FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema RTVogosca na HS-u , pa bi vas zamolio da snimite i postavite na internet ako ste u mogucnosti.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ma bilo je prejako.Znam neki su ivdje pisali bice dosadna utakmica bice natezanja.Ali nista od toga.Igra da se nebi postidjeli ni jace lige.Atmosfera paklena.Idemo dalje prvi korak ka tituli je napravljen ima ih jos 4-5 samo treba nastaviti niz.
Hoj Lazo dva zabiooooooooooo
Culum sretna ti prinova i da ti sin postane reprezentativac BiH.
Hoj Lazo dva zabiooooooooooo
Culum sretna ti prinova i da ti sin postane reprezentativac BiH.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
1921 je napisao/la:Nema RTVogosca na HS-u , pa bi vas zamolio da snimite i postavite na internet ako ste u mogucnosti.
Druze ima. Nije bilo ni kod mene, pa sam potrazio na drugoj frekvenciji i nasao. Znaci samo nadji na pravoj frekveniciji i bit ce ok.

- samir_tm87
- Kontakt:
1921 je napisao/la:Nema RTVogosca na HS-u , pa bi vas zamolio da snimite i postavite na internet ako ste u mogucnosti.
kako nema ba , ja imam hS pa gledam :s
-
- Kontakt:
Koreo vam je super 

pa daj ljudi jel ima neko od vas imalo milosti da me predlozi na tm.org da vidim kakva je atmosfera bila..ajd ba osevapit ce se bogami 

-PAJA Fan Club!!
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
Bravo momci...svaka cast.....samo tako dalje nastavite....NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA...samir_tm87 je napisao/la:1921 je napisao/la:Nema RTVogosca na HS-u , pa bi vas zamolio da snimite i postavite na internet ako ste u mogucnosti.
kako nema ba , ja imam hS pa gledam :s
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Cestitam momci na vise nego zasluzenoj pobjedi,trenutno ste stvarno bolji od nas,ali nista jos nije gotovo,prava borba tek pocinje...Da je ostalo 4-1,bilo bi gotovo,a ovako su sanse 55-45 za nas....
Sa drugim golom pa ham pa ste prvaci ,imali ste srece vidim lesinari slave drugi gol ko pobjedu,a sad jos dvije Borac igra kuci imate dobar raspored,!

evo sa tekme aaaaa sve je odlicno biloo aaaa juggg grmiiiiiiiiii... evo gledam na vogosci prejjjjakiii smo bili......... koreografija ne za 10 neg za 15 !"!!!!!!! ako neko moze da snima u dobroj rezoluciji pa da svi mozemo kasnije i na netu kad nam se cefne pogledat ovakvu jednu tekmu 

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
najbolja utakmica u zadnjih 6-7 godina na grbavici
stadion pun ko sibica
navijanje odlicno
borac niije los ali zeljo je gigant ove sezone
jos uvijek su u prednosti ali aBd bar na kosevu bod i tiutla ne bi smjela doci u pitanje
stadion pun ko sibica
navijanje odlicno
borac niije los ali zeljo je gigant ove sezone
jos uvijek su u prednosti ali aBd bar na kosevu bod i tiutla ne bi smjela doci u pitanje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ima nešto u tom prezimenu osim
Zadnja izmjena: jocker12, dana/u 17 apr 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjedili, ali isto kao da smo izgubili. Onaj nam drugi gol stvarno nije trebao no sta je tu je treba traziti bar remi u Tuzli. Atmosfera fenomenalna, Grbavica ispunjana do posljednje mjesta, navijanje odlicno, igra odlicna, igraci se konacno bore kada igraju dresu Zelje. Mislim sve bi bilo perfektno da samo da nije bilo onog drugogo gola.
Culumu cestitam na prinovi. A nakon primljenog prvog gola ne bih bio u kozi igracima kada su morali u kabinu, "Brko" im je hebao sve po spisku.
Culumu cestitam na prinovi. A nakon primljenog prvog gola ne bih bio u kozi igracima kada su morali u kabinu, "Brko" im je hebao sve po spisku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dajem kucu za snimaknedaTM87 je napisao/la:evo sa tekme aaaaa sve je odlicno biloo aaaa juggg grmiiiiiiiiii... evo gledam na vogosci prejjjjakiii smo bili......... koreografija ne za 10 neg za 15 !"!!!!!!! ako neko moze da snima u dobroj rezoluciji pa da svi mozemo kasnije i na netu kad nam se cefne pogledat ovakvu jednu tekmu

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hajd pobjedili smo i to na najvažnije ,ali kako smo glupo i navino primili dva gola,to je za plakati
Oni nisu ni imali nikakve igre ,samo su cekali prekide i opet na taj fol zabiju golove - to je nedopustivo
Pregazili smo ih trcanjem, promašili još 2-3 mrtva zicera,trebali smo im odmah na pocetku zabiti gol ali Višća pogodi stativu.
Bekrić po meni igrac utakmice,najviše trcao,zabio je drugi gol,asistencija kod prvog...Popović vrlo dobar,dva gola,borio se za svaku loptu- svaka cast.
Navijanje vrlo dobro,na momente odlicno... 15.000 ljudi je rijetka posjeta za naše uslove.

Oni nisu ni imali nikakve igre ,samo su cekali prekide i opet na taj fol zabiju golove - to je nedopustivo

Pregazili smo ih trcanjem, promašili još 2-3 mrtva zicera,trebali smo im odmah na pocetku zabiti gol ali Višća pogodi stativu.
Bekrić po meni igrac utakmice,najviše trcao,zabio je drugi gol,asistencija kod prvog...Popović vrlo dobar,dva gola,borio se za svaku loptu- svaka cast.
Navijanje vrlo dobro,na momente odlicno... 15.000 ljudi je rijetka posjeta za naše uslove.
eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
vec dugo cekamo ovakvu jednu utakmicu
cestitam svima na pobjedi i aBd barem bod uzet u tuzli
cestitam svima na pobjedi i aBd barem bod uzet u tuzli

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Baci Barcu da se igramo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!