FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Evo maloprije sam kafenis'o sa jaranom teški Željinovac,i onako se šupamo i zezamo dogovaramo se za subotu kad lik stol do nas govori: ne idite na utakmicu!Što ja upitah?E zato što ste vi primjer koji nije dobar za ovu garnituru u našem sportu i državi,medijia i svemu.Zato što oni ne mogu da podnesu da skupa dođu dva navijača na utakmicu a navijaju za različite klubove i zato što to nema veliku gledanost bolan sad svi više vole gledat belaj već nešto normalno!A veli mu moj drug a šta ću ja raditi do iduće utakmice sa Rođenim ako nas dva ne išli kako ćemo se zezat uz piće i mezu poslije ili na kafi?Fakat tako i jest od jedne do druge utakmice mi se "mezimo" kad god smo skupa više od 5 minuta
i to je nešto što neće nikad imati ovi kvazi i instant klubovi.Bujrum u subotu na tekmu da napravimo dernek.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Najzdravi primjer ste vas dvojica ostalo ne slusaj!emil02in je napisao/la:Evo maloprije sam kafenis'o sa jaranom teški Željinovac,i onako se šupamo i zezamo dogovaramo se za subotu kad lik stol do nas govori: ne idite na utakmicu!Što ja upitah?E zato što ste vi primjer koji nije dobar za ovu garnituru u našem sportu i državi,medijia i svemu.Zato što oni ne mogu da podnesu da skupa dođu dva navijača na utakmicu a navijaju za različite klubove i zato što to nema veliku gledanost bolan sad svi više vole gledat belaj već nešto normalno!A veli mu moj drug a šta ću ja raditi do iduće utakmice sa Rođenim ako nas dva ne išli kako ćemo se zezat uz piće i mezu poslije ili na kafi?Fakat tako i jest od jedne do druge utakmice mi se "mezimo" kad god smo skupa više od 5 minutai to je nešto što neće nikad imati ovi kvazi i instant klubovi.Bujrum u subotu na tekmu da napravimo dernek.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pozdrav Rođeni !
Danas ocekujem pravu musku utakmicu sa obje strane i nadam se jednoj dobroj utakmici.
Bice gusto bice 0:2

Danas ocekujem pravu musku utakmicu sa obje strane i nadam se jednoj dobroj utakmici.
Bice gusto bice 0:2
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno rodjeni i da nam olaksate malo,svi smo uz vas

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
ZGAZITE IH!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Dajmolim vas okante nas sa tim pricama.Mi ne igramo ni za koga ni protiv koga nego iskljucivo za sebe.Mi ce mo dati sve da renomiranog protivnik dobijemo(kao i u ovim ranijim utakmicama) pa ce mo vidjeti na sta ce to ispasti.Nek zeljo zapne 100% da dobije a mi ce mo isto tako da njima oderemo guzove,ko bude uspjesniji neka slavi.Samo zelim da bude posteno sudjenje i korektno navijanje kako dolikuje ova dva navijacka tabora. 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
mozda vas jesu ali nas NIKADA.DrustveniParazit je napisao/la:ZGAZITE IH!
51%--------49%
-
1922VFC1981
- Kontakt:
26.4.2014. - FK Velež 4-2 fk zeljeznicar,kazes nikada?zeka_tm87 je napisao/la:mozda vas jesu ali nas NIKADA.DrustveniParazit je napisao/la:ZGAZITE IH!
#musvdg
HAHAHAHAHAHAHADrustveniParazit je napisao/la:ZGAZITE IH!
Što se tice Dželaludina Muharemovića, kao igrac je bio fenomenalan, jedan od najboljih Željinih igraca poslije rata, međutim malo je reći da je čovjek nesposoban, jedan od najgorih direktora koji je bio u Želji, sadašnji direktor se fatao za glavu kad je gledao dokumente šta je doticni radio, da nije bilo Amara Osima i Almira Gredića(sadašnjeg predsjednika) koji su ga na pametan nacin izbacili iz kluba (sistematizacija radnih mjesta), Želji bi se sad oduzimali bodovi zbog gluposti koje je Dželo radio, a još zanimljivija stvar je ta što je rijetko izlazio iz kancelarije, cekao da sponzori njemu dođu umjesto da ih on ide tražiti, mada gdje god da je otišao, na koja god da je vrata pokucao ljudi su ga odbili, odbili je blaga rijec (necu koristiti vulgarne termine)
Završio je tu neku licencu za trenera i kad bi se kod vas uhljebio vjerovatno bi otišli u drugu ligu, jer je intelektom slican Safetu Sušiću, mada mu ja želim srecu i volio bih da me demantuje i postane dobar trener..
Završio je tu neku licencu za trenera i kad bi se kod vas uhljebio vjerovatno bi otišli u drugu ligu, jer je intelektom slican Safetu Sušiću, mada mu ja želim srecu i volio bih da me demantuje i postane dobar trener..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
E čuj Dželo opcija za trenera.. Ako je tako onda mora da je to neka Nikšićeva preporuka jer taj, nekada dobar fudbaler, nije do sada ni pjetliće trenirao..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
znaci u subotu moguca zamjena pozicija..
nadam se dobroj utakmici,neka pobjedi bolja ekipa
sloboda

sloboda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobro vi nama dosli ,dugo vas nije bilo kod nas .solinas je napisao/la:znaci u subotu moguca zamjena pozicija..![]()
sloboda![]()
Jbg Zeba vam ne igra ,bas mi je zao a mogla je biti neizvjesna utakmica
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Uhljebio se on vec u politici, a bogami ako se bude kurcio i neozbiljno ponasao u Velezu, Rodjeni ce ga oderat ko janjeŽeljooooo je napisao/la:Što se tice Dželaludina Muharemovića, kao igrac je bio fenomenalan, jedan od najboljih Željinih igraca poslije rata, međutim malo je reći da je čovjek nesposoban, jedan od najgorih direktora koji je bio u Želji, sadašnji direktor se fatao za glavu kad je gledao dokumente šta je doticni radio, da nije bilo Amara Osima i Almira Gredića(sadašnjeg predsjednika) koji su ga na pametan nacin izbacili iz kluba (sistematizacija radnih mjesta), Želji bi se sad oduzimali bodovi zbog gluposti koje je Dželo radio, a još zanimljivija stvar je ta što je rijetko izlazio iz kancelarije, cekao da sponzori njemu dođu umjesto da ih on ide tražiti, mada gdje god da je otišao, na koja god da je vrata pokucao ljudi su ga odbili, odbili je blaga rijec (necu koristiti vulgarne termine)![]()
![]()
Ma sumnjam da ce on uopste proci
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Bratani šta je ovo niko ne piše o ovom našem El Klasiku jbmu 
Eh ovo ti je okano dokaz u kakvom smo kanalu pa jbg i mi i vi.Kod nas frka oko Dzelinog imenovanja,kod vas frka oko karike,a bodove ko ye.be.Iako smo tu gdje jesmo ,mislim da nije uredu ostati ravnodusan na krajnji ishod meca.Eto mi navodno bez petorice i to bukvalno najboljih a vi bez Zebe daleko najboljeg vaseg igraca.Neka bude sta ce biti ,ja se ipak nadam uticaju domaceg terena a i Dzelo sigurno ima veliku zelju da starta s pobjedom,pa vidjecemo.SretnoCoraco je napisao/la:Bratani šta je ovo niko ne piše o ovom našem El Klasiku jbmu
Re: Odg: RE: Re: FK Velež (opšte diskusije)
Stas pisat kad ne postoje sanas druge utakmice.U kakvoj drzavi zivimo pa nam je sav medij u Sa dobro omamo i izvjestaje sa ostalih utakmica.Coraco je napisao/la:Bratani šta je ovo niko ne piše o ovom našem El Klasiku jbmu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nema to veze u kakvom smo kanalu @rodjeni, to jasno pokaziva odnos medija prema klubovima koji nisu sarajevski, i koliko se vrijednuju veličine koje imamo širom države.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mogla bi bit podosadna utakmica gledajuci ko fali s obje strane. Ima i ovog, da je do medija sigurno. Nikakvih izvještaja za druge utakmice al eto. Sretno i da Sloboda pobjedi 
@zizu brate ,volim Velez nego Zelju i Sarajevo zajedno ,i Reala i Barsu zajedno ,nego oba Manchestera zajedno nego sve fudbalske klubove na svijetu i slazem se da mediji inace natezu Sarajevskim klubovima ,ali za ovo danas nemas razloga da se ljutis.Derbi prvenstva ,odlucuje sampiona drzave i realno su oci javnosti uprte na Kosevo.zizu1991 je napisao/la:Nema to veze u kakvom smo kanalu @rodjeni, to jasno pokaziva odnos medija prema klubovima koji nisu sarajevski, i koliko se vrijednuju veličine koje imamo širom države.
Forza Velez ljubavi moja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ledara, Vanja8 i 13 gostiju.