To je to, ne znam zašto je svima igrač čim zagazi u 30-tu ostario i treba mu se hitno tražiti zamjena.IlFantasista je napisao/la:Zahvaljujući iskusnijim igračima ovi mlađi puno brže i značanije napreduju i sigurno postaju bolji igrači zato je neophodno da u ekipi imamo tri ili četiri prekaljena igrača.
U odbranu se vraća Rugani, Ogbonna vjerovatno odlazi. Potruditi se oko Darmiana ako ga Cairo bude htio pustiti nama pored interesa inostranih ekipa, ako ne, ja ne bih imao ništa protiv Abatea npr. da bude backup jer mu ističe ugovor.
U veznom redu će svakako doći jedan igrač, mislim da Allegri Pereyru više gleda kao centralnog veznog, ne kao polušpicu. Pastore npr. bi tu odlično sjeo, samo mu treba neke bubice riješiti u glavi. Isto tako ako Roma bude imala problema sa suvlasništvom Nainggolana, njega zaganjati, ili uzeti De Jonga jer mu ističe ugovor, a Pereyra ostaje iza dva napadača u tom slučaju.
Vratiti Berardija u napad, za Zazu nisam, ali ne bih se bunio pretjerano da dođe, znaju šta rade valjda. Od Dybale mislim da nema ništa, idealan scenario bi bio da on ode u Pariz, a oni se time automatski riješe Cavanija. Probati se isprsiti za Cavanija ili Falcaa, a ako ne bude išlo jednostavno ostaviti ovaj napad. Llorente ne može gore od ove sezone, a Morata će još napredovati aBd.
Cavani i danas rekao da je nesiguran u ostanak u PSG-u i jasno poručio da želi igrati prima puntu. Otac mu je isto javno rekao da su zainteresovani za Juventus, ali moraju prvo sa Parizom popričati. Mislim da je on sam jako zagrijan da bude partner Tevezu u napadu.
Kao što sam i prije rekao, Rugani, Darmian, Berardi, Cavani/Falcao, Nainggolan/De Jong/Pastore i idealan mercato uz odlaske višaka.
Nikakve revolucije nikakvi bakrači. Ova ekipa mora ostati što više netaknuta, treba nam kontinuitet da i sljedeće godine dođemo minimalno do polufinala LP.
Idealan scenario za mene:
Buffon, Storari, Rubinho
Rugani, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Caceres
Lichsteiner, Darmian(Abate), Asamoah, Evra
Marchisio, Vidal, Pogba, Sturaro, Pereyra, Pastore(Nainggolan, De Jong), Pirlo?, Padoin
Tevez, Morata, Coman?, Berardi, Cavani(Falcao)
Vozio valjda 70 km/h kroz tunel i uzeli mu vozačku.Padovan je napisao/la:Sad ovi na Areni pričaju Tevez napravio neki saobraćajni prekršaj i ostao bez vozačke dozvole, nepopravljivi Argentinac