Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
4 boda bi bila extra.... To nam je i cilj 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Moj cilj je bilo 6 boda ali moramo ostati realni!GunnerS je napisao/la:4 boda bi bila extra.... To nam je i cilj

Igor de Camargo igrac Standard Lijeza je odlucio da igra za Belgiju koji ce protiv Slovenije vec 11Feb. debitovati.
U pravu si, moramo biti realni, ali ta realnost je da dobijemo utakmicu i u Belgiji i u BiH, realno smo bolji, i zapamtite ako nedobijemo Belgiju u obadvije utakmice nema nista od baraza i JAR, moramo nekog jaceg protivnika iz grupe dobiti i u gostima da bi ostali u igri za baraz,Tarik14 je napisao/la:Moj cilj je bilo 6 boda ali moramo ostati realni!GunnerS je napisao/la:4 boda bi bila extra.... To nam je i cilj
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Franck Ribery
- Kontakt:
Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?
-
- Kontakt:
ciro je rekao da ce sastaviti odbranu,a ovo ostalo imamoTarik14 je napisao/la:Mozemo i moramo bez Vede.
idemo po 6 bodova
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?

Nikada mi nigdje necemo,bio sam velik optimist sto se tice repke,ali mislim da ce i igraci polako da napustaju repku.Nas savez nasa drzava su nesposobni,navikli su da im drugi rijesavaju probleme-tako ce i ostati.Nikada mi necemo vidjeti ni Evropsko a ni Svijetsko prvenstvo!Sto se tice tekme sa Belgijom-bit ce katastrofaAmmim je napisao/la:Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?

Bebek otkud taj pesimizam?Mozda nasi momci pokazu iz revolta ono najbolje na terenu u dvomecu protiv Belgije.Mislim kvalitet imamo da pobjedimo pa uz bosanski inat da eksplodiraju 28.03. i 01.04.Samo polako a savez ce stvarno u kavez.pozdravbebek1 je napisao/la:Nikada mi nigdje necemo,bio sam velik optimist sto se tice repke,ali mislim da ce i igraci polako da napustaju repku.Nas savez nasa drzava su nesposobni,navikli su da im drugi rijesavaju probleme-tako ce i ostati.Nikada mi necemo vidjeti ni Evropsko a ni Svijetsko prvenstvo!Sto se tice tekme sa Belgijom-bit ce katastrofaAmmim je napisao/la:Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?Nadam se da me razumete?Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!
Ma bice sve u redu ako bog da mi dobijamo ovo malo belgijanaca ima ih samo jedanest, sta je to.pozzzz...
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA
ma cisto sumnjam da si ti ikad bio optimist ali hajde,nek ti bude,bebek1 je napisao/la:Nikada mi nigdje necemo,bio sam velik optimist sto se tice repke,ali mislim da ce i igraci polako da napustaju repku.Nas savez nasa drzava su nesposobni,navikli su da im drugi rijesavaju probleme-tako ce i ostati.Nikada mi necemo vidjeti ni Evropsko a ni Svijetsko prvenstvo!Sto se tice tekme sa Belgijom-bit ce katastrofaAmmim je napisao/la:Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?Nadam se da me razumete?Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!
A BiH ce da slavi i u Belgiji i kod kuce
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
....nije ti ovo mjesto da ispoljavas sopstvene frustracije....bebek1 je napisao/la:Nikada mi nigdje necemo,bio sam velik optimist sto se tice repke,ali mislim da ce i igraci polako da napustaju repku.Nas savez nasa drzava su nesposobni,navikli su da im drugi rijesavaju probleme-tako ce i ostati.Nikada mi necemo vidjeti ni Evropsko a ni Svijetsko prvenstvo!Sto se tice tekme sa Belgijom-bit ce katastrofaAmmim je napisao/la:Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?Nadam se da me razumete?Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Naravno da ce mo otici ako Bog da na veliko prvenstvo, uvijek sam bio optimista i uvijek cu biti.
Mi necemo samo pobijediti Belgiju, nego ce mo ih rasturiti na zelenom terenu i u Genku i u Zenici.
Mi necemo samo pobijediti Belgiju, nego ce mo ih rasturiti na zelenom terenu i u Genku i u Zenici.
Realno mi nemamo šta sa 4 boda tražit. Nama treba 6 bodova ako hočemo na SP. A mislim da imamo dosta jake igrače da ostvare to. Jaka je Belgija, al ne toliko jaka da bi bilo nemoguče pobjedit u obadvi tekme. A kolko vidim bit če naših navijača dosta i u belgiji tako da če bit isto ko da kod kuće igraju
Sretno momci

Sretno momci
Mi mozemo pobjediti Belgiju.Zato kazem tri boda u prvoj utakmici a onda u Zenici ...
Trebamo biti sretni ako osvojimo jedan bod. Nisu Belgijanci naivni,mislite da ce se njih tek tako pobijediti?
Niko ne kaze da su Belgijanci naivni ili losi cak sta vise ali ipak nam daje za pravo da kazemo da smo za prsa bolji od njih.Da nije ovi iz saveza ja bi potpisao pobjedu ali ipak ponavljam da cemo u Genk po bodove(jedan ili tri druga opcija mi je drazamajestic je napisao/la:Trebamo biti sretni ako osvojimo jedan bod. Nisu Belgijanci naivni,mislite da ce se njih tek tako pobijediti?

- Malik Barucija
- Kontakt:
a gdje to ti zivis pa mozes ?bilo bi dobro da se okupimo prije tekme pa da zajedno svi (ovi koji koji zive tamo)odemo zajedno sa begijancimaAmmim je napisao/la:Meni je svejedno mogu i sa Belgijancima na tribinu.U stvari to bi bilo simpaticno do bola zajednicko navijanje.Mozda bi nas primili u EUFranck Ribery je napisao/la:Ljudi, sta je za karte? Zna li se vec gdje cemo mi sjediti? Kako se moze doci do njih? Zna li iko?
Slazem se sa tobom 100 %edoode je napisao/la:Realno mi nemamo šta sa 4 boda tražit. Nama treba 6 bodova ako hočemo na SP. A mislim da imamo dosta jake igrače da ostvare to. Jaka je Belgija, al ne toliko jaka da bi bilo nemoguče pobjedit u obadvi tekme. A kolko vidim bit če naših navijača dosta i u belgiji tako da če bit isto ko da kod kuće igraju![]()
Sretno momci
Evo citam da ce nas savez dobiti samo 1060 ulaznica, to je broj od 5% koliko moze primiti stadion u Genku
Karte ce se moci uzeti sredinom oktobra uz kopiju licne ili pasosa, cijena 20 eura
Iako budemo bolje igrali moze se desiti da nam nedostane zavrsnica kao protiv Bugarske. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.