FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
cestitke na tituli , zasluzeno ste je osvojili svaka cast !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ljudi bekric je doctor za ovu ligu 1 gol 2 ass
10 golova 11 ass

10 golova 11 ass

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
realno meni je bekric igracina za ibricica al eto.tax je napisao/la:ljudi bekric je doctor za ovu ligu 1 gol 2 ass
10 golova 11 ass![]()
24. 21.04.10. FK BORAC - FK RUDAR P.
1. ŽELJEZNIČAR 23 14 5 4 47
2. BORAC 23 14 2 7 44
25. 24.04.10. FK BORAC - NK TRAVNIK ---:---
26. 02.05.10. FK SLOBODA - FK BORAC ---:---
27. 08.05.10. FK BORAC - FK MODRIČA M. ---:---
28. 15.05.10. FK VELEŽ - FK BORAC ---:---
29. 22.05.10. FK BORAC - FK OLIMPIK ---:---
30. 26.05.10. FK SARAJEVO - FK BORAC ---:---
ukoliko borac dobije sve domace utakmice(4) izjednacit ce se bodovno sa nama..i tad bi nam presudio ovaj go Kajkuta..uz naravno sve gostujuce poraze i Borca i zelje..
4. 21.04.10. FK SLOBODA - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
25. 24.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK MODRIČA M. ---:---
26. 02.05.10. FK VELEŽ - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
27. 08.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK OLIMPIK ---:---
28. 15.05.10. FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
29. 22.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK LAKTAŠI ---:---
30. 26.05.10. FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
..sto se tice nas..sudbonosne bodove mislim da bi trebali donijeti sa koseva..il mozda sledece kolo sa tuznja bar 1 bod..
7. LEOTAR 23 10 3 10 3
takodje mislim da i oni imaju vec obezbjedjen opstanak..e sad dali ce ginuti da ucine uslugu borcu to neznam..takodje bi se mozda moglo racunati na jedan bod mozda..
..treba imati na umu da ni sarajevo i velez nesmiju kiksati
3. ZRINJSKI 23 11 5 7 38
4. SARAJEVO 23 11 5 7 38
5. (-1)ŠIROKI B. 22 11 4 7 37
6. VELEŽ 23 11 3 9 36
al mislim da nas nanje i onako ne mogu uzeti na kosevu..neznam zasto al sam siguran..prije bi potpisao da cemo odnijet 3 boda sa koseva nego 1 bod iz trebinja
2. BORAC 23 14 2 7 44
ukoliko borac dobije sve domace utakmice(4) izjednacit ce se bodovno sa nama..i tad bi nam presudio ovaj go Kajkuta..uz naravno sve gostujuce poraze i Borca i zelje..
..sto se tice nas..sudbonosne bodove mislim da bi trebali donijeti sa koseva..il mozda sledece kolo sa tuznja bar 1 bod..
7. LEOTAR 23 10 3 10 3
takodje mislim da i oni imaju vec obezbjedjen opstanak..e sad dali ce ginuti da ucine uslugu borcu to neznam..takodje bi se mozda moglo racunati na jedan bod mozda..
3. ZRINJSKI 23 11 5 7 38
4. SARAJEVO 23 11 5 7 38
6. VELEŽ 23 11 3 9 36
al mislim da nas nanje i onako ne mogu uzeti na kosevu..neznam zasto al sam siguran..prije bi potpisao da cemo odnijet 3 boda sa koseva nego 1 bod iz trebinja

-PAJA Fan Club!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Najjaci smo, najjaci..
Pjevanje himne uz Tifu je nesto neprocjenjivo..
Steta samo sto sada moramo imati makar bod vise na kraju, ali eto siguran sam 99% da i hocemo..
FORZA ZELJO
Pjevanje himne uz Tifu je nesto neprocjenjivo..

Steta samo sto sada moramo imati makar bod vise na kraju, ali eto siguran sam 99% da i hocemo..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
×××... Jer si jedan jedini , Jer is NEPOBJEDIVI , naprijed Zeljo moja ljubavi ...×××
× Plava krv ispod koze ×
_Bad_boy je napisao/la:24. 21.04.10. FK BORAC - FK RUDAR P.
2. BORAC 23 14 2 7 44
7. LEOTAR 23 10 3 10 3
3. ZRINJSKI 23 11 5 7 38
4. SARAJEVO 23 11 5 7 38
6. VELEŽ 23 11 3 9 36
Nemoj da lazes sam sebe polako ,samo se opusti da nebude placa ko na Grbavici.Mada mislim do Koseva da ce se Borac osigurati sa ovim drugim golom oni sve imaju u svojim rukam,a sad jos dvije utakmice igraju kuci.Vi ste titulu izgubili veceras kad ste primili drugi gol,a u Tuzli ce vam sudbina u vezi titule biti zapececena!

A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
Sto se tice navijanja komsije Horde su mnogo bolje...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
cini ti se

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
a mozda i vara seAddy je napisao/la:Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
cini ti se

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kako mrzim ove ljubomorne njanje smjesno stvarnoo
zelji treba 1 bod sa gostovanja da ovjeri titulu ako to uspije onda je sampion uz to ako vi nebude te supci i ne pustite borca
zelji treba 1 bod sa gostovanja da ovjeri titulu ako to uspije onda je sampion uz to ako vi nebude te supci i ne pustite borca
svoj ti pos'o !
zato ih je na Kosevu prosjecno 3 000 ljudi.... mnogo su jaki nema sta....Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Svaka cast, ne pamtim kad smo imali ovakvu predstavu sve je bilo odlicno navijanje,igra,koreografija,TIFA
Sve za 10 ! Steta sto smo primili 2 glupa gola, al sta je tu je idemo dalje, uvjeren sam da mozemo u Tuzli uzeti makar bod
ZIVOT CU DATI ALI TEBE NEDAM JER TI SI ZIVOT MOJ
Zeljo kao nekad ! Hvala Osimu i upravi ovo smo cekali dugo dugo !

ZIVOT CU DATI ALI TEBE NEDAM JER TI SI ZIVOT MOJ
Zeljo kao nekad ! Hvala Osimu i upravi ovo smo cekali dugo dugo !
budi normalan.Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
-
- Kontakt:
sto ne mogu ovih kritičara, eto on zna ko je bolji, svršava na malene jer mu je grupa u *****.... šta ćeš, to su muški kompleksi 

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Sve dok pjevaju pjesme Gordane Stojicevic (aludiram na "Zagrli me ti") , nece biti bolji od nas 

Zadnja izmjena: 1921, dana/u 17 apr 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
@cena
a ako otkinemo bodove i osvojimo obecaj da vise nikad neces doci na ovaj pdf 
tuzla,velez,njanjajevo,leotar..ako ne otkinemo bodove na bar jednom gostovanju ja cu ugasiti profil na ss.ba zauvijekNemoj da lazes sam sebe polako ,samo se opusti da nebude placa ko na Grbavici.Mada mislim do Koseva da ce se Borac osigurati sa ovim drugim golom oni sve imaju u svojim rukam,a sad jos dvije utakmice igraju kuci.Vi ste titulu izgubili veceras kad ste primili drugi gol,a u Tuzli ce vam sudbina u vezi titule biti zapececena!

-PAJA Fan Club!!
IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...A U NJEMU MANIJAK...
**** smo im majku veceras bio sam na jugu sjajna atmosfera, fenomenalno, samo su se malo kurcila ona djeca nedaju da se snima tekma...to mi je islo na zivce, a ostalo je sve extra bilo...ako moze neko onu kako ono ide
Jug je nasa sretna strana...pa ono kad spominje islam...taj mi refren treba, hvala...
TITULA TITULA...

**** smo im majku veceras bio sam na jugu sjajna atmosfera, fenomenalno, samo su se malo kurcila ona djeca nedaju da se snima tekma...to mi je islo na zivce, a ostalo je sve extra bilo...ako moze neko onu kako ono ide
Jug je nasa sretna strana...pa ono kad spominje islam...taj mi refren treba, hvala...

TITULA TITULA...

mB!
Horde su nepismeni besposličari i uličari.Šta će raditi nego po cijeli dan vježbati pjevanje i navijanje. Mi smo ipak fina gradska raja...Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
Šalu na stranu.. Ne znam jesi li ikada vidio npr. ovakvo nešto e pa vjerujem da je bilo barem 10 puta bolje večeras protiv Borca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.