FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neznam samo od kuda ovolika doza pesimizma.U drugom dijelu prvenstva smo neporazeni.Padaju i vrappcici,tušanj i kosevo kao slag na torti.
Sto se tice navijanja komsije Horde su mnogo bolje...[/quote]
budi normalan.[/quote][/quote]
Svako ima svoje misljenje, moje misljenje je da su horde bolje... vase je da ste vi najbolji i to je to... u svakom slucaju meni je drago da ste veceras pobijedili, i volio bih kad bi uzeli i kup i ligu... ja sam navijac celika ali nisam tip koji voli samo svoj klub, nego onaj koji voli svoju drzavu, i iskreno volio bih da ove godine daleko dogurate u europi...
budi normalan.[/quote][/quote]
Svako ima svoje misljenje, moje misljenje je da su horde bolje... vase je da ste vi najbolji i to je to... u svakom slucaju meni je drago da ste veceras pobijedili, i volio bih kad bi uzeli i kup i ligu... ja sam navijac celika ali nisam tip koji voli samo svoj klub, nego onaj koji voli svoju drzavu, i iskreno volio bih da ove godine daleko dogurate u europi...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
auuuu, bas me zanima kolko vas je bilo na utakmicama na jesennedaTM87 je napisao/la:zato ih je na Kosevu prosjecno 3 000 ljudi.... mnogo su jaki nema sta....Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
Sto se tice navijanja komsije Horde su mnogo bolje...

- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo nije tifo forum,te navijacke rasprave ovdje nemojte voditi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ja ti samo kazem trebao si veceras biti na grbavici. kad zagrmi sa juga ZELJO golmanu stucne spadose.
- TheManiacs 1987
- Kontakt:
pa normalno da se nece dati da se snima tekma, imaju ljudi koji su za to zaduzeni, sad svi ti koji su snimali postave na youtube a time se kvari imidz grupe !Mukiol je napisao/la:IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...A U NJEMU MANIJAK...
**** smo im majku veceras bio sam na jugu sjajna atmosfera, fenomenalno, samo su se malo kurcila ona djeca nedaju da se snima tekma...to mi je islo na zivce, a ostalo je sve extra bilo...ako moze neko onu kako ono ide
Jug je nasa sretna strana...pa ono kad spominje islam...taj mi refren treba, hvala...
TITULA TITULA...![]()
![]()
Mukiol je napisao/la:IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...A U NJEMU MANIJAK...
**** smo im majku veceras bio sam na jugu sjajna atmosfera, fenomenalno, samo su se malo kurcila ona djeca nedaju da se snima tekma...to mi je islo na zivce, a ostalo je sve extra bilo...ako moze neko onu kako ono ide
Jug je nasa sretna strana...pa ono kad spominje islam...taj mi refren treba, hvala...
TITULA TITULA...![]()
![]()
ovo je cini mi se tebi prva tekma nakon hej hej godina....

Por que ? Por que somos los mejores...
Ljudi sta je ovo ? Izgleda samo mene ovdje zahebaje taj drugi gol Borca, nekako imam osjecaj da smo veceras izgubili titulu i ako smo pobjedili i na tribinama sve bilo extra i savrseno. Ili ja imam samo los osjecaj i "Brko" ce konacno donijeti titulu na Grbavicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jao jao utakmice, odavno nije bilo ovako, za pamcenje i da se unucima prica, extra derbi steta za 2 go prvi isto bezveze, sudija nam nije svirao penal ko suza kad je beslija izasao pred golmana borca ruka iz aviona zadnjeg igraca odbrane, al et bekric stanic svraka pogiravanje pred kraj tekme - PERVERZIJA bekric pogotovo, lazo osto bez vecere pa mu osim na poluvremenu reko aj daj go kupim ti kinder i ovaj 2 zabio
, najbolji igrac veceras definitivno bekrija 2X assist, i go probijao trcao 1,5 miliona cijena nije vise milion malo nam je to, amaru su skandirali javi se sefe pomjerio je prst na ruci u znak odobravanja a kad smo zabili 4 poceo se radovat ja mislim da je bio na nekim teskim drogama, jos reko da je zadovoljan, borac ne zasluzuje titulu po ovome vcrs i po onoj tekmi iz mostara 3:0 oni su za eurolige top imali su 2 akcije na utakmici jeran mi je digitalcem snimao tifu i na poluvremenu kad mi posalje to uzivancija
:D:D:D

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Cestitam na pobijedi i mislim da ce te biti prvaci, a siguran sam da mozete do boda u jednom od ta 4 gostovanja a realno najvece sanse su vam u Mostaru i Trebinju.
Sine Željo ima samo 3000 godišnjih karata prodanih. Pa-pa1337 je napisao/la: auuuu, bas me zanima kolko vas je bilo na utakmicama na jesen![]()
jedno 300 prosjek, a ?

- samir_tm87
- Kontakt:
nesh vjerovat al je zeljo najposjecenija ekipa ove sezone , a druga na balkanu po posjecenosti cc
oni su rodjeni da budu ljubomorniGrbavica moj zivot je napisao/la:Kako mrzim ove ljubomorne njanje smjesno stvarnoo
zelji treba 1 bod sa gostovanja da ovjeri titulu ako to uspije onda je sampion uz to ako vi nebude te supci i ne pustite borca

trebat ce i njima bodovi , mogu oni pricat da ce pustit ....

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
- ultra_CImanija
haj ne budi smijesan decko idi umij se pa ponovo procitaj sta si napisao....Srce_Tebi je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:eo sad sa utakmice. nemam rijeci. grbavica poslije rata nikad punija. jednostavno po navijanju a i igri najjaci smo u drzavi i to daleko. samo jedno mogu reci: drago mi je sto sam bio dio ovog spektatkla.
Sto se tice navijanja komsije Horde su mnogo bolje...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ova ekipa je spremna za titulu,"leci" ce jos 3 bobe sa strane do kraja,taman za titulu!Sta si se usraoamerosm je napisao/la:Ljudi sta je ovo ? Izgleda samo mene ovdje zahebaje taj drugi gol Borca, nekako imam osjecaj da smo veceras izgubili titulu i ako smo pobjedili i na tribinama sve bilo extra i savrseno. Ili ja imam samo los osjecaj i "Brko" ce konacno donijeti titulu na Grbavicu.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To mislis na bivsu Jugu, jer nemoguce je da imamo vecu posjet od Galate, Panatinaikosa, Olimpijakosa i sl., al ovo sto mi imamo u nasoj za 100 godina nece niko sticisamir_tm87 je napisao/la:nesh vjerovat al je zeljo najposjecenija ekipa ove sezone , a druga na balkanu po posjecenosti cc
manijaci pozdrav iz zenice nas su unesvjestili ovi igraci sto su igrali za sarajevo duro i obuca vise je presao onaj sto prodaje kospice nego njih dvojica al eto zivot ide dalje zelim vam svu srecu i da osvojite prvenstvo svaka cast najbolji ste 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
-
- Kontakt:
čuj Jug je naša sretna strana....Mukiol je napisao/la:IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...A U NJEMU MANIJAK...
TITULA TITULA...![]()
![]()
razbu, da ti nisi fulio grad pa možda gledao u zenici tekmu..

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
- ibrakadabra
- Kontakt:
sa ovakvom igrom i zalaganjem ,sampanjac se vec moze otvoritibistrikboy je napisao/la:Ma ova ekipa je spremna za titulu,"leci" ce jos 3 bobe sa strane do kraja,taman za titulu!Sta si se usraoamerosm je napisao/la:Ljudi sta je ovo ? Izgleda samo mene ovdje zahebaje taj drugi gol Borca, nekako imam osjecaj da smo veceras izgubili titulu i ako smo pobjedili i na tribinama sve bilo extra i savrseno. Ili ja imam samo los osjecaj i "Brko" ce konacno donijeti titulu na Grbavicu.