BENKECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
BENKINJOOOOOOOOOO
STOJCEV
DŽENO
ČELIK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slazem seMCMXLVI je napisao/la:BUKVALNO NAJLOSIJA UTAKMICA SEZONE!! Neka vas je sramota!!!!!
pridruzujem se komentaruarhimed89 je napisao/la:Ne vidim ni jedan razlog za zadovoljstvo osim rezultata.
Danas je ovo sa Zrinjskim proslo,ali je ova igra ocajna.
Ovi sto prave od Stojceva boga,tanko je ono totalno.Ako bude kakve nafake mozda se uzme titula ali na kraju sezone treba totalnu promjenu igraca.Ono je i vise nego zalosno,i igra prije gola i igra poslije gola.Pogubili se ne znaju smiriti loptu,bukvalno se usrali i ne znaju gdje ispucat i kako dodati loptu.
Sarajevo koje je sad u jednom financijskom blagostanju treba sa vise sigurnosti,posjeda i atraktivnosti da igra.
Danas ste nadigrani u svakom smislu,al et dobro je dosla pobjeda.Od Stojceva kao i od ostalih se ocekuje da imaju kontinuitet dobre igre a ne kurcobolju po 90 minuta.Da je jedna od onih sansi Zrinjskog usla,bila bi to samarcina samo takva i navijacima i upravi i svim simpatizerima Sarajeva.
Sto se tice igraca,izdvojio bi Benku,Duljevica i DELACA![]()
![]()
Ostali nisu vrijedni komentara,ukljucujuci i Stojceva.
pa pogledala vas je prošlo kolokupus army je napisao/la:Suvisno je bilo sta pisati o danasnjoj igri,jer je blago receno bila katastrofalna.Po meni mi nemamo igre cim se razbije dvojac sa sredine Cimirot-Radovac,to je osovina ove ekipe Sarajeva,druga stvar je ovaj Kalasi,drag mi je lik,al Boga mi dragog ja ne vjerujem da on uopste moze biti clan jedne ekipe kakvo je Sarajevo.Sledecu protiv Radnika treba Stojcev na lijevo krilo,a Krste u spic,iza Krste bi ja stavio Bilbiju,nazad krenuti sa Dzemom na desnom beku,a Mihojevic ili Kovacevic na stoperu.Sve u svemu morala je i nas jednom sreca da pogleda,al ja ne znam kako derbi preziviti.
Da,pogledala nas je u proslom kolu,al smo bar nesto pokusavali i teren je bio ocajan,al ovo danas je bas Bozija volja.extra je napisao/la:pa pogledala vas je prošlo kolokupus army je napisao/la:Suvisno je bilo sta pisati o danasnjoj igri,jer je blago receno bila katastrofalna.Po meni mi nemamo igre cim se razbije dvojac sa sredine Cimirot-Radovac,to je osovina ove ekipe Sarajeva,druga stvar je ovaj Kalasi,drag mi je lik,al Boga mi dragog ja ne vjerujem da on uopste moze biti clan jedne ekipe kakvo je Sarajevo.Sledecu protiv Radnika treba Stojcev na lijevo krilo,a Krste u spic,iza Krste bi ja stavio Bilbiju,nazad krenuti sa Dzemom na desnom beku,a Mihojevic ili Kovacevic na stoperu.Sve u svemu morala je i nas jednom sreca da pogleda,al ja ne znam kako derbi preziviti.
Jedan odbrambeni nece nista rijesiti u bezidejnosti igre.ShofaII je napisao/la:Kakva ba totalna promjena graca!?
Pa mi jedva cekali da se ustabili bar pola ekipe i sad da sve zamjenimo.
Nigdje veze.
Sve je ovo zlatno, dodati jednog odbrambenog i Delaca zadrzati a polako davati priliku mladim igracima.