Cena cak zna gdje je Vogosca. Ponosis li se ?MaliMemo je napisao/la:Sta mene spominjes, neka ti znas gdje je Kosevo.cena je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
sami podatak da su navijaci zelje jedini uspjeli napuniti njihov stadion govori sve
Zeljo je klub za raju uvijek bio i ostao
Ha,ha bravo Memo jos kad bi znao gdje je Kosevo!
Nisam te prepoznao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
pravis se zanimljiv?????cena je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
sami podatak da su navijaci zelje jedini uspjeli napuniti njihov stadion govori sve
Ha,ha bravo Memo jos kad bi znao gdje je Kosevo!
simpatican si ti momak... pravo... aj sad zdra'o
Po svemu prikazanom ove sezone najveca ste konstanta bili i nije bilo nekih oscilacija ,mozda malo u pocetku dok to Osim Junior nije sredio i doveo u red,cestitke na pobjedi,s onakvom igrom kakvom pokazujete u gostima Borac nema sanse da osvoji prvenstvo!
Neka vise i titule dolaze u Sarajevo ili Banja Luku kad vec ne mogu u Mostar,jer kakva je to liga ruku na srce ako prvenstva osvajaju momcadi tipa Brotnjo i Modrica!
Neka vise i titule dolaze u Sarajevo ili Banja Luku kad vec ne mogu u Mostar,jer kakva je to liga ruku na srce ako prvenstva osvajaju momcadi tipa Brotnjo i Modrica!
HSK Zrinjski Mostar
**** se ti Gradacac uvijek sam bio Manijak i ostao, al kazem da volim sva tri sarajevska kluba, al manijak oduvijek i zauvijek nemoj mjesati kruske i jabuke JbT.eRK Gradacac je napisao/la:Lik je prosle godine isao na sjever sa pitarima, i govorio kako navija za sva tri Sarajevska kluba... a sad je kofol navijac ZELJEmake je napisao/la:Mukiol je napisao/la:IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...A U NJEMU MANIJAK...
**** smo im majku veceras bio sam na jugu sjajna atmosfera, fenomenalno, samo su se malo kurcila ona djeca nedaju da se snima tekma...to mi je islo na zivce, a ostalo je sve extra bilo...ako moze neko onu kako ono ide
Jug je nasa sretna strana...pa ono kad spominje islam...taj mi refren treba, hvala...
TITULA TITULA...![]()
![]()
ovo je cini mi se tebi prva tekma nakon hej hej godina....
![]()
![]()
![]()
A ovo mu je naravno prva utakmica IKAD na Grbavici
mB!
Ima li vas gdje u novijoj istoriji?1337 je napisao/la:http://img5.imageshack.us/img5/3766/sarmann.jpgBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
ma sta kazes ? :O
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 17 apr 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte popustite pitare i prepucavanje sa njima
Uživajmo u našoj pobjedi i komentarišite utakmicu ,manite se bespotrebnih rasprava i ne nasjedajte na provokacije ljubomornih.
Uživajmo u našoj pobjedi i komentarišite utakmicu ,manite se bespotrebnih rasprava i ne nasjedajte na provokacije ljubomornih.
Mandrak je napisao/la:Dajte popustite pitare i prepucavanje sa njima![]()
![]()
Jarane sami dođu i na.uze se
Halo ba jel neko snima ovu utakmicu?
Ma ye.bat ih...ignorišite ih i vozdra.suntu jeu je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Dajte popustite pitare i prepucavanje sa njima![]()
![]()
Jarane sami dođu i na.uze se
nesto razmisljam ljudi..pa mi smo zamijenili teze..sve nesto govorimo(i ja sam
) da nam je otkinuti bod u tuzli,mostaru,njanjama,il leotaru..al kad bolje razmislim mi nismo izgubili tekme 6 mjeseci skoro i mozda bolje da pustimo njih da kontaju kako da otkinu bod zelji
ovdje mi postavljamo pravila igre i siguran sam da im se gace tresu kad znaju da im dolazi gigant s grbavice 
-PAJA Fan Club!!
U gostujućoj tekmi ima da napunimo koševo da i njihovi igraču znaju šta je igrati pred punim stadionom i normalno da osvojimo titulu na Koševu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ChelseaFann11
- Kontakt:
hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
- samir_tm87
- Kontakt:
cena obecajem ti da cemo mi napunit onaj stadion gdje igrate , pa da i vasi igraci maloo osjete kako je to igrati pred punim stadionom ove sezone 
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
hahahahahahsuntu jeu je napisao/la:1337 je napisao/la:http://img5.imageshack.us/img5/3766/sarmann.jpgBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
ma sta kazes ? :O
ovo je kosoevo prije olimpijade kada nije imalo kapacitet kao sad nemoj se molim te ofirat ti i ovaj tvoj jraan od 10 ljubomorni godina mozete pricat bajke i gledat crtane da ce te nekad bi zeljo ali se jos uvjek moze prec na finu gradsku stranu

svoj ti pos'o !
- ibrakadabra
- Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
NES SMO VAZDA PUNI BOSNE A I BOSNA PUNA NAS
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
bio je jos jedan na kojem je piso moj potpisibrakadabra je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
svoj ti pos'o !
On misli na one papire , pisalo je MANIJACIibrakadabra je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
× Plava krv ispod koze ×
- ibrakadabra
- Kontakt:
slova bila mala pa se nisu vidjelaMaliMemo je napisao/la:On misli na one papire , pisalo je MANIJACIibrakadabra je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
- samir_tm87
- Kontakt:
na tribini ubice , a na ulici ko curice 
Pisalo je ovako : "Na tribini ko "ubice" na ulici ko curiceGrbavica moj zivot je napisao/la:bio je jos jedan na kojem je piso moj potpisibrakadabra je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
Igre fenomenalna steta sto gol primismo. Navijanje perfektno, nije prestajalo i na VG TV je smanjeno skroz. Svaka cast momcima titula nasa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.