FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Devastirali smo Borac, šampioni, šta drugo da kažem! 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Kakvi ba šampioni? Pa nisu još dva kola do kraja. Borac ima nešto lakši raspored.
POBJEDA hvala bogu ... idemo korak po korak ono sto me posebno raduje je ovo :
Željezničar - Borac 4:2
Stadion Grbavica. Gledalaca: 15.000.
Željezničar - Borac 4:2
Stadion Grbavica. Gledalaca: 15.000.
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- Edin Dzeko
- Kontakt:
Steta za ovaj drugi gol, bolje da je ostalo 2:0 nego ovako... al hajde 

Cestitam momci na vise nego zasluzenoj pobjedi,trenutno ste stvarno bolji od nas,ali nista jos nije gotovo,prava borba tek pocinje...Da je ostalo 4-1,bilo bi gotovo,a ovako su sanse 55-45 za nas....
-
- Kontakt:
da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu
...zaboravite po vama vec upisane bodove na Koševu..
..ni u tuzli ih necete osvojit kad na scenu stupe hrvaci sa tusnja..

ThxSimpatizer je napisao/la:Cestitam!

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sto su lesinari zasjeli na grbavici, jos su tamo 
Kad misle kuci

Kad misle kuci

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- samir_tm87
- Kontakt:
ev mene sad sa utakmice , zasluzena pobjeda 
ipak nije mi jasno zasto su navijaci Borca onoliko kasnili
eno ih i sad pjevaju dole

PREJAKO!!!
Halo liku znas da su kasnili prvo poluvrijeme. Za njih jos nije zavrseno. Moraju odraditi 90' minsamir_tm87 je napisao/la:ev mene sad sa utakmice , zasluzena pobjeda

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
- Kontakt:
Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jbg da imam na Tv karti Vogoscu mogao bih vam je ja upload ali nemam steta,a bas mi se gledala ta utakmica jos kada vidim koliko je bilo golova odlicno je bilo.Bio bih zahvalan ako ima neko da je upload.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
dark_devil je napisao/la:Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove
a protiv slobode nece bit tesko
A kako je dobro, kad ima snimak utakmice na vogosci ?sajo10 je napisao/la:EXTRA!knoa je napisao/la:
PREJAKO!!!
-
- Kontakt:
skačem vrištim, adrenalin je na maksimumu, evo sad kuci dosao, ludnica opšta, šalalalaaaaaaaaaa, predobra utakmica, jedva cekam da pocne opet na vogošći, ovo se mora doživjeti više puta! .....
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Heh, trebo sam reci protiv Estonije kad je bilo 7-0, mozda bi se obistinilortm86 je napisao/la:E ljudi, znam da moj prijedlog nije nimalo skroman, ali nisam mogao izdrazt da ga ne kazem. Jel ima neko ko bi mogao sutrasnju utakmicu, koja ce vjerovatno biti u snimci na nekoj od TV stanica, snimiti pa postaviti na net da se skine, jer atmosfera je takva da je ovo jedna od najznacajnijih utakmica u zadnjih nekoliko godina, i imam osjecaj da ce da bude pravi spektakl, uz prepunu Grbavicu.
Ovo kazem jer imam na racunaru utakmicu nase reprezentacije iz Belgije kada smo dobili 4-2, i nikada mi nije mrsko kada sam slobodan pogledati je, i vjerujte - kad Džeko zabije prvi gol, a Jahić drugi, jos uvijek se najezim kao i prvi put kada sam to gledao u zivom prenosu.

Hah ta ti je dobrartm86 je napisao/la:Heh, trebo sam reci protiv Estonije kad je bilo 7-0, mozda bi se obistinilortm86 je napisao/la:E ljudi, znam da moj prijedlog nije nimalo skroman, ali nisam mogao izdrazt da ga ne kazem. Jel ima neko ko bi mogao sutrasnju utakmicu, koja ce vjerovatno biti u snimci na nekoj od TV stanica, snimiti pa postaviti na net da se skine, jer atmosfera je takva da je ovo jedna od najznacajnijih utakmica u zadnjih nekoliko godina, i imam osjecaj da ce da bude pravi spektakl, uz prepunu Grbavicu.
Ovo kazem jer imam na racunaru utakmicu nase reprezentacije iz Belgije kada smo dobili 4-2, i nikada mi nije mrsko kada sam slobodan pogledati je, i vjerujte - kad Džeko zabije prvi gol, a Jahić drugi, jos uvijek se najezim kao i prvi put kada sam to gledao u zivom prenosu.

-
- Kontakt:
Pusti ga ba digo se sto su uspjeli izvuci bod. A sto se utakmice tice: sad se evo vratih prejako bilo nije nas bilo ovoliko od titule 2002. I rekao sam ja danas jaranima dat ce Lazo gol, a OPET nisam bio u pravu on dao 2. Igra je bila lijepa sa dosta prilika (barem po meni), a navijanje je bilo tako jako da se grad tresao, a ja znam da ovakvo nesto horde NIKAD nisu imale NI u Evropi NI u ligi NI u kupu NIGDJE, ZATO GLEDAJTE I UCITE OD NAJBOLJIH UMJESTO STO SE ZAVARAVATE KAKO STE jaki!dark_devil je napisao/la:Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove
a protiv slobode nece bit tesko valja
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.