Sto ne rekose onda da onaj za vitez nije penal identicna situacija samo iz drugog ugla. I ne kaznise sudiju.MCMXLVI je napisao/la:Kao sto sam uvijek i govorio, penal nije bio.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma nisam, ali da me bas ovako prave budalom, nisam ni to.pile87 je napisao/la:Nije valjda da si ocekivao da bude kaznjen pa to su sudije sa zadatkom.Neandertalac je napisao/la:Bjelica ispravno postupio jer se Memija bacio na teren. Tako nesto.
Pu, **** vas otac korumpirani.
Inace sto se tice ovih "komisija", sjecam se jedne anegdote iz one emisije "sokolovo oko" ili tako nesto. Celik vs neko na Bilinom, protivnicki golman pokusava uhvatiti loptu i lik ga odnese tijelom, namjerno, iz aviona se vidi. Lopta ispada daje Celik go, nema faula, sudija pokazuje na centar. Kaze ona stara prefrigana lopina sto je u studiju komentarisala; Evo vi vidite, ovde je sve cisto. Golman xy protivnicke ekipe je krenuo na loptu ali su mu zasmetala svjetla reflektora jer nije na njih navikao, pa mu je lopta ispala.
Majke mi, ne zna covjek jel bi se smijao ili plakao
Toliko o ovim komisijama i strucnjacima, sve na isti kalup.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ponavlja se situacija od prije par sezona...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- firefirefirely
- Kontakt:
Ovaj Kustura he meni vrh 
Ofsajd je postojao, al daleko od tih vasih metar-dva koliko kazete...pile87 je napisao/la:kako su krenuli ja sam konto da ce na kraju sarajevo ispasti ostecenoZip je napisao/la:Iz saveza su rekli da je bio ofsajd, al jako mali..
Tako ako cemo prcati o sudijski greskama, sigurno da bi trebali otvoriti novu temu..
Al dobro, bitno je sta kaze neki mamlaz na pres konferenciji, naravno za ljude koji nisu gledali utakmicu u koju nikad nece pogledati ni u snimci, njima je bio visemetarski ofsajd iako nisu gledali..
Bitno je sta kaze tamo neki Savija, kojem je epizoda zvana Slavija u PL BIH zavrsena
Šta vam je ba? Kome se vi pravdate? Nemamo mi nikome ništa račune polagati. Boli me kita je li bio ili nije ofsajd neću ja tjerat mak na konac. Tri bobe smo uzeli, Slavija apsolvirana, zadržao se vrh tabele.
Sutra nova tekma nova nafaka pomoćnih sudija.
I da dobra vam ova okosnica reprezentacije sve Željina djeca, a 4 naša igrača.
Za kraj kuknjava kuknjava kuknjava
Sutra nova tekma nova nafaka pomoćnih sudija.
I da dobra vam ova okosnica reprezentacije sve Željina djeca, a 4 naša igrača.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odgovor za one koji i dalje pitaju kako smo pobijedili u Travniku i u Lukavici, i kako ćemo osvojiti titulu na kraju.
Odgovor za one koji i dalje pitaju kako smo pobijedili u Travniku i u Lukavici, i kako ćemo osvojiti titulu na kraju.
1946
Ma @Aco kljucaj ovu temu.Ovdje ce biti haos kako se bude priblizavao derbi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
lijepo ti poredjenje kluba i jednog od najkorumpiranijeg politicara poslije rataBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
kad se već raspravljaju navijači dva sarajevska kluba, neka mod otključa temu predviđenu za to
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6620" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6620" onclick="window.open(this.href);return false;
http://scs.port.ba/vijesti/zrinjski-i-s ... sije/91949" onclick="window.open(this.href);return false;
Yebo te isus dragi, pa jesu li normalni ovi u savezu???
Cuj 1500KM
OJ YEBEM VAM PLEMEE, MARS U PM... KAKO VAS NIJE STID
KAKAV TO PRIMJER DAJETE DRUGIM EKIPAMA I NAVIJACIMA

Cuj 1500KM
KAKAV TO PRIMJER DAJETE DRUGIM EKIPAMA I NAVIJACIMA
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hahahaha koja mitomanija i širenje notornih laži... Čuj okosnica... Pa više ćemo mi biti oslabljeni bez Radovca i Mihojevića nego iko drugi...evo i dokaza:X31987 je napisao/la:Šta vam je ba? Kome se vi pravdate? Nemamo mi nikome ništa račune polagati. Boli me kita je li bio ili nije ofsajd neću ja tjerat mak na konac. Tri bobe smo uzeli, Slavija apsolvirana, zadržao se vrh tabele.
Sutra nova tekma nova nafaka pomoćnih sudija.![]()
I da dobra vam ova okosnica reprezentacije sve Željina djeca, a 4 naša igrača.![]()
![]()
Radovac 2746 min nastupa u PL
Memija 1718 min nastupa u PL
Mihojevic 1738 min nastupa u PL
Beganovic 317 min nastupa u PL
kWaj pWiče
oj sto bi volio da igramo sa Sarajevo da im uzmemo titulu vec ovako gledat hocemol se borit protiv Sirokog i Zrinjskog ili ne. Zelju imamo u rukama i mi cemo im presudit
haha, da nije smijesno bilo bi zalosno!! cuj 1500KM a drugi klubovi dobijaju po 4-5 hiljada zbog zapaljeni baklja na navijackim tribinama! ispa normalnije sutat se na tribinama, pjevat raznorazne nacionalisticke i uvrijedljive pjesme i prekidat utakmice nego zapalit dvi baklje na tribin!!!! savez i ove komisije su definitivno izgubili kompas! ne da odobravam baklje i ja sam misljenja da ih netreba bit na stadionu ali zar bi se fizicki napad, prekid utakmice i nacionalisticko orgijanje trebalo kaznit dosta vise nego par baklja na tribinama koje su inventar na tribinama cak i u vecini timova u ligama petice!!?? gdje pamet prestaje tu nastupa BiH!!!!Zip je napisao/la:http://scs.port.ba/vijesti/zrinjski-i-s ... sije/91949
Cuj 1500KM
KAKAV TO PRIMJER DAJETE DRUGIM EKIPAMA I NAVIJACIMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aj ti gledaj drug da ostanete u ligiKenoRob je napisao/la:oj sto bi volio da igramo sa Sarajevo da im uzmemo titulu vec ovako gledat hocemol se borit protiv Sirokog i Zrinjskog ili ne. Zelju imamo u rukama i mi cemo im presudit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Po zakonu.jovanmaksimovic je napisao/la:lijepo ti poredjenje kluba i jednog od najkorumpiranijeg politicara poslije rataBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odgovor za one koji i dalje pitaju kako smo pobijedili u Travniku i u Lukavici, i kako ćemo osvojiti titulu na kraju.bas si pogodio...
1946
Čemu se više moliš, da Benko proradi ili da Čelik ostane raja i pobjedi (i ako nema nikakve želje i motiva sem dobrog hercegovačkog bijelog vina)MortemHz je napisao/la:Aj ti gledaj drug da ostanete u ligiKenoRob je napisao/la:oj sto bi volio da igramo sa Sarajevo da im uzmemo titulu vec ovako gledat hocemol se borit protiv Sirokog i Zrinjskog ili ne. Zelju imamo u rukama i mi cemo im presudit
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je Benko,ne treba on proraditi 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Ne trebaju ni celiku bodovi za opstanak...
Vise se nadam da necete biti supci i pustiti ubice da pobjede. Benko moze imati los dan ali tesko je vjerovati da ce pored njega biti los dan i Krsti, Milosu, Duljevicu, Bekicu .. Nije Leon Benko alfa i omega Sarajeva kao sto su pojedini igraci u drugim manjim timovima.samocelik je napisao/la:Čemu se više moliš, da Benko proradi ili da Čelik ostane raja i pobjedi (i ako nema nikakve želje i motiva sem dobrog hercegovačkog bijelog vina)MortemHz je napisao/la:Aj ti gledaj drug da ostanete u ligiKenoRob je napisao/la:oj sto bi volio da igramo sa Sarajevo da im uzmemo titulu vec ovako gledat hocemol se borit protiv Sirokog i Zrinjskog ili ne. Zelju imamo u rukama i mi cemo im presudit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.