Kad smo vec Griezmanna spusili,Vietto je mustSveti je napisao/la:emir18 je napisao/la:Vietto![]()
btw. LenBias nam je opet trajni dobio
a brate meni se cini da ce nas biti sve manje i manje ne voli nas moderacija jbg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Kad smo vec Griezmanna spusili,Vietto je mustSveti je napisao/la:emir18 je napisao/la:Vietto![]()
btw. LenBias nam je opet trajni dobio
Falcao i Cavani kad bi dosli u Real ne bi bili ispred Benza,on je ispred njih za klasu,dok u Psg da Benz dodze Cavani bi morao kupit prnje,za Aguera ne trebam nista govoriti jer nema nikakvih sansi da on dodeDeeWa je napisao/la:Kako mislis narednu? Moraju ga dovesti na kraju ove sezone inace ce iduce kostati 35mil. A i realno potreban je napadac s obzirom da smo i sada bez njega a kamoli kada jos i chicharito ode.Raul_64 je napisao/la:Ako ga Real oce vratit , vratit ce.
Al za to treba da odigra citavu sezonu(narednu) kao posljednji mjesec.
Moratu nikako ne treba pustati jer covjek ce sigurno biti veliki napadac. I sada je koliko znam u top2 napadaca Spanije , uz Deigo Costu glavni je napadac i mnogo ce ga se gurati i u repki i siguran sam da ce mu to donijeti dosta iskustva. A i realno tesko da cemo bolje naci, sve i da se nadje skupo ce se platiti a bice stariji. Opcije su neke jedino falcao i cavani. A i to je upitno koliko bi moglo da se nesto realizuje. Niko drugi ne bi mogao doci a da je bolji od morate. Osim eventualno kun aguera ali ne vjerujem da ima i 5% sanse za to niti da iko razmislja o njemu kao opciji. Plus koliko sam skapirao ancelotiju i odgovara neko tipa morate jer on bi i dalje gurao kao prvog napadaca benzemu i ne zeli da dovodi nekog tako tipa cavanija i falcao-a, aguera i sl koji bi morali biti u startnoj postavi jer bi onda benz izgubio to mjesto dok bi morata vjerovatno bio zadovoljan i sa rotacijom odnosno da uglavnom ulazi s klupe u vecini tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.