Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hvala 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svako kolo na Bilinom Polju nevjerovatne utakmice ,fenomenalni uslovi, nevidjeni golovi , sto govori da je za nasu ligu najpotrebniji travnjaci kao na BP da bi se pravilno razvila liga i sto prije ..Potencijala ima pogotovo sto ce uskoro liga brojati 12 klubova i svi bi trebali imati reflektore , 3 hiljada mjesta uz 500 natrkivenih minimalno uz novi travnjak ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kod nas kada su stadioni u pitanju najcesce se prica o tribinama ali za poboljsanje fudbala u drzavi najbitni su travnjaci Bilino je ocit primjer.Nadam se da ce to biti prvi uslov nakon skracenja koji ce klubovi morati ispuniti.Apsolutno si u pravu.avenija je napisao/la:Svako kolo na Bilinom Polju nevjerovatne utakmice ,fenomenalni uslovi, nevidjeni golovi , sto govori da je za nasu ligu najpotrebniji travnjaci kao na BP da bi se pravilno razvila liga i sto prije ..Potencijala ima pogotovo sto ce uskoro liga brojati 12 klubova i svi bi trebali imati reflektore , 3 hiljada mjesta uz 500 natrkivenih minimalno uz novi travnjak ..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
slobodnjak
- Kontakt:
Na polusezoni svi su pričali o sigurnom ispadanju 2 kluba iz rs-a.Kako sada stvari stoje jedan iz Federacije je siguran.A ako Vitez izgubi od Mladosti dolazi mu Sarajevo bogami bi se na Piroti moglo odlucivati koji drugi iz Federacije leti.Kako se sve zacas preokrene...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anele ovdje sam duze od tebe,napisao sam samo jer je ''druga'' strana..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nas sef davno najavio u Sportu taj scenarij i zaradio suspenziju. 
Mislim da i imaju svi stadioni u PL, trenutno, najmanje 3000 sjedecih mjesta, ili grijesim?pile87 je napisao/la:Kod nas kada su stadioni u pitanju najcesce se prica o tribinama ali za poboljsanje fudbala u drzavi najbitni su travnjaci Bilino je ocit primjer.Nadam se da ce to biti prvi uslov nakon skracenja koji ce klubovi morati ispuniti.Apsolutno si u pravu.avenija je napisao/la:Svako kolo na Bilinom Polju nevjerovatne utakmice ,fenomenalni uslovi, nevidjeni golovi , sto govori da je za nasu ligu najpotrebniji travnjaci kao na BP da bi se pravilno razvila liga i sto prije ..Potencijala ima pogotovo sto ce uskoro liga brojati 12 klubova i svi bi trebali imati reflektore , 3 hiljada mjesta uz 500 natrkivenih minimalno uz novi travnjak ..
A definitivno travnjaci pod hitno se moraju popraviti, teren izravnjati, rupe popuniti. Jucer u Gradaccu lopta bjezi i odskace kako joj je cejf, bas jadno. I pokusavao sam naci semafor, okretao se po tribini, ali ga nisam uocio. Ima li uopste semafor Zvijezda?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Nema.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
slobodnjak
- Kontakt:
Osim Mladosti koja ne igra na svom stadionu svi imaju preko 3000.Na Piroti je falilo oko 150 mjesta ali se nadogradila nedavno istocna tribina...
Ma zbog koeficijenta manje vise, Zelju oduvijek nekako simpatisem, a zasto sam ohladio sam jednom napisao. Nebi sad o tome, ionako jos uvijek imate moje simpatijeAnelZ je napisao/la:Da si dovoljno dugo ovdje, ne bi te cudilo. Zna momak kome podrsku pruziti iako je ovaj put vise zbog koeficijenta, je li tako Signore?MortemHz je napisao/la:Signore razocaran sam![]()
nekada je bio veci simpatizer Zeljeznicara, ne znam sto je ovoliko ohladio
smrc...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koševo - 37.500
Bilino Polje - 13.500
Gradski stadion Banja Luka - 9500
Bijeli Bijeg - 9000
Grbavica - 8000
Tušanj - 7000
Pecara - 6000
Evo malo ''bolji'' stadioni
Bilino Polje - 13.500
Bijeli Bijeg - 9000
Grbavica - 8000
Tušanj - 7000
Pecara - 6000
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 maj 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
A Slobodu uslovljavali na pocetku sezone da MORA imati digitalni semafor kako bi mogla igrati u PL. Nabijem ja i Savez i desetoduple arsine, kako za koga. Ovi ne mogu radi semafora, ovi mogu igrati i na terenu bez trave, ovi ne mogu poceti sezonu radi duga, oni drugi duguju daleko vise i pocinju sezonu rahat... eto sacekacemo i skracenje lige, da vidimo onda ujednacenost u licenciranju...MCMXLVI je napisao/la:Nema.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ovo za Grbavicu je otprilike tacno za trenutno postavljene stolice (mozda ih je cak manje od 8000 trenutno). Inace da su stolice polozene na citavom sjeveru i sa trenutnom konfiguracijom juga i zapada, Grbavica bi imala 8898 sjedecih mjesta. Po pravilima nase lige dozvoljeno je i stajanje, tako da je kapacitet Grbavice mnogo veci (moja pretpostavka je oko 13000 jer je vecina istoka zatvorena).MortemHz je napisao/la:Koševo - 37.500
Bilino Polje - 13.500
Bijeli Bijeg - 9000
Grbavica - 8000
Tušanj - 7000
Pecara - 5500
-
samozeljo1987
- Kontakt:
prenosi li iko Mladost- Radnik ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa i kapacitet Tusnja je mnogo veci nego ovdje sto pise. Cak ima i vise sjedeci mjesta od ovih 7k navedenih. Sjever - 3200, Zapad preko 4000.AnelZ je napisao/la:Ovo za Grbavicu je otprilike tacno za trenutno postavljene stolice (mozda ih je cak manje od 8000 trenutno). Inace da su stolice polozene na citavom sjeveru i sa trenutnom konfiguracijom juga i zapada, Grbavica bi imala 8898 sjedecih mjesta. Po pravilima nase lige dozvoljeno je i stajanje, tako da je kapacitet Grbavice mnogo veci (moja pretpostavka je oko 13000 jer je vecina istoka zatvorena).MortemHz je napisao/la:Koševo - 37.500
Bilino Polje - 13.500
Bijeli Bijeg - 9000
Grbavica - 8000
Tušanj - 7000
Pecara - 5500
Najbolji primjer je proslosezonska utakmica protiv Jedinstva kada je u prodaju pusteno 7500 karata koje su prodane sat i po vremena prije pocetka utakmice. Uprava je naknadno besplatno pustila jos 2000 ljudi koji nisu mogli/stigli kupiti kartu. Taj dan je na Tusnju bilo sigurno 9500+ ljudi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo stolice boni
, moze i na Kosevu 55K ljudi stati
Ma kakav...ja pokusavam naci bilo kakav podatak sta se desava tamo, ali nema nigdje nista, ni tekstualni, ni radio...nistasamozeljo1987 je napisao/la:prenosi li iko Mladost- Radnik ?
Pa niko ne brani da se skinu stolice sa neke od tribina na KoševuMortemHz je napisao/la:Samo stolice boni, moze i na Kosevu 55K ljudi stati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto?
Mala ispravka, na Pecaru je proslo ljeto postavljeno 6000 novih stolicaMortemHz je napisao/la:Koševo - 37.500
Bilino Polje - 13.500
Bijeli Bijeg - 9000
Grbavica - 8000
Tušanj - 7000
Pecara - 5500
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.