Po dva igraca sama pa ovo je katastrofa od odbrane

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-34822.htmel_fenomeno je napisao/la:Drago mi je da je Cheko jos jednom zabijo .. Mozel link od gola
Samo postoji jedna stamparska greska,40 hiljada maraka je kostalo auto,a ne eura,sa ovom greskom mogu dovesti u pitanje ovaj humani gest Dzeke,jer Octavia na trzistu kosta 25-26 hiljada eura.moustapha je napisao/la:Ovaj potez Dzeke je jak kao atomska bomba.
Aferim svaka mu cast ljudina nema staharry_90 je napisao/la:Dijamant i privatno: Džeko kupio auto taksistu koji ga je vozio na treninge!
Napadač Wolfsburga još je jednom pokazao zašto je tako omiljen u susjednoj BiH.
Edin Džeko ispunio je obećanje iz djetinjstva koje je dao jednom taksistu iz svog rodnog Sarajeva. Naime, Džeko je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru, a dok je kao dijete išao na treninge, često ga je vozio jedan lokalni taksist. Dječak mu je dao obećanje:
'Jednom ću igrati u velikom klubu i kad zaradim brdo novca kupit ću ti auto', bile su Džekine riječi u koje taksist teško da je i povjerovao.
Džeko je pak marljivo trenirao i izrastao u jednog od najubojitijih europskih napadača. Nakon što je osigurao sebi mirnu egzistenciju, Džeko je u posljednjem posjetu Sarajevu pokazao da je čovjek od riječi. Pokucao je na vrata starijem gospodinu i odveo ga u auto salon.
'Birao je pola sata i pregledavao performanse auta i odabrao Škodu Octaviju. Edin je iskeširao 40 tisuća eura i kupio čovjeku šta je odabrao', kazao je jedan Džekin prijatelj.
Nakon ovog poteza Džeko će još više povećati popularnost među svojim obožavateljima, ako je to, s obzirom na onu koju već sada uživa moguće.
Ne znam dal je bilo,al evo ako nije.
harishp je napisao/la:Velika uvreda porediti nekog sa MessijemNece se vise ponoviti garant
![]()
BTW bolje da su fasovali i da ne idu u Evropu.
I Miske i Dzeko ce se lakse odluciti a i otici dalje.
Odbranu kompletnu pred prijeki sud.Ono nema smisla.
omerbavarac je napisao/la:Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.
Momak je lijepo rekao da zeli igrati LP, a Wolfsburg mu to ne moze priustiti. Tako da ce morati spustiti cijenu ili prihvatiti nekog igraca u zamjenu za Dzeku. Prosle sezone su ga vukli za nos, ove nece sigurno.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.
Dzeko ne ide ispod 40 miliona, a nijedan klub nece dati toliko para za Dzeku
Juventusu je prvi na listi zelja.. imamo vec 80m za transfere, a prva opcija je neki WC napadac.. i vec su stupili u kontakt sa njim, i nezvanicno smo za njega ponudili 30m.. naravno, to je pocetna..BOSNA JE ZAKON je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.
Dzeko ne ide ispod 40 miliona, a nijedan klub nece dati toliko para za Dzeku
pisao sam i ja prije nekoliko stranica o tome... ma to su debili, oni su procijenili da ce klubovi htjeti platiti toliko novca za njega, ili su jednostavno njega ubijedili u to, da pristane na ovaj ugovor. ja kao fudbaler ne bih nikad sebi uvalio toliku klauzulu ako prventstveno gledam na "sportski" uspijeh. Mogao je produziti ugovor i bez klauzule, tako bi mu bilo mozda i lakse, ovako se Wolfsburg uhvatio te klauzule ko mujo tresnje... no njegove "savjetnike" je vise interesovalo da se napravi kakav "mastan" deal od kojeg bi oni dobili lijep procenat... to sto ga sad wolfsburg drzi ko malo vode na dlanu, to je ceh koji placa. al realno, sam je sebi kriv dzeko za ovo. wolfima je interes da prodaju dzeku kao sto je bayernu da proda riberija... i jedni i drugi imaju para i hoce da ih zadrze, a ako ih prodaju tesko da ce naci adekvatnu zamjenu... no nadam se da ce ipak oticiPrincipatus je napisao/la:Jednu stvar ne razumjem: Ako Dzeko zeli igrati CL, zasto onda njegov menager nije ubacio takvu klauzulu u ugovor, da ima pravo napustiti klub ako ne budu igrali CL ili bar EL, pa da se bar spusti cijena pod kojom moze napustiti. Ali izgleda da su manageru prioriteti bili negdje drugdje.
Zasada sve izgleda tako da ce on ostati u Wolfsburgu, sto nije neka katastrofa, ali ipak nije dobro za napredak jednog igraca od takvog potencijala. A Wolfsburg ako ga zadrzi, a ne pojacaju odbranu nenormalno, onda stvarno nisu pri sebi.
Imaju sigurno vise od Schalkea.majestic24 je napisao/la:Ko ima pare?? Wolfsburg??? Pa da je imao novca,ne bi magath otisao.