Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kupuj odmah, za te pare strasan telefon
Inace solidan telefoncic, dobar za osnovne stvari i svakako dobra stvar je sto ima i prednju kameru i LED svjetlo za notifikacije uzimajuci u obzir cinjenicu da je to telefon nizeg cjenovnog ranga...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Haj vidi rjesenje za moj problemanonimni je napisao/la:Kupuj odmah, za te pare strasan telefonInace solidan telefoncic, dobar za osnovne stvari i svakako dobra stvar je sto ima i prednju kameru i LED svjetlo za notifikacije uzimajuci u obzir cinjenicu da je to telefon nizeg cjenovnog ranga...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Kupuj, pošto je inače od 200-250 KM na pik-u pa svakako ne možeš izgubiti + ako je iz telecoma onda imaš pravu garanciju!HariTz je napisao/la:Nudi mi čovjek Sony Xperiu E4, kupljenu u Bh Telecomu, njegovom sinu se ne sviđa, jedanput ga samo upalio, za 100 KM samo da ga proda.
Zna li ko valjal šta ovaj telefon?
Nemam pojma sta moze biti, pokusaj vratiti telefon na fabricke postavke (naravno, prije toga sve bitno prebaci na kompjuter i spasi imenik) ako ne nadjes neko rjesenje prije toga i trebala bi ti se kamera vratiti u normalu...Otelo je napisao/la:Haj vidi rjesenje za moj problemanonimni je napisao/la:Kupuj odmah, za te pare strasan telefonInace solidan telefoncic, dobar za osnovne stvari i svakako dobra stvar je sto ima i prednju kameru i LED svjetlo za notifikacije uzimajuci u obzir cinjenicu da je to telefon nizeg cjenovnog ranga...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Galaxy s4 radi na 50-60-70% baterije samo se ugasi... na punjac ne reaguje (ne gori lampica da puni) bio na punjacu i pokusam upalit i nece, i to mi se skoro desilo isto i kroz 3-4 sata se upalio i pokazivalo da ima 2% baterije, radio par dana i evo sad isto... stavljo sam drugu bateriju prosli put kad mi se to desilo al i dalje nije se nista desavalo.
@klasik ne prepadaj me. 
Nadam se da ćeš riješiti to.
Evo uz dosta guglanja i detaljnog objasnjavanja problema, shvatio sam sta je, u biti zaglavljeno mi je dugme za paljenje/gasenje... ustvari zaglavljeno i konstantno pritisnuto ono unutra, sa vana izgleda skroz normalno...BelminM23 je napisao/la:@klasik ne prepadaj me.
Malo sam gledo kako popravit i ljudi govore da treba samo "dobro izlupkat" mobitel da bi ono iskocilo, ja sam malo lupko al nista se ne desava pa cu ipak sacekat sutra dan i odnijet ga u servis ne otvore, odglave, moguce da se isprljalo umastilo pa ostalo zaglavljeno.
Provjerio sam da je zaglavljeno tako sto sam izvadio bateriju, i onda drzo samo volume down i on mi ga pocne ono rootova il bootova, bas i ne razumijem hahah... gdje mora bit kombinacija te 2 tipke.
Sutra javim kolko me kostala popravka (nadam se da je to to, ustvari 99,9% je to)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
od zid ga, uvjek radi
Kako funkcionise ovo 0,50km za 24 sata nakon sto potrosim 20mb, provjeravam sad dosao sam do 30mb a kredit je identican kao sto je bio tj nije nista skinulo pa moze li neko ukratko objasniti
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Mislim da je 50 mbxaves je napisao/la:Kako funkcionise ovo 0,50km za 24 sata nakon sto potrosim 20mb, provjeravam sad dosao sam do 30mb a kredit je identican kao sto je bio tj nije nista skinulo pa moze li neko ukratko objasniti
naprijed rejal
Re: RE: Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ucinilo mi se da na stranici pise 20 ugl hvala sad bar znam sta jeSveti je napisao/la:Mislim da je 50 mbxaves je napisao/la:Kako funkcionise ovo 0,50km za 24 sata nakon sto potrosim 20mb, provjeravam sad dosao sam do 30mb a kredit je identican kao sto je bio tj nije nista skinulo pa moze li neko ukratko objasniti
Je li ko kupovao onaj eksterni prenosivi punjač za mobitele na eBayu i sl. da preporuči? 
I ja planiram sebi uzeti to i mislim da ću uzeti ovaj: http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 53908.html , original, dosta mAh ima, a i Xiaomi je provjeren i pouzdan...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna se cesto desiti da prikazu lazan kapacitet, vjerovatno ima jeftinije, a jednako dobro (makar kako kazu prodavaci, kao sto si ti nasao), a da je stvarni kapacitet daleko manji, Xiaomi je provjerena firma i sumnjam da im je u cilju da se igraju s laznim podacima, a za 45 KM veceg i sigurno originalnog powerbanka nema...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Power bank, izgleda bas mal i praktican. Mada sam nailazio i slabijeg kapaciteta a cijena tu negdje, pa bolje dat malo vise a dalek oveci kapacitet.
Mia San Mia
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Probaj lave ovo mozda mogne. Sa play-storea skini aplikaciju Open Camera,djaba je. To je samo zamjenska aplikacija za kameru i odlicna je,sve ima. Pa probaj preko nje slikati pa onda pokusaj otvoriti slike koje si preko nje uslikao. Valjda pomogneOtelo je napisao/la:Krenem otvoriti sliku na mobitelu koju sam uslikao i pise : " Ova vrsta datoteke nije podrzana".
Nek pomogne neko, LG Optimus F60 je u pitanju.
Ma uradio sam nesto slicno. Skinuo sam PicView i mogu preko te aplikacije da otvorim.UrbyEmanuelson je napisao/la:Probaj lave ovo mozda mogne. Sa play-storea skini aplikaciju Open Camera,djaba je. To je samo zamjenska aplikacija za kameru i odlicna je,sve ima. Pa probaj preko nje slikati pa onda pokusaj otvoriti slike koje si preko nje uslikao. Valjda pomogneOtelo je napisao/la:Krenem otvoriti sliku na mobitelu koju sam uslikao i pise : " Ova vrsta datoteke nije podrzana".
Nek pomogne neko, LG Optimus F60 je u pitanju.
Hvala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aplikacija za wp, potrebno mi je ono određivanje rute, mjerenje koliko sam presao hodajuci i sl, brzina prosjecna i tako?
Mia San Mia
RunKeeper bi trebala moći. Super je, ja je koristim na Androidu. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.