Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Ponos Torina » 08 apr 2010, 01:06

calcio je napisao/la:Toulalan je jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi. Gonalons ponekad previse gnjavi loptu ali mislim da ce i on postati jak igrac. Pjanica je Puel veceras cuvao jer imaju tesku utakmicu protiv Lillea za vikend a i nije smio dobiti zuti karton jer nebi imao pravo nastupa u polufinalu CL.
Lloris, Cris, Toulalan, Pjanic i Lisandro su im najjaci igraci i mislim da su i najstandardniji, makar na ovim jacim utakmicama.
Puno srece Pjanicu i Lyonu protiv Bayerna, mislim da su kompletnija ekipa i da ce ih proci :D
Taj Toulalan je bio jedan od najboljih def. veznih prije dvije sezone sad je krampa obicna,nije u formi niti je fizicki spreman,nije ni 5 % sto ej bio prije 2 sezone isto to vazi za Kalstroma....

Neznam kako neko moze reci da je jedan od najboljih veznih kad se lik jedva vuce po terenu,nidje veze al hajd to je tvoje misljenje i treba ga postovati..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 apr 2010, 01:31

Ponos Torina je napisao/la:
calcio je napisao/la:Toulalan je jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi. Gonalons ponekad previse gnjavi loptu ali mislim da ce i on postati jak igrac. Pjanica je Puel veceras cuvao jer imaju tesku utakmicu protiv Lillea za vikend a i nije smio dobiti zuti karton jer nebi imao pravo nastupa u polufinalu CL.
Lloris, Cris, Toulalan, Pjanic i Lisandro su im najjaci igraci i mislim da su i najstandardniji, makar na ovim jacim utakmicama.
Puno srece Pjanicu i Lyonu protiv Bayerna, mislim da su kompletnija ekipa i da ce ih proci :D
Taj Toulalan je bio jedan od najboljih def. veznih prije dvije sezone sad je krampa obicna,nije u formi niti je fizicki spreman,nije ni 5 % sto ej bio prije 2 sezone isto to vazi za Kalstroma....

Neznam kako neko moze reci da je jedan od najboljih veznih kad se lik jedva vuce po terenu,nidje veze al hajd to je tvoje misljenje i treba ga postovati..
Gledam cesto utakmice Lyona i vjeruj mi mnogo ih je puta spasavao, pogotovo kad su ostali bez stopera pa je on to igrao skoro cijelu jesen. Sad jeli bolji ili slabiji nego ranije... neznam ali Lyon nije nikad, sa Juninhom i Benzemom (ili sa Abidalom, Essienom, Maloudom itd.), ili bez njih, igrao u polufinalu lige prvaka. Ovo im je prvi put. Sa Toulalanom, Pjanicem, Lisandrom itd :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 apr 2010, 14:17

calcio je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

Gledam cesto utakmice Lyona i vjeruj mi mnogo ih je puta spasavao, pogotovo kad su ostali bez stopera pa je on to igrao skoro cijelu jesen. Sad jeli bolji ili slabiji nego ranije... neznam ali Lyon nije nikad, sa Juninhom i Benzemom (ili sa Abidalom, Essienom, Maloudom itd.), ili bez njih, igrao u polufinalu lige prvaka. Ovo im je prvi put. Sa Toulalanom, Pjanicem, Lisandrom itd :)
Ma dok je Lovren doso, krenulo ih je. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 11 apr 2010, 17:36

Što sudija zakide Lyon za čisti penal sad protiv Lille-a... :(
Definitions belong to the definers, not the defined

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2010, 19:59

Eh sto se Lyonci danas ispromasivase. :roll:
Mirni su dva mjeseca,sto se toga tice.
Pjanic solidan,puno daje drugima da sutaju slobodne udarce.dobro to je kod Kalstrema upalilo ali nekako udrobe previse pa na kraju kilavo djete.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2010, 17:19

- Pjanić pjeva:
- "S namjerom dođoh u veliki Madrid, ostade za mnom Kaka pa Ronaldoooo, na rastanku trener grlio me dugoooo, čuvaj se Pjanke, nek si im ga gurnoooo. A ja sam počeo da ih miješam, ni sam više ne znam s čim, poigravao sam se, zabavljao, s zvijezdama kraljevskim."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 apr 2010, 22:46

Eto večeras Mire upisa sebi još jednu lijepu asistenciju iz slobodnog... :D :D

Kakav skandal u završnici!!!! 3 crvena kartona jedan za drugim... Chalme gurnu Pjanića u lice i obori ga, poslije ga neki papak ode i pokupi sa zemlje da ustane i odgura opet... :evil: :evil: Sramota!
Zadnja izmjena: edina, dana/u 17 apr 2010, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 17 apr 2010, 22:53

Pjanicov dres krvav.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 17 apr 2010, 22:54

Sta bi ovo u 90-toj minuti 3 crvena???
--Pametnij popusta--

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 17 apr 2010, 22:55

a jesu face na djecaku se izivljavat :evil:
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 17 apr 2010, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 17 apr 2010, 22:56

juzni vjetar! je napisao/la:a jesu face na djecaku se izvljavat :evil:
Mozel ko rec sta bi???? :D
--Pametnij popusta--

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2010, 22:59

Heh, dobra asistencija Miralema a ono, mah, jbg.našo je se valjat kad ne treba i onda svi na njega, sam je izazivao :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 apr 2010, 22:59

Revelliere je uletio Tremoulinasu klizeći i digao ga od zemlje. Direktan crveni. Ovaj odmah skočio na njega - i njemu crveni. Onda je nastala opšta gužva gdje je Pjanić nažalost dobio po licu ni kriv ni dužan ali sudija nije vidio da je Chalme krivac nego dade crveni Jussie... A ovaj je onda bio p.... off jer nije kriv... a Pjanić jadni skroz začuđen izraz u licu, nije navikao valjda na takvo luđačko ponašanje, jer on tako ne radi drugima... naš ljiljan :)
Zadnja izmjena: edina, dana/u 17 apr 2010, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 17 apr 2010, 23:01

edina je napisao/la:Revelliere je uletio Tremoulinasu klizeći i digao ga od zemlje. Direktan crveni. Ovaj odmah skočio na njega - i njemu crveni. Onda je nastala opšta gužva gdje je Pjanić nažalost dobio po licu ni kriv ni dužan ali sudija nije vidio da je Chalme krivac nego dade crveni Jussie...
CCCCCCCC majku im njihovu sto nije frajer na Lisandra il Govua a ne na nekog od 20 godina pu papaka.
--Pametnij popusta--

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2010, 23:03

sve je pocelo kad su se ovi iz Bordoa nesportski ponijeli jer su trebali vratiti loptu Lyonu. oni su je izbacili jer je Chamak bio na zemlji.
joj onog malog zutog supka Chalmea tcc, cekajte dok budu igrali protiv Montpeljea kad ga Spaha uhvati :mrgreen:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 apr 2010, 23:07

armin90 je napisao/la:CCCCCCCC majku im njihovu sto nije frajer na Lisandra il Govua a ne na nekog od 20 godina pu papaka.
Ok, ako ću naći nešto pozitivno u svemu tome, nadam se da će Bordeaux biti sankcionisan i da će im to pokvariti plasman pa da Montpellier bude iznad njih na kraju. :D 8-) Ali, tužno je vidjeti da jedan takav tim iz frustracije reaguje na takav način... :(

P.S. neće oni više igrati protiv MHSC ove sezone a sigurno će Lisandro imati par stvari da kaže Chalmeu jer Lilo je old school i ne voli takvo ponašanje...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2010, 23:41

Odma je i Mire trebao vratit istom mjerom. Nema ako si posten odma nahebes ko Zuti :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 23:43

GunnerS je napisao/la:Heh, dobra asistencija Miralema a ono, mah, jbg.našo je se valjat kad ne treba i onda svi na njega, sam je izazivao :)
Ne kontam ko je koga izazivao.Uostalom ako se ne varam ono je bila fudbalska tekma.A ne wrestling Hulk Hogan zahvati and co.
Nigdje veze.Kako neko rece i Lisandro ili Cris znaju ponekad zeznuti pa ne skacu n njih bas tako kao na dijete od 70 kila.
Kako rece Edina dignut ce im pola ekipe radi ovoga u Bordouxu pa ni u europa ligu otici nece.
Sto im definitivno od srca zelim.
Pa makar i Okser igrao LS :mrgreen:
Mire pametno ucinio,jer bi samo svojoj ekipi dohakao crvenim ili sankcijama.Ionako im raspored da bog sacuvaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2010, 23:45

Nisam ja rekao da je trebao dobit onu šaku, nego je pokušao on ležat, glumit da je povrijeđen a onakve strasti su izazvale da su na njega onda svi krenuli i jbg.desilo se što se desilo. Meni najpametnije što je on uradio je to što je se sklonio, i što je pokazao da i sa 20 godina je pametan i razmišlja glavom a ne...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 apr 2010, 23:52

GunnerS je napisao/la:Nisam ja rekao da je trebao dobit onu šaku, nego je pokušao on ležat, glumit da je povrijeđen a onakve strasti su izazvale da su na njega onda svi krenuli i jbg.desilo se što se desilo. Meni najpametnije što je on uradio je to što je se sklonio, i što je pokazao da i sa 20 godina je pametan i razmišlja glavom a ne...
Mire i jeste ležao, fakat ga je boljelo, vidjelo se... napisala sam ranije, dođoše neki s klupe, pokupiše ga kao igračku, dignuše ga, lafo kao da on folira... ni to nije u redu :evil: :evil:

Bolje je što Mire nije ništa uradio, to i jesu situacije kad se pokazuje ko ima hladnu glavu i pregled a Mire je pravi profesionalac i ne prestaje da me imponira svojom zrelošću... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Frankie, HariTz i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []