RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pogledaj utakmicu pa komentariši sudjenje...Cccc..niste oštećeni ni u kom pogledu
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tebi i mnogoj Vasoj fer i sportskoj raji mnogo Hvala!Cernica je napisao/la:Brato syeban do bola jer je za mene ovo pravi bh derbi kakav svinjski i pm. Nasi slabi do bola bez ideje borbe i pameti. Brzinski sam usao na temu Zelje i mislio cestitati ali nakon bljuvotina sam odlucio da necu. Ljudi nas posteno namlatili i yebat mu mater idemo dalje. Tuzan dan za mene koji cu morati utapati u alkoholu. Posto ja nisam papak pozelit cu im mnogo srece kao i Sarajevu pa nek se muski pobiju u derbiju i dostojno predstave nasu zemlju. Iskreno jedan od ova dva kluba je po igrama i zasluzio titulu. Pozdrav svim normala manijacima. Ostali neka me zaobidju
A sa drugim supcima cemo supacki!

-
- Kontakt:
Ocajna igra u prvom poluvremenu i volja za igrom u drugom tako se moze opisat danasnja igra naseg Veleza..Mirza Cemalovic katastrofa,Dino Hajdarevic katastrofa,Reljica poslat boks da trenira ili negdje gdje se lopta ne udara,Pejic dobar za rezervnog beka,za stoperski par nemam komentara,Hebibovicu danas jedan ogromni minus ne zbog toga sto nije dao gol sto nije ima priliku ili sto je lose odigro svakom se to moze desit da nema svoj dan ali ono nezalaganje i setanje po terenu

#musvdg
-
- Kontakt:
Vi ste svi kod vas nema razlike,istina je ovo.Pitate se zasto vise gotivimo sarajevo zasto ne volimo zelju,bas zbog vaseg skandiranja i ponasanje je tako.Sjetite se prosle godine kad gadjate kamenjima doktora naseg i jebte mu majku nacionalistickim skandiranjem,covjeka koji ima 60+ godina,kako skandirate nama koji smo mnogo toga prosli 90-ih godina ovdje u Mostaru i nazivate nas imenima onih koji su nas ubijali,emocije su mi proradile sve se skupilo..Sretno u evropi opet nas predstavite u najbolje svijetlu pa bar sa 4-0 pokusajte gubit utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Tebi i mnogoj Vasoj fer i sportskoj raji mnogo Hvala!Cernica je napisao/la:Brato syeban do bola jer je za mene ovo pravi bh derbi kakav svinjski i pm. Nasi slabi do bola bez ideje borbe i pameti. Brzinski sam usao na temu Zelje i mislio cestitati ali nakon bljuvotina sam odlucio da necu. Ljudi nas posteno namlatili i yebat mu mater idemo dalje. Tuzan dan za mene koji cu morati utapati u alkoholu. Posto ja nisam papak pozelit cu im mnogo srece kao i Sarajevu pa nek se muski pobiju u derbiju i dostojno predstave nasu zemlju. Iskreno jedan od ova dva kluba je po igrama i zasluzio titulu. Pozdrav svim normala manijacima. Ostali neka me zaobidju
A sa drugim supcima cemo supacki!
FORZA VELEŽ

#musvdg
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Zaslužen poraz.Malo smo stisli u drugom poluvremenu,penal jedan ili dva,možda su bila oba,možda jedan a možda nijedan.Nisam vidio dobro i neću bezveze naglabati.Plus crveni karton,a to je kvalitetnija Želje lako iskoristila.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
A sto li Avdo njega stavi a Jankovic na klupi.1922VFC1981 je napisao/la:Ocajna igra u prvom poluvremenu i volja za igrom u drugom tako se moze opisat danasnja igra naseg Veleza..Mirza Cemalovic katastrofa,Dino Hajdarevic katastrofa,Reljica poslat boks da trenira ili negdje gdje se lopta ne udara,Pejic dobar za rezervnog beka,za stoperski par nemam komentara,Hebibovicu danas jedan ogromni minus ne zbog toga sto nije dao gol sto nije ima priliku ili sto je lose odigro svakom se to moze desit da nema svoj dan ali ono nezalaganje i setanje po terenu![]()
![]()
![]()
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@1922VFC1981 - E moj prijatelju.
Daleko ste vi od tog osjecao kao i ovi Vasi gore guzni prijatelji.
Niste vi osjetili evrope a ne lige prvaka, a kada je osjetite pa napravite neki rezultat onda mozete da pricate. Do tada, proci ce jos mnogo godina...
Ovo sto ima Zeljo nema niko! Zato i jeste krivo, a da VAs je netko ovako razmio, nije nikao kao Zeljo par godina unazad!
Nasa djeca da izgube svaku 5:0 na tom nivou, dobit ce gore aplauz!
Niste vi osjetili evrope a ne lige prvaka, a kada je osjetite pa napravite neki rezultat onda mozete da pricate. Do tada, proci ce jos mnogo godina...
Ovo sto ima Zeljo nema niko! Zato i jeste krivo, a da VAs je netko ovako razmio, nije nikao kao Zeljo par godina unazad!

Nasa djeca da izgube svaku 5:0 na tom nivou, dobit ce gore aplauz!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 maj 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja vise ni na jedne utakmicu ove nase lige necu otici budeteli vi prvaci lige,necu da se raspravljam samo kazem da pricas nebuloze ko mi supci sto hocemo da vas pobjedimo sto smo se nalozili protiv vas..Jadna li je glava s takvom pameti,uzivaj.DzoleZeljo je napisao/la:@1922VFC1981 - E moj prijatelju.
#musvdg
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta ti sada ne valja?
Mozda sudenje?
Ma ja, stanite u red sa onim gore.
Pa Vas juniori uniste, juniori sa platama od 500 KM+!
Zapitajte se do koga je!
i da, da nije mozda offside bio?

Mozda sudenje?
Zapitajte se do koga je!
i da, da nije mozda offside bio?

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Apsolutno.1922VFC1981 je napisao/la: Vi ste svi kod vas nema razlike,istina je ovo.Pitate se zasto vise gotivimo sarajevo zasto ne volimo zelju,bas zbog vaseg skandiranja i ponasanje je tako.Sjetite se prosle godine kad gadjate kamenjima doktora naseg i jebte mu majku nacionalistickim skandiranjem,covjeka koji ima 60+ godina,kako skandirate nama koji smo mnogo toga prosli 90-ih godina ovdje u Mostaru i nazivate nas imenima onih koji su nas ubijali,emocije su mi proradile sve se skupilo..Sretno u evropi opet nas predstavite u najbolje svijetlu pa bar sa 4-0 pokusajte gubit utakmice.
FORZA VELEŽ
Kuku kad ih pobjedimo,kuku kad izgubimo.
Rijedak je primjer,nažalost,da protivnički navijači mogu sasvim normalno šetati po 'tuđem' gradu,a to mogu Manijaci u Mostaru(slobodarskom)to može i Red Army u Sarajevu.Nikom nikada,niti će bez povoda nekome od navijača Želje tu faliti dlaka s glave.Ali,mnogi neće da prihvate vrlo važnu činjenicu....ako te neko na tvom stadionu vrijeđa a ti si mu pružio sve da se osjeća ugodno,logično da će uslijediti kontra.Jer nekome dopustiti da ti vrijeđa na tvom stadionu,ono što te najviše boli,pa malo varnica na terenu i strašno zayebano skandiranje 'biće Željo racku šampion'...stvarno je grubo.Ne bih da vas dodatno palim ali HZ to nikada,baš nikada nisu skandirali.I zbog toga uvijek imaju dobrodošlicu.
Nije to nikakvo ulizivanje jer Sarajevo nama ništa nije dalo,naprotiv,već samo uzajamno poštovanje.
Zamislite,mi dođemo na Grbavicu i počnemo ružno skandirati o Grbavici,nazivajući vas imenima onih koji su tu istu Grbavicu srušili...šta bi bilo...vi bi nas pljeskom pozdravili?Manite se šuplje.
I onda neka djeca,neki jazavci tamo na Željinoj temi,uzimaju si za pravo da nas vrijeđaju,kao seljaci,komunjare...
To što nas je 99% antifašista,ne znači nužno da smo komunjare...oni koji jesu,neka su.Mi smo se uvijek borili i borićemo se protiv fašizma svim sredstvima.I svakoga ko dirne naše,kita ga čeka.Pardon na malo nesportskim temama,ali morao sam da odgovorim pojedinim vehabijama.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Čuj meni govori da pogledam utakmicu, onaj ćelavi udara laktom Hajdarovića eto baš gdje sam sjedio.
Nije bitno uglavnom i ovaj sudija treba bit suspendovan jer nije ništa bolji od Živkovića.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije bitno uglavnom i ovaj sudija treba bit suspendovan jer nije ništa bolji od Živkovića.
-
- Kontakt:
Ne nije bio ofsajd,ruka je bila kod kokota kod prvog gola kada je uzeo loptu na sredini teren.Ako onako sampioni drzave igraju ja se stidim ove lige i svakog kluba ukljucujuci i Veleza.Otkako ste gol dali pocinje vase izlezavanje,zadrzavanje,nabijanje i pored svega sa igracem vise igrate bunker na 40 metara od gola..DzoleZeljo je napisao/la:Sta ti sada ne valja?
Mozda sudenje?
Zapitajte se do koga je!
i da, da nije mozda offside bio?![]()

#musvdg
-
- Kontakt:
Onakav mesar treba da bude kaznjen od strane saveza zbog namjernog lakta u lice protivnickog igraca,samo cu to recivm22 je napisao/la:Čuj meni govori da pogledam utakmicu, onaj ćelavi udara laktom Hajdarovića eto baš gdje sam sjedio.
#musvdg
I to bez ikakve potrebe već je gotovo sve bilo...1922VFC1981 je napisao/la:Onakav mesar treba da bude kaznjen od strane saveza zbog namjernog lakta u lice protivnickog igraca,samo cu to recivm22 je napisao/la:Čuj meni govori da pogledam utakmicu, onaj ćelavi udara laktom Hajdarovića eto baš gdje sam sjedio.
manijaci razgulite sa foruma ili mjenjajte dilera
I opet Velež biva kažnjen od strane sudija,dosta više,sramota .
Zašto Velež nije odigrao muški tekmu kao protiv Sarajeva,Zrinjskog,Širokog itd,?

Mislim da je sve jasno

Zašto Velež nije odigrao muški tekmu kao protiv Sarajeva,Zrinjskog,Širokog itd,?

Mislim da je sve jasno

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Imali su tri igrača više,zaboravio si sudijske bekove i krila koja nose Želju do titule.1922VFC1981 je napisao/la:Ne nije bio ofsajd,ruka je bila kod kokota kod prvog gola kada je uzeo loptu na sredini teren.Ako onako sampioni drzave igraju ja se stidim ove lige i svakog kluba ukljucujuci i Veleza.Otkako ste gol dali pocinje vase izlezavanje,zadrzavanje,nabijanje i pored svega sa igracem vise igrate bunker na 40 metara od gola..DzoleZeljo je napisao/la:Sta ti sada ne valja?
Mozda sudenje?
Zapitajte se do koga je!
i da, da nije mozda offside bio?![]()

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Sve je bilo normalno na tribinama dok nije onaj smecar sto je dao prvi gol dosao do dedare gdje je najluđa ekipa i gestikulirao s prstom na ustima. Seljacina bosanska s majmunoliki izrazom lica mi dosao provocirat mamu mu zicam. Dao si gol i proslavi ga kako god hoces a ti si kundo dosao ispred onih koji su izgorili na utakmicama Veleza. Kojima je Velež život. On je najveci krivac
From father to son
-
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:
Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad
Ko nam zlo mislio na racku nam visio
da znamo ko su i sta su,zato sam kopirao ovo

Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad
Ko nam zlo mislio na racku nam visio

da znamo ko su i sta su,zato sam kopirao ovo

#musvdg
haha pa to je sportski dogadjaj kao sto rece vas navijac sta se pjenite boze dragi bez potrebe izgubili pa sta.Cernica je napisao/la:Sve je bilo normalno na tribinama dok nije onaj smecar sto je dao prvi gol dosao do dedare gdje je najluđa ekipa i gestikulirao s prstom na ustima. Seljacina bosanska s majmunoliki izrazom lica mi dosao provocirat mamu mu zicam. Dao si gol i proslavi ga kako god hoces a ti si kundo dosao ispred onih koji su izgorili na utakmicama Veleza. Kojima je Velež život. On je najveci krivac
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.