Ne pricam s tobom, pa nek ti uNbx prenosi moje poruke, postoveMortemHz je napisao/la:Pa brate znam i ja citati![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne pricam s tobom, pa nek ti uNbx prenosi moje poruke, postoveMortemHz je napisao/la:Pa brate znam i ja citati![]()
Nisam, sladaak samMortemHz je napisao/la:Jes' to ljut![]()
Ma gdje da ne valja. Ne moze boljeuNbx je napisao/la:@Mortem
Porucio ti je Beli da je Minhen cijeli bordo-bijeli
TROSTRUKA RIMA!
@Beli, valjal ovako?
Ja molim Boga da padne, da dobijem slobodan danEvander je napisao/la:Kiso molim te ne padaj sutra i nemoj pokvariti spektakl!
Bolje bez tebe na tribini, nego bez 3000 onih koji nece doci radi kisekoalem je napisao/la:Ja molim Boga da padne, da dobijem slobodan danEvander je napisao/la:Kiso molim te ne padaj sutra i nemoj pokvariti spektakl!
Ma da makar mogu gledat na tv pa hajde..Evander je napisao/la:Bolje bez tebe na tribini, nego bez 3000 onih koji nece doci radi kisekoalem je napisao/la:Ja molim Boga da padne, da dobijem slobodan danEvander je napisao/la:Kiso molim te ne padaj sutra i nemoj pokvariti spektakl!
P.S. Sala mala
Hahaha nije prosao grupnu fazu Lige prvaka hahahZastone je napisao/la:ta će murinjo
ne mora nam amidža dati 50 miliona dovoljno je nama 5Iceplayer je napisao/la:Hahaha nije prosao grupnu fazu Lige prvaka hahahZastone je napisao/la:ta će murinjo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 23 gosta.