Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Ma smijesno. Bla bla borimo se za titulu bla bla, ova utakmica je za nas nebitna. Jer ko se jos normalan nada da ce Barca kiksati kad nema gdje kiksati.
Bitno je da se opet izveo najaci sastav, pardon odmorio je Carvajala, takozvanog tragicara.
Minimalne su sanse da ce Kroos biti spreman za Juve. **** od trenera.
Bitno je da se opet izveo najaci sastav, pardon odmorio je Carvajala, takozvanog tragicara.
Minimalne su sanse da ce Kroos biti spreman za Juve. **** od trenera.
A nije humano šta frajer včrs brani, ned'o Bog da i Buffona ovako krene u srijedu 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jbg golmani protiv nas uvijek imaju svoje vece,a mi iz 2 suta primimo 2 gola 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kakav nam,je golman dobro je pa iz dva suta nismo 4 primiliemir18 je napisao/la:Jbg golmani protiv nas uvijek imaju svoje vece,a mi iz 2 suta primimo 2 gola
naprijed rejal
ISCO
Ovog Balea treba u pm zatjerat, on je nesposoban fudbaler

Ovog Balea treba u pm zatjerat, on je nesposoban fudbaler
A gola jbt 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Joj Ronaldo hebem te smotana.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma daj,chicharito Malo u stranu pucaj yebemu mater
Bravo kasiljas za prvu odbranu u 93.
Bravo kasiljas za prvu odbranu u 93.

naprijed rejal
i tako ode titula...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bjez **** te ovo odustajem,zivce gubit hoce me sta zviznut,u srijedu ne pratim pa sta bilo da bilo.
Bez Kroosa smo ga ispusili dobro.
Bez Kroosa smo ga ispusili dobro.
Carlo nam odnio ligu vjerojatno i LP u srijedu posto Kroos nece igrat (sto je samo po sebi veliki hendikep a jos veci kad znamo da mu Illara zamjena)
Poselamili smo se s titulom Primere a u srijedu ispadamo od Juvea, pogotovo ako Kroos ne bude spreman. Balea otjerat, a idealno bi bilo uvalit ga Mourinho ako ga on vec hoce a uzet im Hazarda. Avdija Vrsajevic bi korisniji bio od Balea ovakvog.
Titula je davno izgubljena. Ovako sam barem uskracen gledanja kako Cholovi ratnici gube obraz.L-Train je napisao/la:i tako ode titula...
Heba vas jedan jedini penaldo hahaha. Tuga bracoooo. Veceras se slavi...
Dajte Kloppa
Valencia protiv Barcelone promaši penal, mi protiv Valenice promašimo penal i usput pogodimo 15 prečki.
To je ta razlika.
Raduje da smo stvorili ovoliko prilika. Valjda nam se vrati protiv žabara.
To je ta razlika.
Raduje da smo stvorili ovoliko prilika. Valjda nam se vrati protiv žabara.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ko sto rekoh Kroos zadnja loza a to najvjerovatnije znaci da ne igra u srijedu. 0 titula ljudi moji...
Al nije to nesto neocekivano s obzirom da smo jedini klub koji svaku utakmicu pocinje sa 10 igraca. I sa nekim likom koji stoji pored terena, prica se da je trener.
Al nije to nesto neocekivano s obzirom da smo jedini klub koji svaku utakmicu pocinje sa 10 igraca. I sa nekim likom koji stoji pored terena, prica se da je trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.