Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Kaunas
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la Kaunas » 09 maj 2015, 23:54

Cuj 118-110 PA MAJKU TI ŠUGAVU KAKO :?: :?: :?:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 09 maj 2015, 23:55

118-110, smijesno...

ja sam imao 115-113 za Adu..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 maj 2015, 23:55

Mislim da je zasluzena pobjeda rusa ali je ovaj zadnji sudija pretjero, 118;110 samo dvije runde za Catica, bilo je blize puno od toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 maj 2015, 23:56

118-110 :facepalm: :facepalm:

Sjetim vam se familija sudije. Ispade ko da je ovaj Rus diktirao, napadao i čistije udarao barem 9-10 rundi a bilo je manje-više obratno, al' haj...

Meni je bilo za neriješeno opet, al' eto Amerikanci lafo znaju :puke:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 maj 2015, 23:56

Jedini boxer koji na svom terenu nema naklonost sudija. Iako ne treba naklonost, nema ni posteno sudjenje. Cim je mec zavrsio, znao je da je izgubio.
15.10 - 15.06 ...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 maj 2015, 23:57

Ubio ga rus realno, da nije bio kraj runde onda kad je kreno padat sudija bi mu brojao.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 maj 2015, 23:58

Iskreno mislio sam da ce biti nerijeseno. Ljudi jest bosanac ali mora se biti objektivan. Adnan od sedme runde nema nikakve sanse. Nije uputio dva udarca do zadnji desetak sekudni u zadnjoj rundi. Steta stvarno ali me nije iznenadio poraz ovaj. Godine rade svoje i Catic vise nije onaj stari... Nazalost :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 maj 2015, 23:59

Ado premalo udaraca upucuje,možda on i jesu precizniji pa i jaci ali jednostavno to nije dovoljno..

Premalo rizika i manjak agresivnosti ga koštaju,.I ako je u ovom mecu vecim djelom Adnan išao naprijed ipak je Rus taj koji je više udarao i više rizika preuzimao i na kraju mu je to i donijelo pobjedu,.

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 10 maj 2015, 00:00

Ne znam gdje Ado ide nakon ovoga.

Cisto sumnjam da je Abraham zainteresovan za borbu. Mozda revans sa Stieglitzom.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 maj 2015, 00:01

Adi tvoje kraj je poceo prije nekoliko godina,bio si sjajan boxer kojeg je bilo uzivancija gledat a sad te ne bih gledao ni 10 sek.da nisi iz Bosne.
Rusu cestitam na zasluzenoj pobjedi,momak je izuzetno fizicki i psihicki jak! Gledaoci Sat1 su takodzer bili realni i dali Rusu podrsku preko 60%

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2015, 00:02

Loš Ado. Iako nisam gledao cijeli meč, zajebsali me ovi sa netraja u linku za Čatića skroz drugi box i ja tui ček'o i nisam vidio 5 rundi :lol:

Nema snage, spor, potpuno zaslužena pobjeda Rusa
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 maj 2015, 00:02

Nema vise snage od trece runde. Covjek je jedan od najboljih tehnicara na svijetu, ali nema jednostavno snage da to potvrdi zadnjim udarcem, steta. Porazi od Solimana i ovaj danas su bili toliko bespotrebni :roll: .

Dragi Ado, zasto ulazis bolan u blisku borbu od samog pocetka ako nemas snage za to? Sacekaj, stani, pogledaj, promijeni stranu, iznenadi momka, ne idi na snagu koju ocigledno vise nemas.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2015, 00:03

simurgh je napisao/la:Ne znam gdje Ado ide nakon ovoga.

Cisto sumnjam da je Abraham zainteresovan za borbu. Mozda revans sa Stieglitzom.

treba se povuci,vrijeme je..Adina karijera je krenula u pogresan pravac,kada je poceo Dzeku i ostale da uvodi u ring :oops: jednostavno je krenuo u pogresan pravac,to ne radi ni jedan bokser,posle je prestao sa tim,ali je bilo kasno.

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 10 maj 2015, 00:05

DonCorleone je napisao/la:
Dragi Ado, zasto ulazis bolan u blisku borbu od samog pocetka ako nemas snage za to? Sacekaj, stani, pogledaj, promijeni stranu, iznenadi momka, ne idi na snagu koju ocigledno vise nemas.
U tome i jeste problem. Nema ado vise noge za trcanje po ringu. Ovo sto radi je igranje saha, izbliza. Tu je jak, ali djaba kada je sada u visoj kategoriji i manje vise svi jace udaraju od njega.

Spor za elitu u 160, a slabiji za 168.. Mozda je vrijeme za penzije.

Neta fina borba za oprostaj protiv solidnog protivnika i to je to.

Imao je fenomenalnu karijeru. Djaba godine ne maze nikoga.

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 10 maj 2015, 00:08

lumani je napisao/la:
simurgh je napisao/la:Ne znam gdje Ado ide nakon ovoga.

treba se povuci,vrijeme je..Adina karijera je krenula u pogresan pravac,kada je poceo Dzeku i ostale da uvodi u ring :oops: jednostavno je krenuo u pogresan pravac,to ne radi ni jedan bokser,posle je prestao sa tim,ali je bilo kasno.
36 godina, dosta onako teskih meceva.

Kad se sjetim meca protiv De La Hoye :tokralju:

Ne treba ni njega kriviti, jednostavno niko ne moze protiv vremena.. Ne radi se o nespremi ili slicno. Mislim da ne moze tu nesto mnogo bolje.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 maj 2015, 00:08

Ma godine su učinile svoje jednostavno, imao je mnogo teških mečeva u karijeri, sjajan tehničar koji se nažalost više ne može fizički pripremiti za ono što boksuje.
Al' ne znam otkud yebenih 118-110 :shock: , evo ja sam gledao na Sat1 meč nisam na FTV ili gdje je već bio prijenos pa sam opet mislio da je Ado imao prednost i kontrolu nad mečom sve do one 9 runde tu je bilo jasno da će teško biti pobjeda, al' sam bio ubijeđen u remi. :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 maj 2015, 00:09

Ma nema veze uvođenje DŽeke,Podolskog,to je samo dio marketinga,u Njemačkoj je profesionalizam uvijek na prvom mjestu,nije ti to kao kod nas.Ono što se meni ne sviđa je previše taktiziranja gdje pobjedi sam sebe...njegove borbe su živi smor za nas koji navijamo ..dobar udarac,treba još jedan dva on se povlači ,protivnik se oparavi i hajde opet ponovo a u međuvremenu popije dobre batine...a možda jednostavno više i ne može boksati na vrhunskom, nivu --znači adio--penzija.Previše opreza,malo agresivnosti.."Malo Stana ,malo Zorka,malo zupci i motorka"..popije se više koja eto gdje je snaga moja....

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 maj 2015, 00:22

slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 maj 2015, 09:16

I ova plavka se s.j.ebala kad je čula proglašenje.

Ni meni nije jasno odakle i đe 118-110, ali da je Ruja zaslužio pobjedu - jeste. Ado je toliko pao u zadnje četiri runde, izgledao je kao vreća spremna za lupanje, kretanje slabo, eskivaže 0...
Nadao sam se da će biti neriješeno ali... fizička sprema u finišu meča potpuno pala.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 jun 2015, 20:17

Vidi se da je Adina sprema fizicka mislim kondiciona nije vise na nivou i tu je pao i ako je imao vise cistih udaraca ali par rundi pred kraj je pao. Mora raditi ali vidljivio je da stara pa tako i pad kondicije dolazi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.