Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Edin Dzeko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edin Dzeko » 17 apr 2010, 17:10

A Wolfsburgu ne trebaju, jao sto si pametan :shock:

Po dva igraca sama pa ovo je katastrofa od odbrane :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 17:13

Jos da su i Huseta pozvali u ekipu bio bi potop totalni. 8-)
Ali nas Huse ''odmara''
Inace protiv ovakve odbrane i Mesanovic bi Messi bio. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kuguar
Kontakt:

Post Postao/la kuguar » 17 apr 2010, 17:17

Hm, a zasto vrijedjanje???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 17:29

Velika uvreda porediti nekog sa Messijem :roll: Nece se vise ponoviti garant :mrgreen:
BTW bolje da su fasovali i da ne idu u Evropu.
I Miske i Dzeko ce se lakse odluciti a i otici dalje.
Odbranu kompletnu pred prijeki sud.Ono nema smisla.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 17 apr 2010, 17:32

Drago mi je da je Cheko jos jednom zabijo .. Mozel link od gola

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 17 apr 2010, 17:35

el_fenomeno je napisao/la:Drago mi je da je Cheko jos jednom zabijo .. Mozel link od gola
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-34822.htm
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2010, 17:41

Dijamant i privatno: Džeko kupio auto taksistu koji ga je vozio na treninge!

Napadač Wolfsburga još je jednom pokazao zašto je tako omiljen u susjednoj BiH.

Edin Džeko ispunio je obećanje iz djetinjstva koje je dao jednom taksistu iz svog rodnog Sarajeva. Naime, Džeko je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru, a dok je kao dijete išao na treninge, često ga je vozio jedan lokalni taksist. Dječak mu je dao obećanje:

'Jednom ću igrati u velikom klubu i kad zaradim brdo novca kupit ću ti auto', bile su Džekine riječi u koje taksist teško da je i povjerovao.

Džeko je pak marljivo trenirao i izrastao u jednog od najubojitijih europskih napadača. Nakon što je osigurao sebi mirnu egzistenciju, Džeko je u posljednjem posjetu Sarajevu pokazao da je čovjek od riječi. Pokucao je na vrata starijem gospodinu i odveo ga u auto salon.

'Birao je pola sata i pregledavao performanse auta i odabrao Škodu Octaviju. Edin je iskeširao 40 tisuća eura i kupio čovjeku šta je odabrao', kazao je jedan Džekin prijatelj.

Nakon ovog poteza Džeko će još više povećati popularnost među svojim obožavateljima, ako je to, s obzirom na onu koju već sada uživa moguće.

Ne znam dal je bilo,al evo ako nije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 apr 2010, 17:47

Ovaj potez Dzeke je jak kao atomska bomba. 8-)
#divovi

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 apr 2010, 18:10

moustapha je napisao/la:Ovaj potez Dzeke je jak kao atomska bomba. 8-)
Samo postoji jedna stamparska greska,40 hiljada maraka je kostalo auto,a ne eura,sa ovom greskom mogu dovesti u pitanje ovaj humani gest Dzeke,jer Octavia na trzistu kosta 25-26 hiljada eura.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 17 apr 2010, 18:12

harry_90 je napisao/la:Dijamant i privatno: Džeko kupio auto taksistu koji ga je vozio na treninge!

Napadač Wolfsburga još je jednom pokazao zašto je tako omiljen u susjednoj BiH.

Edin Džeko ispunio je obećanje iz djetinjstva koje je dao jednom taksistu iz svog rodnog Sarajeva. Naime, Džeko je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru, a dok je kao dijete išao na treninge, često ga je vozio jedan lokalni taksist. Dječak mu je dao obećanje:

'Jednom ću igrati u velikom klubu i kad zaradim brdo novca kupit ću ti auto', bile su Džekine riječi u koje taksist teško da je i povjerovao.

Džeko je pak marljivo trenirao i izrastao u jednog od najubojitijih europskih napadača. Nakon što je osigurao sebi mirnu egzistenciju, Džeko je u posljednjem posjetu Sarajevu pokazao da je čovjek od riječi. Pokucao je na vrata starijem gospodinu i odveo ga u auto salon.

'Birao je pola sata i pregledavao performanse auta i odabrao Škodu Octaviju. Edin je iskeširao 40 tisuća eura i kupio čovjeku šta je odabrao', kazao je jedan Džekin prijatelj.

Nakon ovog poteza Džeko će još više povećati popularnost među svojim obožavateljima, ako je to, s obzirom na onu koju već sada uživa moguće.

Ne znam dal je bilo,al evo ako nije.
Aferim svaka mu cast ljudina nema sta :).
--Pametnij popusta--

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 17 apr 2010, 21:02

harishp je napisao/la:Velika uvreda porediti nekog sa Messijem :roll: Nece se vise ponoviti garant :mrgreen:
BTW bolje da su fasovali i da ne idu u Evropu.
I Miske i Dzeko ce se lakse odluciti a i otici dalje.
Odbranu kompletnu pred prijeki sud.Ono nema smisla.

Mene samo cudi kad si ti tako strucan i svakom loncu moras biti poklopac kako mozes da se provaljujes takvim izjavama.Sta ce se bolan dzeko i miske lakse odluciti.Oni ama bas nista ne odlucuju , oni imaju ugovore, jedini koji odlucuje je WOLFSBURG.Cuj oni ce se lake odluciti, kao da se njih pita nesto , mogu oni odluciti sta god hoce al ako wolfsburg ne aminuje dzaba im.Oni su dakle moze se tako reci wolfsburgovi robovi jer igrati sad za ovakvo sr.anje od ekipe nije nista drugo nego robija.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2010, 21:05

Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 17 apr 2010, 21:15

omerbavarac je napisao/la:Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.

Dzeko ne ide ispod 40 miliona, a nijedan klub nece dati toliko para za Dzeku

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2010, 21:38

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma kad nasi napuste Wolfsburg, nece niko vise na njih ni gledati, barem sto se tice nas. Tako da mi je svejedno kako ce zavrsiti ovu sezonu. Dzeko ce sigurno otici, a za Misimovica se ne zna, ali ja se nadam da bi i on mogao promijeniti sredinu. Schalke se sad cini kao realna opcija.

Momak je lijepo rekao da zeli igrati LP, a Wolfsburg mu to ne moze priustiti. Tako da ce morati spustiti cijenu ili prihvatiti nekog igraca u zamjenu za Dzeku. Prosle sezone su ga vukli za nos, ove nece sigurno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 21:56

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:

Juventusu je prvi na listi zelja.. imamo vec 80m za transfere, a prva opcija je neki WC napadac.. i vec su stupili u kontakt sa njim, i nezvanicno smo za njega ponudili 30m.. naravno, to je pocetna..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 apr 2010, 21:57

Jednu stvar ne razumjem: Ako Dzeko zeli igrati CL, zasto onda njegov menager nije ubacio takvu klauzulu u ugovor, da ima pravo napustiti klub ako ne budu igrali CL ili bar EL, pa da se bar spusti cijena pod kojom moze napustiti. Ali izgleda da su manageru prioriteti bili negdje drugdje.

Zasada sve izgleda tako da ce on ostati u Wolfsburgu, sto nije neka katastrofa, ali ipak nije dobro za napredak jednog igraca od takvog potencijala. A Wolfsburg ako ga zadrzi, a ne pojacaju odbranu nenormalno, onda stvarno nisu pri sebi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2010, 22:03

Mislim da nema smisla držati "nezadovoljnog" igrača u timu. Arsenal je prodao A. Cole-a, samo zato što je ovaj želio osvajati trofeje(i zaraditi koju funtu više). Dakle, ako Edin odluči ići, rekao bih da će otići, iako je pod ugovorom. Teško da će neko izdvojiti 40 miliona samo zato što je Džeko iz BiH; da je iz Španije, Njemačke, ili neke druge zemlje, stojali bi u redu i platili ako treba i 50 miliona bez pogovora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 apr 2010, 22:38

Principatus je napisao/la:Jednu stvar ne razumjem: Ako Dzeko zeli igrati CL, zasto onda njegov menager nije ubacio takvu klauzulu u ugovor, da ima pravo napustiti klub ako ne budu igrali CL ili bar EL, pa da se bar spusti cijena pod kojom moze napustiti. Ali izgleda da su manageru prioriteti bili negdje drugdje.

Zasada sve izgleda tako da ce on ostati u Wolfsburgu, sto nije neka katastrofa, ali ipak nije dobro za napredak jednog igraca od takvog potencijala. A Wolfsburg ako ga zadrzi, a ne pojacaju odbranu nenormalno, onda stvarno nisu pri sebi.
pisao sam i ja prije nekoliko stranica o tome... ma to su debili, oni su procijenili da ce klubovi htjeti platiti toliko novca za njega, ili su jednostavno njega ubijedili u to, da pristane na ovaj ugovor. ja kao fudbaler ne bih nikad sebi uvalio toliku klauzulu ako prventstveno gledam na "sportski" uspijeh. Mogao je produziti ugovor i bez klauzule, tako bi mu bilo mozda i lakse, ovako se Wolfsburg uhvatio te klauzule ko mujo tresnje... no njegove "savjetnike" je vise interesovalo da se napravi kakav "mastan" deal od kojeg bi oni dobili lijep procenat... to sto ga sad wolfsburg drzi ko malo vode na dlanu, to je ceh koji placa. al realno, sam je sebi kriv dzeko za ovo. wolfima je interes da prodaju dzeku kao sto je bayernu da proda riberija... i jedni i drugi imaju para i hoce da ih zadrze, a ako ih prodaju tesko da ce naci adekvatnu zamjenu... no nadam se da ce ipak otici
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2010, 22:46

Ko ima pare?? Wolfsburg??? Pa da je imao novca,ne bi magath otisao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 apr 2010, 23:01

majestic24 je napisao/la:Ko ima pare?? Wolfsburg??? Pa da je imao novca,ne bi magath otisao.
Imaju sigurno vise od Schalkea. ;)
#divovi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 4 gosta.