NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 08 maj 2015, 14:26

Neznam jarani nek nam je bog na pomoci... kako dobit SLobodu to samo ptice znaju... sa onom igrom nema sanse... jedino se nadat da oni rotiraju i djecu neku posalju pa mozda ocepi 2-1 ostalo tesko... Sloboda je fin klub sada sa novim trenerom, pustanja nema garant... jedino sreca neka da se desi pa da dobijemo...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 maj 2015, 14:36

combe80 je napisao/la:Neznam jarani nek nam je bog na pomoci... kako dobit SLobodu to samo ptice znaju... sa onom igrom nema sanse... jedino se nadat da oni rotiraju i djecu neku posalju pa mozda ocepi 2-1 ostalo tesko... Sloboda je fin klub sada sa novim trenerom, pustanja nema garant... jedino sreca neka da se desi pa da dobijemo...
Dolazim sutra kao i mnogi tuzlaci...uvjeren sam da ce bit dogovor,svi ovde pricaju da ce te dobit :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 maj 2015, 14:41

ma kakvo puštanje Slobode ili bilo kojeg drugog kluba,kada smo do sada sačuvali obraz ako ništa niko nam ne može za takve stvari sporiti u budućnosti..igrati muški,pošteno pa kako Bog da..sa dvije domaće pobjede možemo očekivati nekakvu nadu u opstanak,a poslije toga će i PL kuhinja mnogo toga odrediti..ovi iz UEFE se sada sjetili da našu ligu nadgledaju pa gdje su bili do sada,pa pola proljetnih utakmica je sumnjivo(ne regularno)..

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 08 maj 2015, 14:55

combe80 je napisao/la:Neznam jarani nek nam je bog na pomoci... kako dobit SLobodu to samo ptice znaju... sa onom igrom nema sanse... jedino se nadat da oni rotiraju i djecu neku posalju pa mozda ocepi 2-1 ostalo tesko... Sloboda je fin klub sada sa novim trenerom, pustanja nema garant... jedino sreca neka da se desi pa da dobijemo...
Jarane kakva je to kuknjava, koga lozite nas ili vas...Ko da smo mi u najmanju ruku u poziciji Zelje da nam treba pobjeda za titulu...Jedva par stepenica iznad vas...
& $ ?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 maj 2015, 15:32

emirzlaTu je napisao/la:
Dolazim sutra kao i mnogi tuzlaci...uvjeren sam da ce bit dogovor,svi ovde pricaju da ce te dobit :kafa:
To je suplja brate moj, sedmicama se govorilo kako smo kupili i od Zrinjskog i od Zelje utakmicu. Obje se na pocetku cinilo kao istina s obzirom na rezultat (2:1, 1:0) i znamo kako je zavrsilo

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 maj 2015, 17:36

Zvijezda kod kuce uopste ne igra lose, jedina losa partija je bila protiv Celika, protiv Sarajeva sasvim OK igra na onom terenu, jos se imao onaj zicer kod 0:0, i nekoliko minuta poslije primas dva gola poslije dva prekida, prvi gol greska golmana, protiv Sirokog Zvijezda bila bolja, Stojanov masio pobjedu, protiv Zrinjskog falilo pola ekipe, bez napadaca se igralo, i sasvim dobra igra, ali jednostavno previse oslabljeni i ekipa Zrinsjkog to iskoristila. Protiv Zeljeznicara za oba gola kriv golman, i Zeljeznicar nije bio nista bolji, tako da ne vidim zasto prica kako je sutra Sloboda veliki favorit, problem Zvijezde je igra u gostima.
Za mene je sutra Zvijezda favorit, koliko znam Adam ne igra 100 % i Rodrigo je upitan, ostali svi su spremni, a Sloboda dolazi oslabljena, Zvijezdi daleko bitnija pobjeda, a igraci Slobode mogu doci ko na izlet, i igraci samo nek ponove zalaganje ko protiv Sirokog i siguran sam da je sutra kec ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 maj 2015, 18:28

ma nama je sutra sve ili nista... uz mnogobrojnu publiku ( ocekujem preko 1000 ljudi, fino vrijeme izgleda, vazna utakmica) mozemo do triumpfa... ali treba se borit... treba trcat.... oznojit se... oguzat se ko nikad da se dodje do pobjede... ako pokazemo to sve i oguazmose nece mi bit zao ako kiksamo ali ako nebudem vidio zalaganja i truda maximalnog znoja na terenu od nasih onda ih treba izvizdat i cao papa....

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 maj 2015, 19:07

ovo su najteže utakmice kada nemaš pravo da izgubiš i jedan bod,najbolji primjer je Sarajevo pa ljudi sa onakvom ekipom se muče samo zato što su bili pod pritiskom...ali nema nam druge u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu,što reče Combe@ oznojite guzove pa ako i ne ide bože moj,ali ako ne vidimo zalaganje onda...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 maj 2015, 21:39

zmaj348 je napisao/la:ovo su najteže utakmice kada nemaš pravo da izgubiš i jedan bod,najbolji primjer je Sarajevo pa ljudi sa onakvom ekipom se muče samo zato što su bili pod pritiskom...ali nema nam druge u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu,što reče Combe@ oznojite guzove pa ako i ne ide bože moj,ali ako ne vidimo zalaganje onda...
Sarajevo se muči iz dva razloga, prvi sto već unaprijed upisu pobjedu jer ono kao mi pa mi,a drugi sto sve ekipe daju svoj maksimum protiv respektabilnog protivnika.Mi ne ulazimo sa takvim pritiskom u sutrasnji i buduće duele,to je pritisak za opstanak,prezivljavanje u elitnom rangu i kao takav pritisak nas jedino moze i odrzati u PL.Zapravo,izbora nemas,ides na sve ili nista.A mislim da mogu,samo ako iskreno zele rovovsku borbu do posljednjeg kola.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 08 maj 2015, 23:53

Mante se prica o namijestanju nema od toga nista nego sutra zapet i pobijedit pa sta BOG da dalje
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 maj 2015, 09:50

Ja sam optimista sto se tice svake utakmice,tako ce biti i danas.Uci maksimalno ozbiljno svih 90+ minuta,ne praviti previse gresaka kao u prethodnim utakmicama i naravno zalaganje citavu tekmu :)
Mozemo mi to ajmo svi na BANJU
EKIPA NAS TREBA !!
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 09 maj 2015, 10:17

jebottte repa jarani jesmo mi proklet narod u pm pogle svako svakom pomaze eto ti olimpika samo sto nije trener izjavio eto vam bodovi Drini ( kako citam odmaraju hrpu igraca ovo ono) a nasiM nikom nista ba... mrze se ko nikad... ni velez nepusta ni sloboda niko nista ( Musemic prica ide na bodove oderace nas jasta......) zalosno... gdje je tu regulara takmicenja ba????

Makar cemo ispast iz lige kao postena ekipa koja nije namjestala...

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 maj 2015, 12:48

GDJE JE TAJ OPTIMIZAM?? POBIJEDIT CEMO LJUDI NECEMO ISPAST NIKAD !!!!
~~~RD07~~

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2015, 13:01

combe80 je napisao/la:jebottte repa jarani jesmo mi proklet narod u pm pogle svako svakom pomaze eto ti olimpika samo sto nije trener izjavio eto vam bodovi Drini ( kako citam odmaraju hrpu igraca ovo ono) a nasiM nikom nista ba... mrze se ko nikad... ni velez nepusta ni sloboda niko nista ( Musemic prica ide na bodove oderace nas jasta......) zalosno... gdje je tu regulara takmicenja ba????

Makar cemo ispast iz lige kao postena ekipa koja nije namjestala...
Ma jelde!? Sad se svi te "zlobne" Slobode sjetili. Nadam se da Sloboda nikada nikome vise nece pustiti minutu utakmice, a kamol' bodove. Dosta je Sloboda molila i kudila druge, sad samo gledamo svoj put i to je to. Dobijte vi nas cisto na terenu (u sto iskreno sumnjam da mozete) pa onda pricajte o regularnosti... Iskreno se nadam da cemo protutnjat danas Gradaccom i slaviti pobjedu od 2-3 gola razlike, kao sto se nadam i za svaku drugu utakmicu moje Slobode ;).

Svaka cast svakom, ali samo "u se i u svoje kljuse" sto bi rekli stariji. Sportski pozdrav i neka pobjedi bolji na terenu danas! :bih:
075

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 maj 2015, 13:25

U pravu si sve jarane,pozdrav i nek bolju pobijedi :-)
~~~RD07~~

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 maj 2015, 13:49

Apsolutno se slazem da na terenu pobjedu treba ostvariti,ali kada vidim kako ljudi namjestaju jedni drugim onda se pitam zasto I mi ne bi bili solidarni i pogurali jedne druge.Al koliko znam,posebno na nasem kantonu,ebo komsiju,daj meni sve.Gdje god da ko gostuje sa kantona Gradina Bratsvu,Zvijezdi,Slobodi,Radničkom ili Budućnosti i obrnuto uvijek je napeto i na granici incidenta.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 maj 2015, 13:56

Naša uprava otvori Kaprije takvim kao sto je ovaj tuzlak, pa opet ćete doživite bankrot mi nemamo nikome dužni karika neće proći a danas ćete dobiti batine i izgubiti na terenu. Naši igrači su željni bodova i ovo je zadnji minut oni će danas poginuti. A vi molite boga hasic ostane Al daj bože 4.mil. uffff. Tako da bih opet mogli igrati derbi možda čak i.narednw godine

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 maj 2015, 14:24

reddragon001 je napisao/la:Naša uprava otvori Kaprije takvim kao sto je ovaj tuzlak, pa opet ćete doživite bankrot mi nemamo nikome dužni karika neće proći a danas ćete dobiti batine i izgubiti na terenu. Naši igrači su željni bodova i ovo je zadnji minut oni će danas poginuti. A vi molite boga hasic ostane Al daj bože 4.mil. uffff. Tako da bih opet mogli igrati derbi možda čak i.narednw godine
Hajmo ovako, neka pobijedi danas Zvijezda i ostane u ligi, ali posteno i bez namjestanja. Zar nije fer? ;)

Vidimo se danas u Gradaccu, nadam se dobroj tekmi i navijanju pa neka bod(ove) uzme bolji ili spretniji.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 09 maj 2015, 16:02

Utakmica dogovorena na banji. Provjereno 100 % al neka bolje i to, makar smo u igri. I olimpik ce dati drini. Mozda borac vitezu. Mozemo i mi ha ya.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 maj 2015, 18:48

pokerman je napisao/la:Utakmica dogovorena na banji. Provjereno 100 % al neka bolje i to, makar smo u igri. I olimpik ce dati drini. Mozda borac vitezu. Mozemo i mi ha ya.
Dobri su ti izvori :lol: :lol: nemoj majke ti više insajderske info ovdje plasirati. To bi bilo to u PL. Sve je gotovo :plac: :plac:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.