FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pocinje na vogosciii ev Tifee
))

Utakmica nije losa, jedna od boljih u nasoj ligi. Navijaca poprilicno dosta jug krcat (donji dio od istoka do zapada popunjen) Sjever krcat i desni dio popunjen,zapad takodjer. Zeljo dobro odigrao,svi igraci su dobro odigrali al izdvojio bih Bekrica koji je vise nego odlican bio, Lazu dva gola, dosta lopti sacuvao dosta faulova na njemu bilo, Svraku koji je odigrao najbolju utakmicu ove sezone puno lopti presjekao... Mogli smo jos postici najmanje 1,2 gola al et sta je tu je .Manijaci hmm :O sta reci no1 pocevsi od koreografije, Grbavice sa' Tifom, Grbavicom na poluvremennu zavrsetak s' igracima... Istakao bih takodjer da niej bilo nikakog nacistickog vrijedanja Osim tate Dodika (koja je bila zajebancija)... Lesinari dosta dobri 

Navijanje je bilo za 10 svih 90 minuta, a kad je Tifa izasao... Ako ima ko klip pls uploadplava_pruga je napisao/la:Pusti ga ba digo se sto su uspjeli izvuci bod. A sto se utakmice tice: sad se evo vratih prejako bilo nije nas bilo ovoliko od titule 2002. I rekao sam ja danas jaranima dat ce Lazo gol, a OPET nisam bio u pravu on dao 2. Igra je bila lijepa sa dosta prilika (barem po meni), a navijanje je bilo tako jako da se grad tresao, a ja znam da ovakvo nesto horde NIKAD nisu imale NI u Evropi NI u ligi NI u kupu NIGDJE, ZATO GLEDAJTE I UCITE OD NAJBOLJIH UMJESTO STO SE ZAVARAVATE KAKO STE jaki!dark_devil je napisao/la:Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
...zaboravite po vama vec upisane bodove na Koševu..
![]()
![]()
![]()
..ni u tuzli ih necete osvojit kad na scenu stupe hrvaci sa tusnja..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a na kosevu je pitanje ocemol okinut bod ili bodove
a protiv slobode nece bit tesko valja
Zeljo Rules

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
evo ga na vogosci tifa pjeva... jezim se!!!!!!!!!!!!!
aj ba..ima li kakva šansa da neko snimi pa upload-uje?
Lol Reklame na Vogosci
Jel fakat , ili zezate ?
Jel fakat , ili zezate ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
"**** vam mater u picku", jaki ste nema sta.. aj pokrij seplava_pruga je napisao/la:Pusti ga ba digo se sto su uspjeli izvuci bod. A sto se utakmice tice: sad se evo vratih prejako bilo nije nas bilo ovoliko od titule 2002. I rekao sam ja danas jaranima dat ce Lazo gol, a OPET nisam bio u pravu on dao 2. Igra je bila lijepa sa dosta prilika (barem po meni), a navijanje je bilo tako jako da se grad tresao, a ja znam da ovakvo nesto horde NIKAD nisu imale NI u Evropi NI u ligi NI u kupu NIGDJE, ZATO GLEDAJTE I UCITE OD NAJBOLJIH UMJESTO STO SE ZAVARAVATE KAKO STE jaki!dark_devil je napisao/la:Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitke na pobjedi :>
plava_pruga je napisao/la:Pusti ga ba digo se sto su uspjeli izvuci bod. A sto se utakmice tice: sad se evo vratih prejako bilo nije nas bilo ovoliko od titule 2002. I rekao sam ja danas jaranima dat ce Lazo gol, a OPET nisam bio u pravu on dao 2. Igra je bila lijepa sa dosta prilika (barem po meni), a navijanje je bilo tako jako da se grad tresao, a ja znam da ovakvo nesto horde NIKAD nisu imale NI u Evropi NI u ligi NI u kupu NIGDJE, ZATO GLEDAJTE I UCITE OD NAJBOLJIH UMJESTO STO SE ZAVARAVATE KAKO STE jaki!dark_devil je napisao/la:Nismo pitari da nas se jedva skupi 10 hiljadahordas_ključ je napisao/la:da vas dođe deset hiljada sa svih polja i livada nedamo vam titulu tu na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesinari slave drugi gol koda su pobjedili sad igraju dvije kuci i nadaju se u najgorem slucaju da imaju isto bodova,a to im znaci titulu.

Ili da nam postavi neki link za Live pracenje TV Vogoscasuntu jeu je napisao/la:aj ba..ima li kakva šansa da neko snimi pa upload-uje?

Support Velez, It's logical! ★
Nema tekme na vogosci , furaju likovi
- samir_tm87
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Nema tekme na vogosci , furaju likovi
zhahahahha sta ti gledas ??
-
- Kontakt:
sad ste i vogoscu poceli gledat hahahahahahahahaahhahaha

pokvari ovaj slobodnjak utisak
Lazina tintara odluči tekmu
moćni Lešinari, pred kraj pjevali i oni: ŠALALALALA Željezničar, govorili j..em te Sarajvo

Lazina tintara odluči tekmu

moćni Lešinari, pred kraj pjevali i oni: ŠALALALALA Željezničar, govorili j..em te Sarajvo

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jos 1 gostujuci bod uz to da borac zijani sve u gostima,i sve domace pobjede vode nas do titule ako odigramo nerjeseno protiv slobode uzmemo srajevo milim da bi bilo jos ljepse zavrsit polusezonu bez poraza to bi bilo
Evo ja sam se vratio sa utakmice devstirali smo Borac primili 2 bezveze gola a zabili 4 odlicna gola ma Galtgticosi sa Grbavice a sto je zanimljivi 4 gola sva 4 glavom

Evo ja sam se vratio sa utakmice devstirali smo Borac primili 2 bezveze gola a zabili 4 odlicna gola ma Galtgticosi sa Grbavice a sto je zanimljivi 4 gola sva 4 glavom

svoj ti pos'o !
samo da bi ovog komentatora iskljucit... a ovim ostalim probao sam snimat al ova moja tv samo bht dopusta snimanje... sorry
Evo jedna za Amara
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
vrati se u tu rupu od grada iz kojeg se javljaš, i odje-baus sa ove teme.hordas_ključ je napisao/la:sad ste i vogoscu poceli gledat hahahahahahahahaahhahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Velika utakmica sa 6 golova.Derbi koga se ne bi postidjele ni lige petice.Atmosfera po slikama koje vidim na netu je bila prava sportska,spektakularna.Svaka cast igarcima Zelje na pobjedi,svaka cast navijacima na fantasticnom dekoru i ambijentu.Ovo je "ono" sto treba BosanskoHercegovackom fudbalu.
BosnaE
Steta bi bilo za ovu ligu da ovaj Zeljo ne bude prvak. Jednostavno smo pregazili borac, jedinog konkurenta za titulu. Jedan sut su uputili u okvir gola, i to ovaj iz sl. udarca i dali gol. Drugi je bio autogol. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre. Prezadovoljan sam.
- samir_tm87
- Kontakt:
LAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek i 27 gostiju.