FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
STOJCEVVV MAJSTOREEEEE BENAKRAAAAAA AAUUUUUUUUUUUUU LUDILOOOOOO

Jedva !
TOOO BENKARA, SAD NA MIRU NA IZLAZ...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
beeeenkoooo toooo... Asistencija stojcev... Nezasluzeno al ko ga J**+ hahaaa ajmooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
HOOOOOOOO OOOO OALAA LALAA LAAABurundi je napisao/la:Ma dobija ovo Sarajevo, pazi napada Zrinjskog maloprije, nece daju gol
DD
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kalva sistencija Miloša
U inat hejterima
Kupio amidža, namješteno, kme, kme kuknjava
U inat hejterima
Kupio amidža, namješteno, kme, kme kuknjava
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Leoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee majstoree. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Stojcev katastrofa citavu utakmicu ali onda jednim potezom odluci ishod utakmice, nas Miske ala igrac poteza.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 09 maj 2015, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
- skyisthelimit
Benko vrijedi vise nego komplet Sarajevo. Igracina kakva odavno nije vidjena na nasim terenima.
15.10 - 15.06 ...
Sad da izdrze do kraja. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Milos je genije, dzaba ga pljujete. 
LANET OLSUN!
Stojcev igra katastrofalno u zadnje vrijeme ali ako osvojite titulu zahvalite njemu covjek jednim potezom rjesi utakmicu.Covjek je igracina !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Rezultat je realno gledajuci trebo biti 3-0 za zrinjski.. Imali smo puno puno puno srece
Ojhaaaaaaaaaaaaaaaaa 
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ma igracina jeste, stvarno ima fudbal u malom prstu, nas najbolji igrac ali igra u losoj formi zadnje vrijeme ali ipak iako igra lose covjek jednostavno svojim znanjem, jednom potezom rijesi utakmicu. Ali svi mi znamo da on moze puno vise i ocekujemo najvise od njega zato kritike na njegov racun.Bihac96 je napisao/la:Stojcev igra katastrofalno u zadnje vrijeme ali ako osvojite titulu zahvalite njemu covjek jednim potezom rjesi utakmicu.Covjek je igracina !
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 09 maj 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hvala ti Bože na pobjedi.
Još jedna loša utakmica, mislio sam da ono protiv Slavije neće ponoviti ali evo ipak se desilo. Bitna je pobjeda, igra loša, Dulja, Džemo, Tatko i Benko se mogu izdvojiti ostalo nula (neki pozitivna). Na derbiju će se titula odlučivati.
Još jedna loša utakmica, mislio sam da ono protiv Slavije neće ponoviti ali evo ipak se desilo. Bitna je pobjeda, igra loša, Dulja, Džemo, Tatko i Benko se mogu izdvojiti ostalo nula (neki pozitivna). Na derbiju će se titula odlučivati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
OOOOOOOOOOOOOOO BENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BENKECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
BENKINJOOOOOOOOOO
STOJCEV
DŽENO
ČELIK

BENKECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
BENKINJOOOOOOOOOO
STOJCEV
DŽENO
ČELIK
BUKVALNO NAJLOSIJA UTAKMICA SEZONE!! Neka vas je sramota!!!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
slazem seMCMXLVI je napisao/la:BUKVALNO NAJLOSIJA UTAKMICA SEZONE!! Neka vas je sramota!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Igra zabrinjava, ali nek bude ovako do kraja. Sljedeća je najbitnija, jer u slučaju da pobjedimo nećemo imati pritiska na derbiju i bod bi bio dovoljan da se dođe do titule. Idemo dalje, mora dosta bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.