FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako bih samo volio jednu invaziju na bilino zadnje kolo da je proslavimo ko nekad kup.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- diplomatija
- Kontakt:
Od danas mrzim velez i Mostar kao i ove s groblja, Mostarska raja se danas pokazala, svaka čast, a našim momcima se mi ne možemo nikad zahvaliti na onome sto pružaju ove sezone, svaka čast..volim te Zeljo
A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež 
treba sutra mladost dobiti radnik onda nemaju prostora za prodaju bodova
Ma ne pustiti Memiju i Beganovića u repku, titula je u pitanju. Greda čitaš li ovo ili iko ko te zna.
Bravo momci za mene ste več šampioni.
Bravo momci za mene ste več šampioni.
Ma ne može se na osnovu pojedinaca davati zaključak o široj masi, a ako misliš na povike za Sarajevo to je žar borbe i mi smo njima pjevali svaštadiplomatija je napisao/la:Od danas mrzim velez i Mostar kao i ove s groblja, Mostarska raja se danas pokazala, svaka čast, a našim momcima se mi ne možemo nikad zahvaliti na onome sto pružaju ove sezone, svaka čast..volim te Zeljo
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- champions1921
I ono bice Zeljo qrac sampion je zbog zrinjskog garant.. Pomnozeni ste sa nulom i na terenu i na tribinama.. Adio..shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Nismo pomisli jer su nakon sto je recen rezultat iz Sarajeva odmah poceli pjevati biće Željo znas sta vec..shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Derbi odlucuje neko od Zeljine djece
DERI DIVOVE !!!!
DERI DIVOVE !!!!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A nakon toga pjevaju "Bice Zeljo k. sampion"champions1921 je napisao/la:I ono bice Zeljo qrac sampion je zbog zrinjskog garant.. Pomnozeni ste sa nulom i na terenu i na tribinama.. Adio..shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
vala stilom igre slabo, a i dosta je manji, jedino beskompromisnim stavom. kokot sve umije i sve radi. i ne hebe živu silu.
kad bi mladost sutra mlatnula radnika ovi bi morali izginuti u srijedu. ne treba nijedna ekipa podcijeniti ni ostale utakmice - danas smo po stoti put ove sezone vidjeli da ništa ne mora.
kad bi mladost sutra mlatnula radnika ovi bi morali izginuti u srijedu. ne treba nijedna ekipa podcijeniti ni ostale utakmice - danas smo po stoti put ove sezone vidjeli da ništa ne mora.
Uh kako lijep osjecaj kad tvoj tim ocita lekciju u gostima domacoj ekipi
Bravo Oda,bravo momci ! Apslutno zasluzena pobjeda,Velez nadmudren i bezopasan,Zeljo borben i takticki odlicno pripremljen
Od pocetka pa do kraja smo kontrolisali utakmicu i vec negdje na poluvremenu smo svi vec vidjeli da bi se moglo doci do ta,vrlo vjerovatno,kljucna 3 boda za Evropu,tako i bi na kraju
Red je napomenti da je sudjenje danas bilo na visokom nivou i pored velikog pritiska domacina
Posebno kapa dole za Manijake
Sad pobjediti Mladost,mislim da smo to breme domaceg terena skinuli konacno nakon Borca i da cemo slaviti sigurnu pobjedu aBd. A onda derbi,pa sta bude..Da mirise sve na Zubandan,mirise..
Moram se dotaci i Veleza..Neko je napisao gore da polahko postaju provincijski klub i nazalost to nije daleko od istine
Uvijek cu postovati rivalitet,zelju za pobjedom,ali pokazi dostojanstvo u tim nastojanjima..Ovako je bilo tuzno vidjeti trenera Veleza koji dobija crveni,onda onaj crveni igraca..Publika no comment,zalosno..
Bravo Oda,bravo momci ! Apslutno zasluzena pobjeda,Velez nadmudren i bezopasan,Zeljo borben i takticki odlicno pripremljen
Red je napomenti da je sudjenje danas bilo na visokom nivou i pored velikog pritiska domacina
Sad pobjediti Mladost,mislim da smo to breme domaceg terena skinuli konacno nakon Borca i da cemo slaviti sigurnu pobjedu aBd. A onda derbi,pa sta bude..Da mirise sve na Zubandan,mirise..
Moram se dotaci i Veleza..Neko je napisao gore da polahko postaju provincijski klub i nazalost to nije daleko od istine
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
sergejevic
- Kontakt:
Smijesni ste realno. Nemas pravo pisati ovdje, kao ni teni slicni licemjeri. Jedan dan je prica kako Rodjeni igraju samo za sebe, boli ih i za Zrinjski i Zelju i Sarajevo, onda sutra navijaju za Sarajevo protiv Zrinjskog, a prije toga za Zrinjski protiv Zelje. Vozdra satro Mostarska raja i budite sretni s pitarima zajedno.shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež
Svakako, znači gubljenje Zrinje se obilježava pjesmom:"Bit će Željo..."shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež
jašta
Bravo momci
- champions1921
Ma smijesno Boga mi..Samo su se tada i culi.. Ne mogu da vjerujem da im je Zeljo tolike komplekse nabio..Baja_Zvjerka je napisao/la:A nakon toga pjevaju "Bice Zeljo k. sampion"champions1921 je napisao/la:I ono bice Zeljo qrac sampion je zbog zrinjskog garant.. Pomnozeni ste sa nulom i na terenu i na tribinama.. Adio..shaman7 je napisao/la:A jeste li pomislili to da su na stadionu proslavili ne vodstvo Sarajevo, nego to što Zrinjski gubi ? Naravno sad će se to gurnuti u medije, navijači će se još više zamrziti, hiljade i hiljade komentara , smiješno previše. Čestitke na pobjedi, bili ste puno bolji, naši manekeni nek se zapitaju kako se igra za Velež![]()
![]()
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 09 maj 2015, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Ocekujem dobru atmosferu protiv Mladosti,podrška je od izuzetne vaznosti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- champions1921
Raja je pozelila pjesme s juga. Derbi ce biti PAKAO
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- advanced1921
- Kontakt:
ovaj rasplet je loš po zdravlje
dobri smo, imamo odličnog trenera, talentovane dječurlije, ali više smo u utrci zato što su drugi loši nego što smo mi dobri...
derbi za titulu je uvijek dobra i lijepa stvar, ali mislim da trenutno nismo kvalitetom ni među prve tri ekipe, a da ne pričamo dalje...
nekako nam se samo nametnulo da igramo ovaj derbi za titulu, a ja bih iskreno volio da smo bar malo kvalitetniji pa da je to na koševu 50-50 pa šta bog da... ovako će bukvalno sve biti na njihovoj strani: kvalitet, sudije, više publike, tako da šanse po meni nisu 50-50.
treba malo spustiti tenzije, ne treba zaboraviti koji je naš cilj!
dobri smo, imamo odličnog trenera, talentovane dječurlije, ali više smo u utrci zato što su drugi loši nego što smo mi dobri...
derbi za titulu je uvijek dobra i lijepa stvar, ali mislim da trenutno nismo kvalitetom ni među prve tri ekipe, a da ne pričamo dalje...
nekako nam se samo nametnulo da igramo ovaj derbi za titulu, a ja bih iskreno volio da smo bar malo kvalitetniji pa da je to na koševu 50-50 pa šta bog da... ovako će bukvalno sve biti na njihovoj strani: kvalitet, sudije, više publike, tako da šanse po meni nisu 50-50.
treba malo spustiti tenzije, ne treba zaboraviti koji je naš cilj!
nije to bolest rijetka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.