FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

semafresh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la semafresh » 17 apr 2010, 21:39

Devastirali smo Borac, šampioni, šta drugo da kažem! ;)
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 17 apr 2010, 21:39

Kakvi ba šampioni? Pa nisu još dva kola do kraja. Borac ima nešto lakši raspored.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 17 apr 2010, 21:43

POBJEDA hvala bogu ... idemo korak po korak ono sto me posebno raduje je ovo :

Željezničar - Borac 4:2

Stadion Grbavica. Gledalaca: 15.000.
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Edin Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Edin Dzeko » 17 apr 2010, 21:44

Steta za ovaj drugi gol, bolje da je ostalo 2:0 nego ovako... al hajde :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 apr 2010, 21:46

Cestitam momci na vise nego zasluzenoj pobjedi,trenutno ste stvarno bolji od nas,ali nista jos nije gotovo,prava borba tek pocinje...Da je ostalo 4-1,bilo bi gotovo,a ovako su sanse 55-45 za nas....

hordas_ključ
Kontakt:

Post Postao/la hordas_ključ » 17 apr 2010, 21:47

da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu :P :P :P :P ...zaboravite po vama vec upisane bodove na Koševu.. :P :P :P :P ..ni u tuzli ih necete osvojit kad na scenu stupe hrvaci sa tusnja.. :P :P :P :P :P

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 apr 2010, 21:48

Simpatizer je napisao/la:Cestitam!
Thx :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 apr 2010, 21:51

Sto su lesinari zasjeli na grbavici, jos su tamo :D

Kad misle kuci :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 apr 2010, 21:51

ev mene sad sa utakmice , zasluzena pobjeda :)
ipak nije mi jasno zasto su navijaci Borca onoliko kasnili :)
eno ih i sad pjevaju dole :D

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 17 apr 2010, 21:53

slika
PREJAKO!!!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 17 apr 2010, 21:53

samir_tm87 je napisao/la:ev mene sad sa utakmice , zasluzena pobjeda :)
ipak nije mi jasno zasto su navijaci Borca onoliko kasnili :)
eno ih i sad pjevaju dole :D
Halo liku znas da su kasnili prvo poluvrijeme. Za njih jos nije zavrseno. Moraju odraditi 90' min :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

dark_devil
Kontakt:

Post Postao/la dark_devil » 17 apr 2010, 21:54

hordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu :P :P :P :P ...zaboravite po vama vec upisane bodove na Koševu.. :P :P :P :P ..ni u tuzli ih necete osvojit kad na scenu stupe hrvaci sa tusnja.. :P :P :P :P :P
Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove ;) a protiv slobode nece bit tesko valja ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 apr 2010, 21:55

knoa je napisao/la:slika
PREJAKO!!!
EXTRA! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2010, 21:57

Jbg da imam na Tv karti Vogoscu mogao bih vam je ja upload ali nemam steta,a bas mi se gledala ta utakmica jos kada vidim koliko je bilo golova odlicno je bilo.Bio bih zahvalan ako ima neko da je upload.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dark_devil
Kontakt:

Post Postao/la dark_devil » 17 apr 2010, 21:58

dark_devil je napisao/la:
hordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu :P :P :P :P ...zaboravite po vama vec upisane bodove na Koševu.. :P :P :P :P ..ni u tuzli ih necete osvojit kad na scenu stupe hrvaci sa tusnja.. :P :P :P :P :P
Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove ;) a protiv slobode nece bit tesko ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 apr 2010, 21:58

sajo10 je napisao/la:
knoa je napisao/la:slika
PREJAKO!!!
EXTRA! :D
A kako je dobro, kad ima snimak utakmice na vogosci ?

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 17 apr 2010, 21:58

skačem vrištim, adrenalin je na maksimumu, evo sad kuci dosao, ludnica opšta, šalalalaaaaaaaaaa, predobra utakmica, jedva cekam da pocne opet na vogošći, ovo se mora doživjeti više puta! .....
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 17 apr 2010, 21:59

rtm86 je napisao/la:E ljudi, znam da moj prijedlog nije nimalo skroman, ali nisam mogao izdrazt da ga ne kazem. Jel ima neko ko bi mogao sutrasnju utakmicu, koja ce vjerovatno biti u snimci na nekoj od TV stanica, snimiti pa postaviti na net da se skine, jer atmosfera je takva da je ovo jedna od najznacajnijih utakmica u zadnjih nekoliko godina, i imam osjecaj da ce da bude pravi spektakl, uz prepunu Grbavicu.
Ovo kazem jer imam na racunaru utakmicu nase reprezentacije iz Belgije kada smo dobili 4-2, i nikada mi nije mrsko kada sam slobodan pogledati je, i vjerujte - kad Džeko zabije prvi gol, a Jahić drugi, jos uvijek se najezim kao i prvi put kada sam to gledao u zivom prenosu.
Heh, trebo sam reci protiv Estonije kad je bilo 7-0, mozda bi se obistinilo :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 apr 2010, 22:00

rtm86 je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:E ljudi, znam da moj prijedlog nije nimalo skroman, ali nisam mogao izdrazt da ga ne kazem. Jel ima neko ko bi mogao sutrasnju utakmicu, koja ce vjerovatno biti u snimci na nekoj od TV stanica, snimiti pa postaviti na net da se skine, jer atmosfera je takva da je ovo jedna od najznacajnijih utakmica u zadnjih nekoliko godina, i imam osjecaj da ce da bude pravi spektakl, uz prepunu Grbavicu.
Ovo kazem jer imam na racunaru utakmicu nase reprezentacije iz Belgije kada smo dobili 4-2, i nikada mi nije mrsko kada sam slobodan pogledati je, i vjerujte - kad Džeko zabije prvi gol, a Jahić drugi, jos uvijek se najezim kao i prvi put kada sam to gledao u zivom prenosu.
Heh, trebo sam reci protiv Estonije kad je bilo 7-0, mozda bi se obistinilo :D
Hah ta ti je dobra :)

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 apr 2010, 22:01

dark_devil je napisao/la:
Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove ;) a protiv slobode nece bit tesko valja ;)
Pusti ga ba digo se sto su uspjeli izvuci bod. A sto se utakmice tice: sad se evo vratih prejako bilo nije nas bilo ovoliko od titule 2002. I rekao sam ja danas jaranima dat ce Lazo gol, a OPET nisam bio u pravu on dao 2. Igra je bila lijepa sa dosta prilika (barem po meni), a navijanje je bilo tako jako da se grad tresao, a ja znam da ovakvo nesto horde NIKAD nisu imale NI u Evropi NI u ligi NI u kupu NIGDJE, ZATO GLEDAJTE I UCITE OD NAJBOLJIH UMJESTO STO SE ZAVARAVATE KAKO STE jaki!
G A Z I
Željo sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.