FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 08 maj 2015, 23:11

Evander je napisao/la:Vidim ni A o spisku juniorske reprezentacije i o odgodi derbija. Kakvo samosamaranje ste sebi priredili i brukanje pricom o odgodi :)

Citav jedan igrac vam nece igrati. Pisite zalbu UEFI i sudu u Straburu :)
Bit ce da u upravi imaju dosta pitara pa se planski blamiraju :D
Oj komedije :D :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2015, 23:12

Zip je napisao/la:Pricas o nekoj djeci, a na kraju dobijes dokaz da komsija ima vise igraca u repki pd vas...
Što je još jedna zanimljiva stvar. Kako je moguće da poziv dobiju četiri igrača Sarajeva, a Željezničar, Široki i Zrinjski zajedno imaju četiri pozvana igrača. Pogled na tabelu juniorske lige će nam dati odgovor zašto sam odabrao baš ove klubove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2015, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pricas o nekoj djeci, a na kraju dobijes dokaz da komsija ima vise igraca u repki pd vas...
Što je još jedna zanimljiva stvar. Kako je moguće da poziv dobiju četiri igrača Sarajeva, a Željezničar, Široki i Zrinjski zajedno imaju četiri pozvana igrača. Pogled na tabelu juniorske lige će nam dati odgovor zašto sam odabrao baš ove klubove.
Sredio Ibrakovic. Ne znam sta ti nije jasno?

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:14

ennis je napisao/la:Nemoj vise svega ti :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2015, 23:15

Ponudiš im činjenice, sve crno na bijelo, a oni opet po starom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2015, 23:16

Virtu4l je napisao/la:Ponudiš im činjenice, sve crno na bijelo, a oni opet po starom.
Kakve veze imaju Memija, Radovac i Mihojevic sa juniorskom ligom u ovom trenutku?

A to i onako nije bit pisanja, tema je da ste vi trazili odgodu derbija jer vam nece igrati 1 (jedan) igrac iz prvih 11.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 maj 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:16

Znas da lafmoman nikad nista nije shvatio. Samo mu napisi Sarajvo sampion

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2015, 23:16

Pa moj Virtual :D
Djaba tebi 30k postova, al ti nikako ne mozes biti ozbiljan sagovornik :D

Pa znaci da smo kvalitetniji od ta 3 kluba zajedno :D nesta nije jasno?
Hocemo odgoditi derbi?

Pocet cu da vjerujem da bi zelite da odgodite zbog nas pitara, jer cemo mi biti vise osteceni pd vas, sirokog i zrinjskog zajedno :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 maj 2015, 23:20

Virtu4l je napisao/la:Ponudiš im činjenice, sve crno na bijelo, a oni opet po starom.
Ti si gluplji s kim se raspravljas :facepalm: , a i ja sto sam se ukljucio :lolno:
SLOBODA NAVIJAČIMA

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:22

Tek sad shvatili, stvarno ste gori od njih :urnebes: Zamisli ko njih uzima za ozbiljno, e hebi ti njega. :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2015, 23:22

Evander je napisao/la:Kakve veze imaju Memija, Radovac i Mihojevic sa juniorskom ligom u ovom trenutku?
Ko je rekao da imaju veze. Samo sam uočio određene nejasnoće.
ennis je napisao/la:Ti si gluplji s kim se raspravljas :facepalm: , a i ja sto sam se ukljucio :lolno:
Ma neka, treba ovoj ekipici s vremena na vrijeme pokazati koliko ne znaju. Svaki njihov spin je dokaz koliko su nemoćni.
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2015, 23:26

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kakve veze imaju Memija, Radovac i Mihojevic sa juniorskom ligom u ovom trenutku?
Ko je rekao da imaju veze. Samo sam uočio određene nejasnoće.
ennis je napisao/la:Ti si gluplji s kim se raspravljas :facepalm: , a i ja sto sam se ukljucio :lolno:
Ma neka, treba ovoj ekipici s vremena na vrijeme pokazati koliko ne znaju. Svaki njihov spin je dokaz koliko su nemoćni.
Oduzmes Radovca i Mihojevica koji su clanovi prve ekipe i koliko juniora Sarajeva je pozvano?
Finalista kupa, ponajbolja ekipa u toj ligi, pa valjda ce se naci jedan ili dva igraca koja zasluzuju poziv.
Fakat mi nije jasno sta zelis dokazati takvim argumentima.
Takva prica mozda ti prolazi kod djecurlije ove, ali u normalnom svijetu takav nacin pisanja se smatra neozbiljnim i kontradiktornim, da ne kazem neinteligentnim ;)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 maj 2015, 23:27

oni se huda slomise a ne znaju ni sami sta hoce
nesto pokusavaju protiv zelje, em dolaze sami, em coporativnoo, pa prave 3-4 acc pa nesto dokazuju istrazuju, pa izmisljaju nove gradove i sudove u istim cc sta znace kompleksi, sta znaci kad 7-8 godina samo cucis a drugi se.ru po tebi
pa svako sat vremena oni dolaze, sve isti, i nesto pisu pokusavaju oblatit najjaci sportski kolektiv u drzavi
jel im to zeljo nanio toliko boli i dusevne i kakve vec ne, jel vam to mrznja prema zelji nesto najjace sto osjecate
"nije to bolest rijetka nisu posljedice rata"- to je zeljo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:31

godrina je napisao/la:oni se huda slomise a ne znaju ni sami sta hoce
nesto pokusavaju protiv zelje, em dolaze sami, em coporativnoo, pa prave 3-4 acc pa nesto dokazuju istrazuju, pa izmisljaju nove gradove i sudove u istim cc sta znace kompleksi, sta znaci kad 7-8 godina samo cucis a drugi se.ru po tebi
pa svako sat vremena oni dolaze, sve isti, i nesto pisu pokusavaju oblatit najjaci sportski kolektiv u drzavi
jel im to zeljo nanio toliko boli i dusevne i kakve vec ne, jel vam to mrznja prema zelji nesto najjace sto osjecate
Jel ti stvarno mislis da njih neko shvata ozbiljno i cita sta pisu ?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2015, 23:34

Nego, hocemo li odgoditi derbi? :D

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 maj 2015, 23:35

BijeliLuk je napisao/la:
a kontam ja da je ovo tema za njih, ok ovdje lijece svoje frustracije dugogodisnje al ima raje koja se zakaci a kako nece kad procita vrlo cesto preveliku kolicinu gluposti, i ja se cesto upecam pa povlacenje
najbolje bi bilo tacno kulirat ih zna se koji su to nickovi, nek prde u prazno valjda skontaju da su glupi
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 08 maj 2015, 23:37

Dovoljno je reci da Radovac ima vise utakmica za prvi tim Sarajeva nego Hadziahmetovic, Beganovic i Memija zajedno plus sto je isti igrac prosle godine kod Jagodica bio i kapiten mlade reprezentacije, e sad vidi ko je vise ostecen!!!

A mali Hadziahmetovic je talenat ali ni blizu onoliko koliko ste ga u zvijezed vi okivali, upravo zato priliku ispred njega dobija Andjusic jer je kvalitetniji ;)

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:38

godrina je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:
a kontam ja da je ovo tema za njih, ok ovdje lijece svoje frustracije dugogodisnje al ima raje koja se zakaci a kako nece kad procita vrlo cesto preveliku kolicinu gluposti, i ja se cesto upecam pa povlacenje
najbolje bi bilo tacno kulirat ih zna se koji su to nickovi, nek prde u prazno valjda skontaju da su glupi
Ma ovaj virtuel im objasnjava, jer mu je dosadno vjerovatno. Bavi se sizifovim poslom. Dobro si napisao dva lika u vrh glave, sa po pet do 10 acc. Tacno prahnes od smjehe kakve dilajle. :P

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 maj 2015, 23:40

ma 100% su to 2-3 lika sa desetak acc, evo sad su i novi ponovo aktivirali
svaka cast vama koji mozete svaki dan odgovarat, na to trosit zivce za nobelove sviju mi

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 23:43

godrina je napisao/la:ma 100% su to 2-3 lika sa desetak acc, evo sad su i novi ponovo aktivirali
svaka cast vama koji mozete svaki dan odgovarat, na to trosit zivce za nobelove sviju mi
Moj brate, to su velike fruustracije.Nije to podhebavanje ono izmedu gradskih rivala, ovo je vec bolest mile mi majke. Samo citaj kakve gluposti pisu :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, zemuntrg i 18 gostiju.