Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Samo si dobro objasnio, sve u detalje. 

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
ludilo brale situacije me praleJHam je napisao/la:Odem s bratom do McD drive trough, i sad dodjemo pred onaj mikrofon za narudzbe, reko "daj nam po jedan hamburger, i po kolu", nije nesto smijesno al eto, ko skonta skonta![]()
Aljegri, out!
a ko je ono uradio treba mu zabranit da se bavi vise tim poslom. cim sam vidio ono znao sam da ce bit problema sa starim zenema i cekerimaAVNOJ je napisao/la:A jutros krenem malo na Stup na pijacu i sad ono ko zna u onom prolazu ide raja sa stanice i neka starija gospodja sa nekim kesama se zaglavi na onom izlazu ni tamo ni vamo a ljudi odozgo idu na onoj pokretnoj traci nemoze niko da stane ja zzajebancije nabilo se jedno 20 ljudi.....cirkus zivi......padaju ljudi ko pokoseni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo jedne friske.. Bio s jaranima u gradu, cekamo bus na Sutjesci kad dolazi ova moja nekadasnja šema, i hajd ja se izdvojim s njom ono prica beze, reko s kojim ides ti kaze s centrom e reko jbg ja s grasom kaze hajd ostani sa mnom, hajd reko ostat cu..a i ovi 2 jarana mi idu centrom .. u tom dolazi bus, usli mi na druga vrata sjeo ja s njom ova dva jarana prosli iza nas na seciju, i sad nesto se ja s njom zapricao kad samo cujes na mikrofon vozaca 'momak mogla bi se i karta platit nekad'
kako mi je ofirno bilo, jos se ja pravim prvo budala ko ja reko jel
izofira me pred trebom, a ova dva jarana legli od smijeha gore na seciji **** ih usta
a i ona se smije srecom ono nije nafurana
a mislio sam da ce biti i kondukter onaj posto vazda bude u centrinom ovaj sto naplacuje karte po busu hoda, i nisam ni obracao paznju da je onaj manji bus bez harmonike one i da je samo vozac tu bez onog konduktera..

a mislio sam da ce biti i kondukter onaj posto vazda bude u centrinom ovaj sto naplacuje karte po busu hoda, i nisam ni obracao paznju da je onaj manji bus bez harmonike one i da je samo vozac tu bez onog konduktera..
Mislim da ovo samo mi metalci možemo skontati, pogotovo jer si napisao BogambaHeller je napisao/la:Frišak 15 minuta, istusiro se ja i susim kosu i zadajem se pjevam Bogamba u WCu, nisam ni skuzio da je majki bolnicarka dosla i da me ona i sestra slusaju u dnevnoj![]()
![]()
![]()

Mogu misliti kako su majki ti textovi pali hahahah
Juče na času biologije nastavnica pita mog druga koji odgovara za 2:"Šta je krv?"
A on će k'o iz topa:"Voda umijesana u crvenu boju."

Je l' ga ovjerio?ElTigre9 je napisao/la:Juče na času biologije nastavnica pita mog druga koji odgovara za 2:"Šta je krv?"

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Jbg zao zeni bilo pa mu je dala sansu da sljedeci cas nauci za 5 inace mu popravni ne gine...uschtipak je napisao/la:Je l' ga ovjerio?ElTigre9 je napisao/la:Juče na času biologije nastavnica pita mog druga koji odgovara za 2:"Šta je krv?"
Imao je on jos provala kad se sjetim svega napisacu

Offtopic, koji si ti to razred?ElTigre9 je napisao/la:Juče na času biologije nastavnica pita mog druga koji odgovara za 2:"Šta je krv?"
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
9.Sage je napisao/la:Offtopic, koji si ti to razred?ElTigre9 je napisao/la:Juče na času biologije nastavnica pita mog druga koji odgovara za 2:"Šta je krv?"
Cuj deveti

Vidi fakat "nastavnica" nisam ni primijetio
... Tlinest godina

Mia San Mia
Cuj 13,za mjesec dana 15R32 je napisao/la:Vidi fakat "nastavnica" nisam ni primijetio... Tlinest godina

Ma nema vi ste svi rođeni sa 25 godina...
nek ti se drug ne brine, neće ga niko oboriti u devetom osnovne 

Ma jok bolan, zaboli me za tim, prvi put ga vidim na forumu, ali kažem svi smo mi imali 14 godina (sad će reći šta se ovaj javlja ima 18.viKK je napisao/la:nek ti se drug ne brine, neće ga niko oboriti u devetom osnovne

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Ofiraže - smijeh do suza
mislim da ovo nije bilo tebi upucenoBelminM23 je napisao/la:Ma jok bolan, zaboli me za tim, prvi put ga vidim na forumu, ali kažem svi smo mi imali 14 godina (sad će reći šta se ovaj javlja ima 18.viKK je napisao/la:nek ti se drug ne brine, neće ga niko oboriti u devetom osnovne) Moždba bi i stariji visli po forumu da je ovakav vakat bio prije 10tak godina.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@belmin ma rauzmijem ja šta si ti rekao, moja poruka je bila upućena ovome što je prepričao ofiražu..
Ma nebitno kako god, neka svako piše na forumu, a sad dajte kakvih ofiraža.
Najjača tema na forumu, nije više fazon ni vraćati se stranice unazad, sve čim vidim početak znam kao ide dalje.
Osevapio sam se kad sam jaranu poslao link sa ove teme.
Najjača tema na forumu, nije više fazon ni vraćati se stranice unazad, sve čim vidim početak znam kao ide dalje.
Osevapio sam se kad sam jaranu poslao link sa ove teme.