Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rutinski rjesavamo ove male klubove. Kad nam dodju mali plavi sa Grbavice, ispratit ih isto ovako i ovjeriti titulu 
ZZ
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sarajevo je i sa mnogo gorom igrom, mnogo lošijim igračima imalo bolja izdanja u Evropi od 'šampiona'.KpbKaka22 je napisao/la:Zrinjski bolji bio ali i trebaju izgubit kad fulaju ono u 67.68 minuti idu trojica na Delaca ne znaju zabit gol.i ovo što je napisano u prethodnom postu ako bude Sarajevo ovako nastavilo igrati ne trebaju ici u Evropu..
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
neko se dobro obogatio na utakmice celik-siroki brijeg... cuj 4 gola u 4 posljedne minute 7+ 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ajmo slijedeći...
Ps ja sam uzeo pare na 7+ plaćam slijedeće gostovanje.Čuj neko se obogatio.
Ps ja sam uzeo pare na 7+ plaćam slijedeće gostovanje.Čuj neko se obogatio.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I meni cudno Siroki bez poraza cijelo proljece igraju ko Barsa i sad da prime petardu. Kako je to moguce.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Prije utakmice se prica o nekom trokutu olimpic-celik-siroki... siroki to uzima 100% ovo ono, pa sad kad je celik uzeo sirokog, sad smnjiv rezultat
pa krenuli ovi na sve ili nista naprimali se golova i cao.. pala koncentracija i jednima i drugima na kraju.. sve je moguce
pa krenuli ovi na sve ili nista naprimali se golova i cao.. pala koncentracija i jednima i drugima na kraju.. sve je moguce
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Izgleda da će se titula odlučivati na derbiju. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vi ste vec prvaci... opusteno... zna se...DrustveniParazit je napisao/la:Izgleda da će se titula odlučivati na derbiju.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
U Zrinjskom su ispusili otpustanjem trenera. I neka, tako im i treba kad nisu normalni. Siroki je valjda otjerao kondicionog trenera, al ono sto Siroki igra na proljece je stvarno sramota. Da su ovakvi od pocetka sezone bili bi na sredini tablice. U zadnjih deset kola drze sedmo mjesto.
Sarajevo i Zeljo igraju odlicno i volio bi da derbi bude utakmica koja ce presuditi ovogodisnjeg sampiona. Sarajevo je u prednosti zbog boda viska i domaceg terena. Bod im odgovara, al moja podrska Zelji
Sarajevo i Zeljo igraju odlicno i volio bi da derbi bude utakmica koja ce presuditi ovogodisnjeg sampiona. Sarajevo je u prednosti zbog boda viska i domaceg terena. Bod im odgovara, al moja podrska Zelji
I onda kad skontas docice taj derbi,mozda bude i utakmica za prvaka manje vise a drzavna televizija za to kolo prenosi utakmicu Drina-Siroki jel to kao tako mora biti,svi trebaju biti zastupljeni ravnopravno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ja po ovom pitanju nemam neko mišljenje. Što jest jest, sramota je da gledaoci ostanu uskraćeni za taj prenos (iako ima na ArenaSport1), a sa druge strane, mozda neko razmislja "eh nema derbija na tv, odoh na tekmu".. Sve u svemu, neradni dan (za vecinu), fin termin, vjerovatno i lijepo vrijeme. Sta te vise moze sprijeciti da dodjesmiky_hz je napisao/la:I onda kad skontas docice taj derbi,mozda bude i utakmica za prvaka manje vise a drzavna televizija za to kolo prenosi utakmicu Drina-Siroki jel to kao tako mora biti,svi trebaju biti zastupljeni ravnopravno
Željezničar živimo !
Na osnovu cega bi se znalo a 4 utakmice plus od kojih jedna medjusobna?jovanmaksimovic je napisao/la:vi ste vec prvaci... opusteno... zna se...DrustveniParazit je napisao/la:Izgleda da će se titula odlučivati na derbiju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
katakomba je napisao/la:Ma ja po ovom pitanju nemam neko mišljenje. Što jest jest, sramota je da gledaoci ostanu uskraćeni za taj prenos (iako ima na ArenaSport1), a sa druge strane, mozda neko razmislja "eh nema derbija na tv, odoh na tekmu".. Sve u svemu, neradni dan (za vecinu), fin termin, vjerovatno i lijepo vrijeme. Sta te vise moze sprijeciti da dodjesmiky_hz je napisao/la:I onda kad skontas docice taj derbi,mozda bude i utakmica za prvaka manje vise a drzavna televizija za to kolo prenosi utakmicu Drina-Siroki jel to kao tako mora biti,svi trebaju biti zastupljeni ravnopravno
Nema ni na Areni oni rade Celik-Zrinjski to je stari problem opcenito to su doboku ranije odredi ko sta prenosi. Problem je sto jedne takve utakmica dobija Mojatv,i prvi derbi sa Grbavice su oni radili,malo je ruzno opcenito zbog naroda da puse svi foru radi j.ebenog sponzora i usranih dogovora...i meni je svejedno ali opcenito ruzna i nelogicna situacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako se bliži kraj prvenstva suđenje sve gore.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Signore razocaran sam

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
vivaILchelik
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ni jedan gol nije sumnjiv....
Ni jedan gol nije sumnjiv....
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
A koji je termin zna li se?katakomba je napisao/la:Ma ja po ovom pitanju nemam neko mišljenje. Što jest jest, sramota je da gledaoci ostanu uskraćeni za taj prenos (iako ima na ArenaSport1), a sa druge strane, mozda neko razmislja "eh nema derbija na tv, odoh na tekmu".. Sve u svemu, neradni dan (za vecinu), fin termin, vjerovatno i lijepo vrijeme. Sta te vise moze sprijeciti da dodjesmiky_hz je napisao/la:I onda kad skontas docice taj derbi,mozda bude i utakmica za prvaka manje vise a drzavna televizija za to kolo prenosi utakmicu Drina-Siroki jel to kao tako mora biti,svi trebaju biti zastupljeni ravnopravno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U 17 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
17:00FaraonTM je napisao/la:A koji je termin zna li se?katakomba je napisao/la:Ma ja po ovom pitanju nemam neko mišljenje. Što jest jest, sramota je da gledaoci ostanu uskraćeni za taj prenos (iako ima na ArenaSport1), a sa druge strane, mozda neko razmislja "eh nema derbija na tv, odoh na tekmu".. Sve u svemu, neradni dan (za vecinu), fin termin, vjerovatno i lijepo vrijeme. Sta te vise moze sprijeciti da dodjesmiky_hz je napisao/la:I onda kad skontas docice taj derbi,mozda bude i utakmica za prvaka manje vise a drzavna televizija za to kolo prenosi utakmicu Drina-Siroki jel to kao tako mora biti,svi trebaju biti zastupljeni ravnopravno
Da si dovoljno dugo ovdje, ne bi te cudilo. Zna momak kome podrsku pruziti iako je ovaj put vise zbog koeficijenta, je li tako Signore?MortemHz je napisao/la:Signore razocaran sam![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.