene ruke da dovede par niskih spanaca s kojima ce pokusati da usavrsi svoj sistem kuknjava![]()
- ASD
- Kontakt:
Ne mozes reci da je to sto Martinez ne igra Pepova greska jer onda nije on jedini koji grijesi zato sto Martinez ne igra ni u Reprezentaciji.bajern100 je napisao/la:ma situacija je jasna aj sad nećemo reći pep je najlošiji trener to nebi bilo tačno ali je puno griješio u ove dvije godine uzeo je dva prvenstva to bi uzeo svako prosječan trener sa ovom ekipom,prošle godine smo zijanili LP isključivo zbog Pepa zapravo zato kako neko pomenu nije igrao Javi martinez najbolji defanzivac na planeti,a ove godine eksperimenit Lam u vezi rafinja lijevi i desni bočni,vajzer gore dole, ineke objektivne okolnosti silne povrede plus Mario Gezze za kojeg nemam riječ kako opisati njegovo ponašanje na terenu...
Kakve to veze ima igranje u reprezentaciji. Pa Alaba za Austriju uvijek igra na poziciji CM, ali ga to nije spriječilo da za Bayern prije Pepa odradi dvije vrhunske sezone na LB.
koga sad zanima repka Pep je imao složen tim prije dolaska samo je mogao jednu finu ploču da udari i da ponovi Jupov uspjeh, međutim njegov mozak ne doseže tako daleko, on protiv svoje bivše Barse nije uputio nijedan izravan udarac na gol mislim to sve govori....ovde sad malo šaram ali zaboravio sam i eksperiment sa Alabom u negdje u vezi čovjek se ne vidi na terenu kao i Lam na desnoj strani kao vezni,znači dva super igrača manje pa moraju se gubiti tekme..zato Pep odeš fino u siti dvije godine pa onda malo u Katar i to je to vjerujem da bi mu 90% navijača našeg Bayerna bili zahvalni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.