FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 20:37

nemojte se sa neretvom sprdati. pa ne bi nas bilo da ovo tipkamo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2015, 20:39

Dva sata od tekme ja ne mogu sebi da dođem. Ne pamtim kad smo ako smo uopšte dobili Velež dole tri razlike. Svaka čast igračima, kakva borba. Mi možda nismo ni svjesni kakvu smo danas tekmu dobili. Ovi dole zapali zbog love kao da za hljeba nemaju, a ne bi dali gola da se tri dana igralo. Oda je definitivno najbolji trener lige, učio je od najboljeg svih vremena i naučio. Bravo majstore.
Sad mladost da je dobiti, a moglo bi biti guravo pravo jer se oni pobjedom sutra vraćaju u igru.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 09 maj 2015, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 maj 2015, 20:40

Fidelito je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Svaka cast nasoj ekipi,danas smo izdominirali Velez i nanijeli im tezak poraz na svakom mogucem nivou.Ubili smo ih trkom i zeljom i na kraju mozemo slobodno reci da ovaj Velez pojma nema.Nasa djeca Bajic i Beganovic opet strijelci uz njih nazad Aco i Bogdanovic ginu,ma sve za 10,mozda do sada najzrelija tekma nasih.Idemo dalje,rijetko to kazem ali Obarsku moram uzeti!

Za utjehu na FTV-u je pocela "Bitka na Neretvi" bar jednu pobjedu danas da upisu crveni :wave:

Pa treba da znamo da su u toj bitci učestvovali neki od naših najvećih sinova i da smo dobili izgubljenu državnost,danas je stvarno bilo lijepo navratit u Jablanicu proćaskat malo sa rajom i onda na tekmu,zašto ne pohvalit i Hasanovića?
Svi su bili za 10 izdvajam ove sto su vec 4-5 utakmica među najboljima uz Kokota.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 20:42

rodom s Mejtaša je napisao/la:Dva sata od tekme ja ne mogu sebi da dođem. Ne pamtim kad smo ako smo uopšte dobili Velež dole tri razlike. Svaka čast igračima, kakva borba. Mi možda nismo ni svjesni kakvu smo danas tekmu dobili. Ovi dole zapali zbog love kao da za hljeba nemaju, a ne bi dali gola da se tri dana igralo. Oda je definitivno najbolji trener lige, učio je od najboljeg svih vremena i naučio. Bravo majstore.
Sad mladost da je dobiti, a moglo bi biti guravo pravo jer se oni pobjedom sutra vraćaju u igru.
neka, neka se vrate :mrgreen:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 09 maj 2015, 20:47

Evo i mene ljudi, sad sa tekme dosao.. Ne znam sta da kazem.. Zeljo bez podrske nije Zeljo. Ovo je pravi dokaz. Momcima jedno veliko HVALA za ovo danas. Sad u srijedu idemo dobiti Mladost, a onda u lavoru srusiti malene i poslat ih ponovo na psihijatriju. VOLIM TE ŽELJO, HVALA TI OČE ŠTO MI PRAVI PUT POKAZA !
Željezničar živimo !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2015, 20:50

Gore su se usrali pravo. Sad bi remi potpisali u derbiju. Boje se sudbine jer nešto se očito sprema. Željo ko 98 bez ikakve šanse, ali Željo.
Ne znam jesi li danas upratio ono Kusturicino obraćanje pitarskim masama. Cirkus. Puklo gore sve još ako ne budu prvaci nastaće haos, a sve je trebalo biti davno gotovo, a Željo da bude peto - šesto mjesto.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 09 maj 2015, 20:57

Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 maj 2015, 20:57

Ma propuho je i rodjene bakijas

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 maj 2015, 20:58

Sudija odlican, sve pohvale!
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 20:58

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gore su se usrali pravo. Sad bi remi potpisali u derbiju. Boje se sudbine jer nešto se očito sprema. Željo ko 98 bez ikakve šanse, ali Željo.
Ne znam jesi li danas upratio ono Kusturicino obraćanje pitarskim masama. Cirkus. Puklo gore sve još ako ne budu prvaci nastaće haos, a sve je trebalo biti davno gotovo, a Željo da bude peto - šesto mjesto.
ne znam šta bi ti rekao. djeluje k'o sujevjerje. ali... :mrgreen:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 maj 2015, 21:00

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gore su se usrali pravo. Sad bi remi potpisali u derbiju. Boje se sudbine jer nešto se očito sprema. Željo ko 98 bez ikakve šanse, ali Željo.
Ja nekako opet mislim da cemo ih na groblju glat dobit.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 maj 2015, 21:03

A nemojte ono zvati groblje. OK tuta i sta sve ne, al groblje nije OK.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 maj 2015, 21:10

Kakva utakmica, nemam rijeci na sve ovo danas u Mostaru. Malo je reci da sam prezadovoljan sa igrom i sa svim ostalim. Na ruku su nam isli i rezultati konkurenata a davno sam napisao da ce svako kolo neko od prve 4 ekipe kiksati a tako ce biti i svako do kraja. Igra nam se enormno poboljsala i nadam se da ce ici uzlaznom putanjom i ova 4 kola. U naredne 4 utakmice ako osvojimo 6 bodova sigurni smo u evropi, nadam se da igraci razmisljaju malo drugacije ;)

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 09 maj 2015, 21:16

diplomatija je napisao/la:Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad
ti si **** smrad koji smije samo ovako ilegalno da laješ po poštenom narodu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 21:16

mi smo trebali biti završena priča jedno u 21. kolu i gatati hoće li nam četvrto mjesto biti dosta za evropu. to su nam mislili i namijenili, i komšije i hercegovci.

a treba za ovo pohvaliti i upravu. urađena je prava stvar, u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 maj 2015, 21:19

RobertoBaggio je napisao/la:Red je malo Bogdanovića da pohvalimo. Pojedinačno, jedan od najzaslužnijih što smo uzeli zadnjih 6 bodova. Protiv Borca nas spasio u onoj situaciji kad je Hasanović pogodio sudiju, pa na kraju utakmice zabio za pobjedu; danas odlična intervencija nekad oko 60. minute, kada je u zadnji čas izblokirao šut, i onda opet gol na kraju. :thumbup:
Mislim da je Kosorić tad spasio gol protiv Borca, ali nebitno, slažem se u svakom slučaju.
Daleko bolji igrač nego na proljeće.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 maj 2015, 21:23

diplomatija je napisao/la:Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad
Svaka cast :thumbup:
#musvdg

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 09 maj 2015, 21:27

storm_raider je napisao/la:Sudija odlican, sve pohvale!
Ja ne znam jeli do mene ali po meni je opet sudije kenjao. Prva tri-cetri starta za žuti i nista. Dva cista faula nad Bjicem na ivici sesnesterca, njemu ispred ociju, nista ne svira. I jos par diskutabilnih odluka. Mislim da se to treba spomenuti......ili sam to jedini ja vidio tako :D
A igracima svaka cast na ovom danas prikazanom. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 maj 2015, 21:31

Malo sam stariji(53 kuke) i naseg Zelju gledam vec 40 i kusur godina,sa njm sam kao i mnogi ovdje prosao mnogo radosnih i tuznih trenutaka,bilo je fantasticnih igraca i generacija,kao i dosta losih,sve je to normalno za klub koji postoji gotovo sto godina.Ali moram priznati da mi je ova generacija jedna od drazih,ne zbog nekog aman - zaman kvaliteta i nekih velemajstora,ponosan sam na njih sto postuju dres koji nose,sto postuju klub,trenere kao i nas navijace,sto svojim primjerom pokazuju kako se treba odnositi prema instituciji zvanoj FK Zeljeznicar,oni su za mene pravi pobjednici i sampioni,momci kojima niko ama bas niko nije davao sanse za Evropu,momci koji su kokuzi u odnosu na druge,koji u ovom trenutku mogu mastati o primanjima i uslovima koje imaju igraci Sirokog,Zrinjskog ili Sarajeva zasluzuju svaki respekt.Sto se mene licno neka pobjede jos dvije domace tekme i osiguraju Evropu imaju naklon do poda,nema potrebe stvarati im pritisak titule i stvarati neko razocarenje ako je ne osvoje.Momci vi ste vec ponos kluba,kluba koji iako nema za vode,struje,plata,nema generalnog sponzora i mnogo stosta fabrikuje reprezentativce nase BiH u svim selekcijama kao niko drugi.Zeljo za razliku od drugih proizvodi,to je najveci uspjeh i samo tako treba nastaviti i razmisljati.Momci jos jednom hvala,a ako ne uzmete titulu(o kojoj vjerovatno razmisljate) glavu gore,vi ste vec pobjednici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 maj 2015, 21:32

Ko se treba cuvati kartona u sljedecoj?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 14 gostiju.