poznato je da si ti skroman covjek koji uvijek dobro odvaga sta ce kazati/napisati.effe_sa je napisao/la:ali prije prelaska u ManU, u zadnjoj sezoni u Realu je bio super jak, stvarno postao pravo koristan. Pa onda na SP u Brazilu je bio jedan od najbitnijih argentinskih igrača.
samo, ovdje necemo pogrijesiti ako budemo manje skromni i kazemo da je di maria u zadnjoj sezoni u realu bio svjetska klasa. na sp-u je bio ubjedljivo najbolji argentinski igrac.
ja mislim da bi bio top pojacanje. preduslov je, naravno, da ga gvardiola stavi na poziciju koja mu najvise odgovara - lijevi vezni u formaciji 4-3-3.effe_sa je napisao/la:ali ne bi ono ni rekao 100 % će nas pojačati, ko npr što sam za Martineza bio siguran ili ko što smo većina za Robbena u ono vrijeme kada je dolazio bili sigurni.
http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam itekako za ovu zamjenu. imamo dovoljno igraca sredine terena, ali nam fale barm dva igraca u ofanzivnom dijelu.
najvaznije je da se ekipa redovno osvjezava bez obzira na rezultate koje ostvari. kvalitetna pojacanja su garnt da nece doci do zasicenja. osim toga, prava pojacanja su marketinske bombe koja otvarju vrata na novim trzistima.effe_sa je napisao/la:A neki dan, kada sam rekao da ovoj ekipi i ne trebaju u suštini pojačanja, htio sam samo jasno ukazati na to da mi i sa raspoloživim kadrom smo u top 3 u Evropi. A osvježenja uvijek dobro dođu, samo prije sam mišljenja da u ovom trenutku neće uprava iskeširat nekih 100 miliona za neka 2-3 pojačanja. Mislim da će se definitivno dovoditi još jedan napadač, jer Pizza nas napušta i moguće jedan odbrambeni. Sve ostalo je moguće, ali nije sigurno. Vjerovatno će se pratiti tržište, kako bi se ekipa malo osvježila.
to je jedn od razloga zbog kojeg bih skakao do neba ako bayern dovede bejla.
covjece, taj transfer bi odjeknuo kao bomba, kako u evopi, tako u aziji i americi.
osim toga, kad bejl igra lijevog krilnog napadaca, bez sumnje je medju top 3 na svijetu.
dovoljno je da insan pogleda dvije tekme - protiv zabara koje je sam pobijedio i barce u kupu kada je pretrcao citav barcin tim, pa da shvati o kakvom se igracu radi.
dakle, ja aminam da se desi manje cudo pa da dovedu di mariju i bejla, pa da ne strahujemo hoce li se roben i riberi povrijediti tj. da imamo vise opcija u napadu, bas kao sto ih imamo u odbrani.
jos nesto, sto se tice tih 100 miliona, ne treba zaboraviti ko stoji iza bayerna. da uli ode vinterkornu i zatrazi mesija ili ronalda, vjerujem da bi isti dosli u minhen i to zapakovani kao poklon.
kad ovaj nas iz uprave (zaboravih mu ime) kaze da bayern bez problema moze izdvojiti 100 miliona za samo jednog igraca, to znaci da u slucaju velike zelje moze izdvojiti 200+ miliona.
adidas, telekom, alijanc i najveci vw su garant da ce novac teci kao na traci.