FK Željezničar (opšte diskusije)

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la avlami97 » 08 maj 2015, 18:46

Pozdrav za pastrmku, sutra po pobjedu :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 18:49

avlami97 je napisao/la:Pozdrav za pastrmku, sutra po pobjedu :D
Brat si moj. Neka bude ko na marakani 81-ve gdje smo i sami prisustvovali. Pozz druze i neka pobjedi bolji uz posteno suđenje :salut:
From father to son

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 maj 2015, 20:04

Kad se pominju ovaa izbacivanja iz lige, Velez je ispao u onoj sezoni,kad je Beslija klao kurbane na kosevu. I ja se vrlo dobro sjecam,da je Dino dobio otkaz nakon poraza u Mostaru,i dosao je Amar. Znaci nije Vas Zeljo izbacio. Vec je Sarajevo,koje se borilo za Europu,2 kola prije kraja uzelo Velez,i tako ga poslalo u drugu ligu. Sarajevo se kso borilo za titulu,iskoristilo nase kikseve,preslo Zelju,i onda gube od Troglava ,kad ih je karao Regvar,pa gube od nas,i bore se sa Sirokim za Europu. Cinjenica da ,i treba biti posten,Sarajevo teoretski nije obezbijedilo to ,a Velezu je gorilo,trebalo im 4 boda. Na kraju je Sarajevo i bez te pobijede osiguralo to. Velez je ispao, i dugo tavorio 2-3 sezone.
Specificno da nikad Sarajevu to nisu zamjerali i sutilo se i zaboravilo,a protiv nas vazda bila hajka,pogotovo one 3 sezone zaredom kad smo ih uzimali.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 20:13

@barba ko je je napisao da se zamjera Zelji ili Sarajevu. Sportski posteno nas dobili. Mi smo sami krivi sto smo ispali te sezone jer smo bili losi do bola a za igru da ne govorim. Brato mi nikad nismo kukali ni optuzivali nekoga. Nismo tuzlaci. Tesko je bilo gledati velikana BH fudbala po razim selima u drugoj ligi ali smo se posteno vratili isto kao sto smo posteno i ispali :salut:
From father to son

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 maj 2015, 20:22

Ma to za kukanje sam rekao,jer ja fakat gotivim Velez,a uvijek se nesto isticalo kako je Zeljo stimao i uzimao dole,a Velez uvijek imao bolje odnose sa Sarajevom.
Samo sam htio ispraviti ovo da je Zeljo Veleza izbacio.
Cak sta vise dok ste bili u 2 ligi,i kad su vas potkradali Jedinstvo i Ne znam jos ko,i kad ste imali onu gostujucu posjetu uu Kaknju sa 2 milje navijaca,i oni vas zajebu,i kad se Zeljo sa Zrinjskim za titulu borio,Oda nas vodio,na Grbavici osvanuo transparent,izronicee Velez za one sto ga vole.
Velez prosle godine jak bio,mi smo titulu zijanili puno prije Mostara,kad smo popusili 5 bodova prednosti.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 20:45

Prosle im obezbijedili titulu ove godine bi mogli evropu ili mozda opet titulu :clap: :clap: . Posteno ste pobijedili i nije mi krivo al ce oni postajati sve veci i veci osvajanjem trofeja a vi se zadovoljavajte time sto cete dobiajti velikane zelju i sarajevo i sprijeciti ih u borbi za trofeje. Deremo vas sutra jest da ce vam biti zao ispadanja komsija iz utrke za evropu al sta vam mogu :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 maj 2015, 21:05

Sutra ocekujem tesku utakmicu, nadam se da nasi mogu barem bod uzeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 maj 2015, 21:08

Cernica je napisao/la:@barba ko je je napisao da se zamjera Zelji ili Sarajevu. Sportski posteno nas dobili. Mi smo sami krivi sto smo ispali te sezone jer smo bili losi do bola a za igru da ne govorim. Brato mi nikad nismo kukali ni optuzivali nekoga. Nismo tuzlaci. Tesko je bilo gledati velikana BH fudbala po razim selima u drugoj ligi ali smo se posteno vratili isto kao sto smo posteno i ispali :salut:
E, **** ga, buraz, ti lično na prošloj stranici napisa da ste ispali "zahvaljujući" Želji, a nakon što ti mi argumentovano dokažemo da to i baš nije tako, počinješ s pričom "pa ko napisa da vama zamjeramo".
Pozdrav, neka sutra pobjedi bolji.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 21:09

terabajt je napisao/la:Prosle im obezbijedili titulu ove godine bi mogli evropu ili mozda opet titulu :clap: :clap: . Posteno ste pobijedili i nije mi krivo al ce oni postajati sve veci i veci osvajanjem trofeja a vi se zadovoljavajte time sto cete dobiajti velikane zelju i sarajevo i sprijeciti ih u borbi za trofeje. Deremo vas sutra jest da ce vam biti zao ispadanja komsija iz utrke za evropu al sta vam mogu :mrgreen:
To je ta razlika izmedju tebe i mene. Ja zivim za pobjedu Veleza a ti zivis za poraz Sarajeva pa kako god Zeljo odigrao. Zao mi te iskreno
From father to son

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 21:09

terbajt, ima li sta od nase opklade za derbi? Smijes li? :D
ako terabajt ne smije, smije li onda neko drugi ovde? :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 maj 2015, 21:14

MCMXLVI je napisao/la:terbajt, ima li sta od nase opklade za derbi? Smijes li? :D
Sta je opklada vezano za derbi, rezultat ili da povecamo uloge ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 21:16

Cernica je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Prosle im obezbijedili titulu ove godine bi mogli evropu ili mozda opet titulu :clap: :clap: . Posteno ste pobijedili i nije mi krivo al ce oni postajati sve veci i veci osvajanjem trofeja a vi se zadovoljavajte time sto cete dobiajti velikane zelju i sarajevo i sprijeciti ih u borbi za trofeje. Deremo vas sutra jest da ce vam biti zao ispadanja komsija iz utrke za evropu al sta vam mogu :mrgreen:
To je ta razlika izmedju tebe i mene. Ja zivim za pobjedu Veleza a ti zivis za poraz Sarajeva pa kako god Zeljo odigrao. Zao mi te iskreno
Zao je i meni tebe sto gledas stadion a ne igras na njemu nego u selu pored i zbog mnogo cega jos, i usput neces se sutra radovati bar ne zbog utakmice veleza a za ovu u sa ne znam.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 21:18

MCMXLVI je napisao/la:terbajt, ima li sta od nase opklade za derbi? Smijes li? :D
A jesi naporan, jesam rekao da pristajem i da cemo se cut za dva kola i jos ti se par nas javilo a ti opet :hmmmmm:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 21:20

terabajt, hocu tebe i samo tebe. :mrgreen: Hocu sada, pusti to dan prije utakmice. Ako ne smijes, evo elegant neka iznese svoj prijedlog da prihvatim :)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 21:22

terabajt je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Zao je i meni tebe sto gledas stadion a ne igras na njemu nego u selu pored i zbog mnogo cega jos, i usput neces se sutra radovati bar ne zbog utakmice veleza a za ovu u sa ne znam.
Koliko sam te skontao ti sutra gledas utakmicu u Sarajevu i navijas za gosta :urnebes: :urnebes: smijesan lik do bola
From father to son

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 21:23

Prije bi rekao da ti navijas ustvari nema sumnje u to to je i dokazano.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 maj 2015, 21:27

@terabajt, veoma je ružno to što si napisao za stadion Veleža, svi znamo šta se desilo i što ne igraju na svom stadionu, ljudi sa slicnom fašističkom ideologijom su njima uzeli stadion a zapalili su našu Grbavicu.. Postoji mnogo drugih načina kako da "isprovociraš" navijače bilo kojeg kluba a spominjanje necijih bolnih rana koje su nastale zbog prokletog rata je za mene dno dna..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 21:29

terabajt je napisao/la:Prije bi rekao da ti navijas ustvari nema sumnje u to to je i dokazano.
Nemoj prebacivat na mene. Kao sto sam napisao meni je pobjeda Veleza draza od mrznje prema 100 osvojenih titula mađarskog konjusara sto se za tebe ne moze rec iz tvojih postova. Znaci ti bi pustio Velezu samo da Sarajevo ne bude sampion. Smjesan si lik do bola i zao mi je sto Zeljo ima takvih navijaca. Za ne povjerovat

Zeljo svaka cast brato. Meni je srce bilo kao zrno rize kad je Grbavica gorila ali pusti seljobera sta on zna. Koliko voli Zelju nisam siguran i da zna da je gorila
From father to son

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 21:33

Željooooo je napisao/la:@terabajt, veoma je ružno to što si napisao za stadion Veleža, svi znamo šta se desilo i što ne igraju na svom stadionu, ljudi sa slicnom fašističkom ideologijom su njima uzeli stadion a zapalili su našu Grbavicu.. Postoji mnogo drugih načina kako da "isprovociraš" navijače bilo kojeg kluba a spominjanje necijih bolnih rana koje su nastale zbog prokletog rata je za mene dno dna..
On vec dva dana pise ovdje i pametuje a svi znamo sta je bilo. Jos kad se saznalo da odmaraju 5 igraca da bi nas pobijedili i uzeli pare od bas tih stoih spominjes za stadion i bas tim obezbjeduju titulu nemam rijeci. Nek se prekine rasprava o ovome ima bitnijih stvari. Pozz buraz

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 21:35

Željooooo je napisao/la:@terabajt, veoma je ružno to što si napisao za stadion Veleža, svi znamo šta se desilo i što ne igraju na svom stadionu, ljudi sa slicnom fašističkom ideologijom su njima uzeli stadion a zapalili su našu Grbavicu.. Postoji mnogo drugih načina kako da "isprovociraš" navijače bilo kojeg kluba a spominjanje necijih bolnih rana koje su nastale zbog prokletog rata je za mene dno dna..
:bow: :bow: hvala majstore,bas je momak morbidan post napisao
Niti jedna zayebancija ne vrijedi tih uvrada ,ma yebote ba i utakmica i sve
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.