FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemojte tako, igrat ce Velez za svoju raju, hahahaha!
- themaniaks
- Kontakt:
BRAVO ZELJOOOOOOOO SRECEEEE KO PLANETA,PONOSAN NA OVE MOMKE.VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOO
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
10-4 sutevi za Zrinjski. Ma napast ih na Kosevu,mi scemo do tad vjerovatno Europu osigurat,smijesni su majkemi,ja kontam razbili Siroki,a Siroki kanta obicna.Nismo ni mi sila neka,ali svega mi samo borbeno,pa ne mogu se na guzove provlacit 5 kola.Virtu4l je napisao/la:Kako se provlače iz utakmice u utakmicu, strašno, e moj Nikoliću šta si sve promašio
A znamo kako oni prolaze u tekmama za titulu sa nama.Zuban ,pa 0-3 Beslija.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ALLAHU EKBEEEEEEEER
TO ZEEEEEEEEEEEEELJOOOOOO

TO ZEEEEEEEEEEEEELJOOOOOO
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Prvo sam mislio da ce biti kao na zubandan na derbiju, ali ce izgleda biti deranje guzova.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako je Odović taktički nadmudrio onog galamdžiju
Nisu loši rezultati danas, ono bi bilo bolje da je Sarajevo završilo 0:0 ali ni ovako nije loše, dvije ekipe su dobile zaostatak u samom finišu.
Nisu loši rezultati danas, ono bi bilo bolje da je Sarajevo završilo 0:0 ali ni ovako nije loše, dvije ekipe su dobile zaostatak u samom finišu.
Ljudi sta vam je, Radnik strasan ove sezone 
realno - najviše bodova i najviše prikazano u drugom dijelu zasad. evropa sad vrlo teško može doći u pitanje. oda je tito i partija.
- IlProfessore
- Kontakt:
A i vi prozivate tog pastrmku ko da je neki mostarski intelektualac a ne balavac koji se sa umetanjem riječi brato i gdje treba i gdje ne treba u njegovim postovima pokušava stvoriti sliku nekog pravog mostarca a ustvari je lik koji živi samo u okvirima neta i foruma.
Svaka čast našima dole i na tribini i momcima na borbenosti, jedva čekam taj derbi iako ćemo biti oslabljeni do bola, neka makar ostave srce na terenu!
Svaka čast našima dole i na tribini i momcima na borbenosti, jedva čekam taj derbi iako ćemo biti oslabljeni do bola, neka makar ostave srce na terenu!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- DzoleZeljo
- Kontakt:
BRAVO!DukeOfWellington je napisao/la:Kako je Odović taktički nadmudrio onog galamdžiju![]()
Oni se nisu vidjeli covjece....
Kako samo mocno izgleda ovo danas. 0:3!
Sada slijedi ono najgore, Mladost i igra kuci....
TREBAT CE NAM OGROMNA PODRSKA! OGROMNA
I 98 smo bili oslabljeni do bola ne igranjem Dzele Muharemovica.
struja je napisao/la:danas otići po bod a uzeti tri,začepi pa otčepi što bi rekao stanko špaco poklepović
bravo ljoze 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Dzenis Beganović
decko je buducnost Želje
- corleone87
- Kontakt:
Svaka čast momcima, majstorski odrađena utakmica 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sljedeće kolo je vrijedno koliko i ovo sada. Nista nit lakše nit teze ni nama ni konama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
ja opet kažem - mi nosilaca igre nemamo. evo ni danas se nije previše vidjelo odsustvo memije koji je jedan od najboljih igrača. dženis iako je dao gol realno to nije...i mislim da njihovo odsustvo neće biti presudno. oda je ovdje presudan. oda ih razvaljuje jednog po jednog, a u teškoj finansijskoj situaciji je izmislio dva ciljana pojačanja koja nisu koštala puno, a koja igraju svaku utakmicu 120% i rješavaju utakmice.IlProfessore je napisao/la:A i vi prozivate tog pastrmku ko da je neki mostarski intelektualac a ne balavac koji se sa umetanjem riječi brato i gdje treba i gdje ne treba u njegovim postovima pokušava stvoriti sliku nekog pravog mostarca a ustvari je lik koji živi samo u okvirima neta i foruma.
kokot od igrača za kojeg niko nije htio da dođe do ljubimca i idola
Bravo Plavi! Velez bez sanse za 90 minuta, 0:3 hehehe..i na kraju oni slave pobjedu Sarajeva, jadovi jadni. U srijedu uzet Mladost, a ako Radnik bude motivisan, maleni nemaju sanse. Samo da ne bude mutnih poslova, ne mogu trecu utakmicu zaredom na prepad uzet. Na derbi idemo s prve pozicije i igramo na X. Hajde Zeljoooo!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- advanced1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hilmo123, tiagofaria25 i 36 gostiju.